אוווווף זה מעצבן!!!!

double M

New member
אוווווף זה מעצבן!!!!

אוקיי אתמול בלילה ניסיתי ווילד או איך שלא קוראים לזה. שמתי מוזיקה והתרכזתי בה. אבל כ-ל-ו-ם לא קרה. במשך שעה וחצי פשוט שכבתי והתרכזתי במוזיקה, שהייתה חלשה כך שהיא לא הפריעה לי להרדם, ופשוט לא נרדמתי. הרגשתי מין דיגדוגים-צמרמורות כאלה בידיים וקצת בגב אבל נראה לי שזה היה מהקור. בסוף התייאשתי, כיביתי ת´מוזיקה ונרדמתי. היו לי בערך שלושה חלומות שזכרתי והתעוררתי ב-12 כי הייתי צריך לעשות משהו. אחרי שעה חזרתי לישון ושוב ניסיתי ויילד, ועדיין, כ-ל-ו-ם. זה ממש מבאס. וסתם כדי שלא תחשבו שאני איש ממש מוזר: היי, אני מתן. אני מתעניין בכל הקטע הזה של חלומות צלולים. בינתיים היה לי אחד והוא קרה דווקא כשעשיתי הפסקה מכל הנסיונות לחלום חלום צלול. זה פשוט נראה לי כל כך לא הגיוני שאני אהיה בהופעה של מייקל ג´קסון שישר הבנתי שזה חלום
.

KEiN

New member
Yo! ברוך הבא.. ../images/Emo6.gif

מתן? אנחנו לא מכירים מפורום מוזיקה שחורה?
טוב בכל מיקרה, אם תיצור צפיות יותר מידיי גדולות מכל הדבר הזה, זה לא יעזור לך, וזה ימאס עליך במהרה... אתה צריך להפוך את זה להרגל, לא למעמסה, תיקח את זה יותר בקלות
נכון שחלום צלול זה המטרה, אבל תנסה להנות מהדרך- הרי זה ידוע שווילד לא עובד ישר על הפעם הראשונה וכמו במקרה שלי גם לא בפעם ה30. טוב? ליל"צ.

HowIWish

New member
היי ../images/Emo13.gif

ברוך הבא! שאלה קצרה- לפני הווילד ישנת כמה שעות? ושהתעוררת ב12, 12 בלילה או בבוקר? ו... יש לך יומן חלומות? (זה לא קשור לשאלה, סתם מעניין אותי לדעת)

dfklghgh

New member
גם לי יש שאלה

אתם אומרים שכדאי לי לנסות ווילד לפני שחלמתי חלום צלול נראה לי שקל יותר להגיע לחלום צלול דרך ווילד מאשר בדרך טיבעית אבל אתם המומחים פה אז תגידו אתם

HowIWish

New member
אני מומחית...

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! תעשה טובה, אל תשאל אותי... דרך אגב גם לי נראה ככה

fcfighter

New member
ויילד זאת שיטה למתקדמים.

יותר פשוט לחלום בעזרת בדיקות מציאות, וזאת השיטה הכי מוצלחת. לא יודע למה כולם מתלהבים פה מויילד? לפי דעתי הרבה יותר פשוט ויעיל לעשות מיילד, זאת שיטה הרבה יותר נוחה והתוצאות בה טובות למדיי! בקיצור, מתחילים עם בדיקות מציאות כשמסיגים תוצאות עוברים למיילד ורק בסוף לויילד שנחשבת לשיטה הקשה ביותר, לכן אני מציע לעבור את כל השלבים, לא יצא לכם כלום אם תנסו ויילד.

אנ´לא יודעת..

לי היו הרבה חלומות צלולים בחיים שלי והאחרון רק לפני איזה 4 ימים.. אבל כשניסיתי ווילד שלשום בלילה זה לא הכי הלך.. לדעתי רגיל יותר קל

Real Dream

New member
קל לך להגיד!

אבל למי שלא באים חלומות צלולים באופן טבעי, לא יהיו חלומות צלולים אם הוא לא ינסה שיטות. אז בטח שרגיל יותר קל - ואפילו עוד יותר קל לא לחצלל בכלל...

dfklghgh

New member
גם לי יש שאלה

אתם אומרים שכדאי לי לנסות ווילד לפני שחלמתי חלום צלול נראה לי שקל יותר להגיע לחלום צלול דרך ווילד מאשר בדרך טיבעית אבל אתם המומחים פה אז תגידו אתם

KEiN

New member
זה שונה מאדם לאדם

עם יש לך ´מנטרה´ חזקה יחסית, אז ווילד יהיה לך נח. אם יש לך חדות מחשבה אז מילד יהיה טוב. תמיד עדיף לנסות כמה שיטות ביחד, ואז מה שנופל נופל.

LucidGuess

New member
תחליט: להשקיע ביום, בלילה או בשניהם

בדיקות מציאות זה אומר להשקיע הרבה הרבה במשך היום, כל הזמן לעשות בדיקות מציאות, כשאתה קם, מתיישב, שותה, עובר מחדר לחדר... מנסיון אישי זה פשוט מייגע ותמיד שוכחים לעשות, אבל זו שיטה שבה אתה מתאמץ רק במשך היום ואז הולך לישון רגיל בלי שטויות ואתה "מקווה" שיהיה לך חלום צלול, לפעמים זה עובד, תלוי כמה השקעת במשך היום. מילד... טוב הרבה אומרים שזו שיטה מאד יעילה, להתעורר, לזכור חלום, לשנן אותו טוב טוב, להרדם ולהיכנס לאותו חלום בדיוק ולהבין שאתה חולם... אני אף פעם לא ניסיתי אותה, אני לא טוב בלדמיין דברים בראש, אבל אומרים שהיא מאד יעילה... גם כאן אתה "מקווה" לחלום צלול כשאתה נירדם... מנהל הפורום האורגינל אומר שהיא עבדה לו הרבה פעמים. ווילד - בשיטה הזאת אתה שולט מהתחלה ועד הסוף! אין כאן "מקווה" כמו בשיטות אחרות, אם אתה שולט טוב בשיטה הזאת אז אתה מודע מהרגע שהלכת לישון ועד הכניסה לחלום הצלול, הכל בשליטתך המלאה וגם הכניסה לחלום כאן הרבה יותר מדהימה מפחידה ומאתגרת ביחד, הרבה מאד אנשים גם מדווחים שחלומות צלולים שהיו להם עם השיטה הזאת הם ברמת הצלילות הכי גבוהה, ואז גם דיי הגיוני כי אתה ניכנס לחלום מיד ממצב עירנות ולכן המוח שלך הרבה יותר עירני, התוצאה היא חלום צלול ברמת צלילות גבוהה והרי לך עוגת קצפת עם דובדבנים, מה רע? וברגע שתפסת את השיטה הזאת אתה יכול ליצור חלום צלול מתי שבא לך! דיברתי עם אנשים בפורומים אחרים שאמרו לי שבכל סוף שבוע ( בשבת ) כשיש להם זמן יש להם חלום צלול עם השיטה הזאת, ואם הולכים לישון מוקדם אפשר אפילו כל יום! ווילד אמנם נחשבת קשה יחסית, אך אין שום בעיה לשלב יחד עם בדיקות מציאות, זה ממש לא מתנגש, במשך היום תעשה כמה שיותר בדיקות מציאות, ואם יש לך זמן וכוח להתעורר ב 4:30 או 5:00 בבוקר אז תעשה גם ווילד, אין התנגשות בין שתי השיטות ואפשר להתאמן במקביל על שתיהן, להיפך זה רק יגביר את הסיכוי להצלחה! Lucid

למעלה