אוווווווף!

nova stella

New member
אוווווווף!

למה? למה צריכים להיות כ"כ מרגיזים באוניברסיטה? האם זאת המטרה העיקרית של מזכירות הפקולטה? האם הן לא יכולות בלי איזה יומית של הערמת קשיים על סטודנט, עדיף כמה? אני שואלת - למה? זהו הוצאתי, אני רגועה. גם זה יעבור.

../images/Emo24.gif העיקר שעכשיו את רגועה...

חח זאת שאלה ששואלת הרבה לגבי המנהלה בסמינר אצלי- שהכל קשה ומסובך שם, שאני אם יודעת שצריכה עזרה מהם, ישר נכנסת לעצבים מבלי שהתקרבתי למנהלה עצמה...

ואני דווקא הופתעתי לטובה...

ניגשתי היום לשבוע שינויים עם 4 קורסים אליהם הייתי אמורה להרשם ולא הצלחתי בשל נפלאות הבידינג של את"א. להפתעתי הרבה, יצאתי עם 3 מתוך ארבעת הקורסים, ועוד החשובים שבהם. לא רק זה, אלא שגם אישרו לי אישור מיוחד ללכת לאיזה קורס שהייתי חייבת והיה מלא. זו היתה ממש הפתעה נפלאה שעשתה לי את היום, אחרי שממילא ידעתי שהסיכויים למצוא משהו נמוכים להפליא.

nova stella

New member
ואילו אצלי

החליטו לשנות דרישות קדם לקורס שהייתי רשומה אליו והופ, אני כבר לא רשומה אליו, כי לא עומדת בדרישות החדשות. בניגוד אליך, לא מאשרים לי לקחת קורס אחר שאני רוצה "כי הוא מלא". לא למות. לא למות על המקום עכשיו?

בהחלט למות.

גם אני עברתי שבעת מדורי גיהנום עם החוג שלי בסמסטר שעבר ובעיקר בשנה שעברה. לכן כל כך הופתעתי כשסוף סוף כן הלכו לקראתי - והם באמת היו ממש בסדר. תנסי אולי להפגש עם היועצת? לפעמים היא יכולה להגמיש דברים, או לאשר שיפתחו עוד מקום בקורס מלא.

למעלה