אוווווף לא היה לי עם מי ללכת להופעה של אסף!!! מי שהיה נא לחלוק חוויות ואם יש אז גם תמונות
D dk6 New member 21/1/05 #1 אוווווף לא היה לי עם מי ללכת להופעה של אסף!!! מי שהיה נא לחלוק חוויות ואם יש אז גם תמונות
ש שלמונזה New member 21/1/05 #2 אני הייתי אני הייתי !!! ../images/Emo168.gif ולא אין תמונות ואספ כזה מדהים!!!
D dk6 New member 21/1/05 #3 איך היה?!?!? ספרי חוויות... ירמי וג'נגו היו שם? כי בהופעה של ירמי אסף וג'נגו היו
ש שלמונזה New member 21/1/05 #4 הם לא היו ../images/Emo10.gif ../images/Emo168.gif צורי אבל היה! וגם שחר!!! ואני נורא התפלאתי שג'נגו לא בא וחיפשתי את ירמי והאמממ לא, אני לא ראיתי בכלופן והיתה הופעה מדהימה!!! סיכום שלי של ההופעה כאן
הם לא היו ../images/Emo10.gif ../images/Emo168.gif צורי אבל היה! וגם שחר!!! ואני נורא התפלאתי שג'נגו לא בא וחיפשתי את ירמי והאמממ לא, אני לא ראיתי בכלופן והיתה הופעה מדהימה!!! סיכום שלי של ההופעה כאן
נ נ ע ם 7 New member 21/1/05 #5 וואו... ההופעה נשמעת ממש כיף ! (= לי הבריזו ברגע האחרון ולא יכולתי לבוא אז תודה רבה על סיכום ההופעה... הוא שר גם שירים של אסקוט ?... הוא שר כוכב !?.... סליחה על כל השאלות.. וספשבוע נעים ...
וואו... ההופעה נשמעת ממש כיף ! (= לי הבריזו ברגע האחרון ולא יכולתי לבוא אז תודה רבה על סיכום ההופעה... הוא שר גם שירים של אסקוט ?... הוא שר כוכב !?.... סליחה על כל השאלות.. וספשבוע נעים ...
ש שלמונזה New member 22/1/05 #6 הוא לא שר שירים של אסקוט ../images/Emo168.gif לצערי ומה זה כוכב? [מה השם המלא של השיר? לא מצלצל לי מוכר]
הוא לא שר שירים של אסקוט ../images/Emo168.gif לצערי ומה זה כוכב? [מה השם המלא של השיר? לא מצלצל לי מוכר]
ש שלמונזה New member 22/1/05 #7 טוב בדקתי למה התכוונת ../images/Emo168.gif ולא הוא לא עשה את השיר הזה [לא שזכור לי]