אוווווף

ephi79

New member
אוווווף

הייתי נורא רוצה לצאת למועודנים, פאבים או אפילו סתם סרטים בימי שישי, אבל אין לי עם מי... האמת שאני לא בטוח שאני באמת אוהב את זה פשוט לא נסיתי... יש לי כמה חברים חילונים אבל הם לא יוצאים לבילויים בסופ"ש זה די מתסכל... יש פה אנשים (בנים/בנות) מאזור י-ם שרוצים גם?

אני בן/בת מאזור י-ם

שלא אוהב לצאת לא לפאבים ולא למועדונים. איי, שכחתי, גם לא לסרטים. אם אתה בקטע של "יושבים בבית קפה", "ואת מול הבקבוק שלך"- צור קשר במסרים ונמלא מאפרה.

אח שלי גיבור!

מהההמצב אפי? תשמע. בינינו, ירושלים מזוויעה ביום שישי... המועדונים מלאים בערסים ו/או/שהם ילדים בני 15, והיחס המספרי בין בנים לבנות היה מתקבל אולי במועדון של הומואים באוסטרליה (גם לא בטוח...). המלצתי, יום שישי שב בבית, תראה שידורי המהפכה וסרט טוב, וצא מוצ"ש או יום שישי. אני, דרך אגב, חיית מסיבות בדימוס (מה זה חיה, לפחות סנאי...), כבר לא יוצא למסיבות בכלל כי החצופים האלה החליטו לדרוש כסף בכניסה!!! (אותו הכנ"ל תופס לגבי סרטים ופאבים...). ותמיד יש את הסינמטק... לשם אני אשמח לבוא איתך, יש לי מנוי.... שבת שלום! גדי

ephi79

New member
הי גדי אחשלי!

יש לי גם מנוי (מאד לא מנוצל כרגע), תהיה בקשר במסרים... שבש, אפי.

ephi79

New member
ולא קשור, אבל

אני מופיע בשער של תפוז (מפורום אחר), קצת מביך הכותרת שנתנו לי אבל לא נורא... שבת שלום לכולם!

ephi79

New member
../images/Emo6.gif

לא, זה "היא לא רוצה אותי אני חייב אותה"...

ephi79

New member
../images/Emo9.gif

כן, הוא לא מפסיק להציק לי למרות שאמרתי לו שאני רק רוצה שנישאר ידידים, אני רק מעוניין באמא שלה...

למעלה