אוווווף טאריה!!

Engel der Nacht

New member
אוווווף טאריה!! ../images/Emo46.gif

מתי תלמדי שE ו - I זה שתי אותיות שונות שמבטאים בצורה שונה. אי אפשר זה מטריף אותי! היא כל כך הורסת הכל. עכשיו טרקתי עליה באמצע את הסרטון. כי פשוט אי אפשר לשמוע איך היא מעוותת מילים! זה כל כך מציק. נכון היא מדהימה והיא גדולה מהחיים ואני שומעת כל הזמן נייטוויש בגללה, אבל המבטא שלה מחרייייד ואני חושבת, רבאק אישה. שרת מספיק באנגלית בשביל שתצליחי להגות את המילים באופן נורמלי! קטסטרופה איתה. כשזה הקלטות אולפן זה בסדר. זה אפילו חמוד באיזשהו אופן, כשהיא מחליפה V ב W ואומרת ווישיייייס (יש המון ווישיסים
) אבל בלייב ( וגם בi feel immortal הבלתי נסבל בדיוק מהסיבות האלו) זה פשוט איום ונורא. מתרגלים לזה אי פעם??? (קדימה תהרגו אותי, הזמנתי את זה
)

TheImpactBoy

New member
קטע ספציפי מאוד מתאים לאווירת השיר.

באופן כללי, היא לא מסלסלת.

TheImpactBoy

New member
נכון. אבל זרמתי עם מיכאל...

שלא יגיד לי "מה אתה פנאטי בלה בלה תמות אני שונא אותך אתה הרוע של העולם" (סתם הוא לא אמר את זה... אבל הוא יכול לומר את זה!)

bachner1

New member
זה הילה אומרת, לא אני ../images/Emo3.gif

ומההתחלה הייתי מודע לזה שההערה שלי קטנונית במיוחד
זה מקסימום סלסולון...

shirlapes

New member
היי, אל תכניסו אותי לזה ../images/Emo3.gif

...ד"א, אני בכלל לא קוראת לזה סילסול אלא סתם שירה אתנית/אוריינטלית-משו.
וסילסולים זה לא דבר רע, לדעתי. פשוט צריך לדעת מתי וכמה. לפעמים הגב' אולזון מגזימה.

shirlapes

New member
כן, זה דיי הורס

[במובן השלילי
] אלה גם לא הדוג' היחידות. אני לא מבינה, אין לה מישהו בצוות שנותן לה ביקורת בונה?
פשוט... חארם, זה לא משהו שמעבר ליכולות שלה. זו לא טעות אחת-שתיים שאפשר "להחליק", אפילו המעריצים היותר גדולים שלה צוחקים על הקטע הזה... ד"א, זאת הסיבה, ב-ה' הידיעה, למה אני לא מסוגלת בכלל לשמוע את אלין מסירניה.

Engel der Nacht

New member
אני באמת לא מבינה את זה!~

ואם מישהו כבר טורח לתקן אותה בהקלטות אולפן - אי אפשר שהיא תיישם את זה גם על הבמה?? או שפשוט לא אכפת לה.. קטע מעצבן בכל אופן. משגע אותי.. טאריה נו נו נו!

TheImpactBoy

New member
אם כבר, מה שבאמת מפריע לי,

זה שאין לנו הופעה מצולמת מאופן מקצועי לטור האחרון שלה (שהוא מאוד מוצלח). חברת תקליטים או וואטאבר, אני רוצה DVD הופעה מושקע!

אה, אני דווקא התכוונתי ל-MWS

לא יצא לי לראות הופעות של WLB אז אין לי מושג איך זה. אבל כמובן שגם DVD של זה יהיה קסום.

bachner1

New member
אם כבר,

התחלתי לאחרונה לשמוע את WLB יותר מפעם אחת ביוטיוב (קרי- הורדתי אותו). אלבום מצוין!

למעלה