אוווווףףףף

SuperGirl 25

New member
אוווווףףףף

קשה לי...הזוגיות שלי פצועה בימים האחרונים
כמה שנלחמתי עליה (על הזוגיות) בעבר, עד זוב דם, כמה רציתי אותה, עד שהיתי מוכנה לטעום את טעם הגיהנום בשבילה, העיקר להיות בתוכה. העיקר להיות איתו. יש בי הכוח להילחם עוד, אבל מרגישה שאולי צריכה להתרחק קצת, לעשות אקט גם בשבילי...אולי אלך לישון אצל ההורים הלילה, להתרחק מהבית שלנו...אולי זה לא הפיתרון, אבל מה עושים כשרוצים לברוח?
לשכוח מהכל לכמה שעות/ימים...

ShirShir

New member
באים מחר למפגש לקפה ולדבר?../images/Emo96.gif

קבלי חיבוק
אם תרצי לדבר, אני פה.....

../images/Emo24.gif עוזבים את הכל בצד

נרגעים עם חברה טובה, עם המשפחה. ואז מרחוק קל יותר להסתכל על התמונה הכוללת. ולעולם, אבל לעולם, לא לשכוח את עצמך בתוך הזוגיות. וגם אנחנו כאן כדי לתמוך, לתת עצה וגם לנחם

SuperGirl 25

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif קאסי ונראה שלא הובנתי

כראוי...קראתי שוב את הודעתי ובאמת אולי התקבל הרושם כאילו שכחתי את עצמי בזוגיות, אך זו לא היתה כוונת המשורר...לא על זה רשמתי. התכוונתי שעברנו כ"כ הרבה יחד בתקופה של 3.5 שנים, אני מודה לאל ששלח לי אותו, כאילו הוא "הוכן" במיוחד בשבילי וגם הוא חש כך, אבל לא תמיד הקשר ביננו היה מובן מאליו ולעיתים הינו צריכים, כמו כל זוג אוהב, להתמודד עם דברים עצובים, כואבים...ותמיד היה בי הכוח להילחם בכל (!!) ולהתמודד והכל בשם האהבה והרצון להיות יחד. היום משהו בי נסדק וחשתי רצון לברוח, להיעלם, להתנדף...וזה אחרי ששתיתי מים להרגעה
היתי אצל ההורים, קיבלתי מהם כוחות ומצב רוח, שוחחתי עם הבחור שלי ומקווה שהכל מאחורינו וימים טובים יגיעו
שוב על התמיכה שלך ושל שירשיר

למעלה