אוווווף

אוווווף

מזמן לא הייתי פה... (בעצם..מה מזמן??? 3 ימים ותראו מה זה אני מרגישה כאילו לא הייתי פה שבועות..) מה העיניינים אתכם ???? אני כבר מתה לראות היום בגיא פינס את המסיבה אני יודעת איך זה יהיה . אני אשב על המיטה שלי ואבהה בטלויזיה עם חיוך אינפנטילי על הפנים, אמלמל ´זונה´ ו´כלבה´ כשאני אראה את אפרת (חברה של יהודה , אם מישהו לא יודע...) וא~ק~נ~א בכל מי שהיה שם ועכשיו תקשיבווו דיברתי לפני יומיים נראה לי עם מישהו שקשור איכשהו להפקה וסיפרתי לו כזה שנורא רציתי ללכת למסיבה ולא יכולתי כי לא היה לי פרוטקציות וכו´ וכו´ ולהפתעתי הרבה הוא אומר לי כזה "חבל שלא באת , הייתי מכניס אותך" גאאאאד איך התעצבנתיייייי . אתם קולטים???? הייתי יכולה להיות שם ולהיכנס!!!!! אוףףףףףף החיים אכזריים.... עכשיו אני צריכה לראות מסיבה שהייתי יכולה להיות בה ´מרוחה´ על גבי תמונות בכל העיתונים וה´גיא פינסים´ למיניהם. אני פשוט חסרת מזל כמו מאיה... זוכרים בתחלת הסדרה שהיו כאלה תמונות של הדמויות? מאיה - חסרת המזל, גידי - הרומנטיקן וכו´... מצד שני אם הייתי באה הייתי רואה כל הערב את יהודה לוי וחברתו המאוד לא יקרה ´משווים סתימות´ ו´לא מפרידים לשונות´ - מתנשקים ומתחרמנים אחד על השניה ולהיפך ====> ניסיתי לעודד את עצמי ====> אל תהרסו לי!! טוב תגיבו בבקשה! בה ביי והנה החתימה היפה שלי...

תגובה...

גם אני לא הייתי פה איזה 3 ימים וזה נראה לי כמו הרבה זמן... ותאמיני לי שגם אני מתההה לראות את המסיבה אני כבר מחכה לזה מיום חמישי שעבר..וגם אני אחייך כשאני אראה את יהודה ויעל הדר סוופי צדקה קיצר כולם!!אבל בייחוד יהודה.. בונא למה לא בדקת את זה קודם? יכלת להיכנס.. אני בהלם!!!טוב לא נורא חפיף את תתגברי על זה בסופו של דבר... טוב זהו כואב לי הידיים (נשרפתי..)

שאלה טובה.....

אני באמת לא מבינה למה לא התקשרתי אליו קודם. איזה טיפשה אני. נראה לי שלא התקשרתי כי הייתי בטוחה שהוא לא יוכל להכניס אותי וגם לא ממש הרשו לי לנסוע לת"א.... ===>רוצה לפגוש אותו<===

casperit

New member
...

אין לי הרבה מה להגיד מזדהה, אבל מה לעשות??? ממשיכה הלאה... יעל

למעלה