אוווווח....

pitzpooch

New member
אוווווח....

מה יכולה להיות הבעיה אם יש לי קובץ H בשפת C , ורשמתי לו include בקובץ של הc והכל טוב ויפה, אבל שאני רושם את הinclude הזה בקובץ הmain הוא אומר לי שיש linker error כאשר אני בא להריץ (שאני עושה קומפייל זה מראה רק אזהרה 1) מקווה שהבנתם

selalerer

New member
פרט, הסבר ונמק.

כתוב את ההודעה המסויימת שהוא נותן לך. רוב הפעמים מדובר בהכללה כפולה. אתה יכול לפתור את זה על ידי פקודות preprocessor שתכניס בתחילת הקובץ:
#ifndef MY_FILENAME_H #define MY_FILENAME_H​
ובסוף הקובץ:
#endif​
אני מקווה שהבנת.

pitzpooch

New member
../images/Emo46.gif כבר אמרתי שהתפוז הזה מעצבן?!

טוב בקיצור, לרגע חשבתי שזה פועל, אין טעויות, אין אזהרות, אבל ברגע שאתה בא להריץ: linker error:undefind symbol MY_FUNC_NAME in module ...\...\...\...\MY_FOLDER_NAME\main.c וחסר לתפוז המפגר הזה אם הפעם זה לא נשלח!

הכיטוב

הכיטוב שפשוט תשים כאן את שני הקבצים האלה + ה-main. בטח זו סתם איזו שגיאונת שצריך פשוט שעין של מישהו אחר תסתכל...

selalerer

New member
../images/Emo32.gif כשלי לא נשלחת הודעה, אני פשוט

עושה Back (או ALT+חץ שמאלה) ולוחץ שוב על "שלח".

ואפילו יותר טוב...../images/Emo26.gif

יש מצב שההודעה לא נשלחת בגלל שהשרת לא מגיב - ואז אכן back עוזר. (בכל מקרה - שווה לעשות Ctrl-A ואז Ctrl-C לפני כל שליחה - כלומר לסמן ולהעתיק את כל תוכן ההודעה. ככה אם היא נמחקת לך, היא עדיין יושבת ב-clipboard) אבל יש גם את "מפלצת ההודעות". כלומר - ההודעה נשלחת כאילו הכל בסדר, הפורום עולה - והופ! ההודעה שלך לא נמצאת שם! זה באג. אבל במקרה כזה - ההודעה שלך עדיין נמצאת ברשימת ה"הודעות האחרונות" שלך! (בכרטיס האישי). אז אפשר פשוט להעתיק אותה משם...

gmorphus

New member
יש עוד מקרה

שבו אתה לוחץ על שלח והעמוד נראה כאילו הוא טוען במשך זמן רב וכלום לא קורה. אז בד"כ ההודעה למעשה נשלחה וניתן לראות זאת באתר... בכל מקרה, אני מצטרף לעצה של Ctrl+C, Ctrl+V

למעלה