the freaky girl
New member
אווווחחח.....
איך אני לא סובלת כשזרים מעירים לי הערות עליי או על הגוף שלי!!! אתמול אחרי שהלכתי אחרי העבודה הבייתה, עברתי ליד בית שבונים אותו, אז אחד הפועלים הערביים שהיה שם עמד וחיכה שאני אעבור לידו, ואז אמר לי: "איזה גוווף!!" (שישששש.. -.- ), והפועל השני שעמד לידו אמר: "איזה עיניים יפות!!", והמבט שלו לא היה על העיניים שלי..
עברתי איזה מרחק ואני שומעת את הראשון צועק לי: "איזה ז'ופה!!" ערבי צועק ברוסית?!?! אף פעם לא שמעתי.. וכן, זה רוסית ואני לא מתבלבלת.. וגם כשהיה אירוע לפני כמה ימים, אני התלבשתי במדים בשירותים של הנשים של האורחים, כי של העובדים לא ראוי לכינוי "חדר הלבשה" (...), אז פתאום אחת נכנסה (נראה לי אחות של "בן השמחה" (היה בר מצווה) ואני הייתי אז בלי חולצה, היא צועקת לי ישר: "איזה ציצים ענקיים!!"
אני לא שמתי לב?
ובאותו אירוע, היו כל כך הרבה ילדים קטנים!! רק ראו אותי (חשבו שאני המלצרית היחידה בכל האולם..), מושכים לי במכנס וצועקים: "אני רוצה גלידה!!! איפה הגלידה שלי?!?!"... והאורחים היו כאלה נודניקים!!! אווווף..... היה כזה בלאגן, כל הילדים קפצו, זרקו כל מיני דברים, ניפצו כוסות, זרקו אוכל על הרוקדים, נכנסו כל פעם למטבח, גנבו בקבוקים ומשקאות אלכוהוליים... חחחח... ילד אחד ראה אותי מפנה שולחן ושאל אותי אם אני רוצה עזרה..
אני באמת כזו עלובה שלא יכולה להסתדר לבד?
וגם ילדה אחת קטנה אמרה לי שאני יפה..
לא שזה ממש משנה.. =\ טוב, דיי לבלבל לכם את המוח עם השטויות שלי.. 
איך אני לא סובלת כשזרים מעירים לי הערות עליי או על הגוף שלי!!! אתמול אחרי שהלכתי אחרי העבודה הבייתה, עברתי ליד בית שבונים אותו, אז אחד הפועלים הערביים שהיה שם עמד וחיכה שאני אעבור לידו, ואז אמר לי: "איזה גוווף!!" (שישששש.. -.- ), והפועל השני שעמד לידו אמר: "איזה עיניים יפות!!", והמבט שלו לא היה על העיניים שלי..