אוווווווף

NimaZ

New member
אוווווווף../images/Emo70.gif

לא נראה לי שזאת הודעה הכרחית אבל אני כבר נואשת... עדיין לא ראיתי את הפרסומת של שבלול וטבלול
תוכלו לעושת לי טובה? תשרשרו לפה באיזה ערוץ ראיתם את זה ואם ראיתם את הפרסמות יותר מכמה פעמים תכתבו!!! עם המזל שלי ברגע שאני ישלח את ההודעה אני ארד למטה ואראה אותה..... אבל אני בספק...

Ronush14

New member
עדיין לא? ../images/Emo2.gif

אני ראיתי אותה גם בערוץ 24 , גם ב-22 וגם ב-10! וראיתי די הרבה... כאילו לא המון... אבל הרבה!
ואני לא רואה הרבה את הערוצים האלה!

אסִי

New member
עדיין לא ראית את "בא לי ביס"../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

כל הזמן יש בפרסומות בערוץ 2 אותם.

NimaZ

New member
תודה על העידוד...

אררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררג! חחח
סתם!

אוש7יתי

New member
בערוץ 2../images/Emo70.gif

היא מצחיקה... רואים ששבלול (כלומר טירן לא יודעת מי זה שבלול ומיזה טבלול...) לא יודע אנגלית חחחייח

ט2לולה

New member
חוצפהההה ../images/Emo2.gif את לא יודעת מי זה מי?!

טבלול = יוסי שבלול= טירן אני לא מאמינההההההההההההההההההההההההההה שאת לא ידעת!!!!!!!!!!!!!!! גרררררררררררררררררררררררררררררררררר
ונעמושה עם השם היפה- הפרסומת בערוצים MTV, 24, 10, 2 ואולי בעוד ערוצים ולא ראיתי.

starla

New member
ראיתי../images/Emo13.gif

בערוץ 2, ובערוץ 10 וגם בערוץ 24... "שקית אישית"

greeneye

New member
אממ.....הכל באנגלית כמובן, אבל בכל

זאת... יוסי:"ראית שהכריות של תלמה גדלו?" טירן: "הכריות שלה גדלו!?" *מסמן עם הידיים צורה של ציצים גדולים* יוסי: "כן" טירן: "איפה היא?" יוסי: "איפה מי?" טירן: "מה?" יוסי: "מי?!" טירן: "כן..." *יוסי עושה תנועה עם הראש כזאת...נו...של "טוב נו.."* *ברקע- "בלשייייייייק" יוסי: "בא-לי-בס" (בא לי ביס תורכי כזה...) טירן: "שאאאקית אישית" (גמכן תורכי) יוסי: "תלמה פאאשוטעיים" (תורכי, כמובן)

Lucy88

New member
יוווו זה מזכיר לי

שתמיד שהייתה את הפרסומת של הבמבה עם יהודה לוי או הפרסומת הראשונה של פוקס,חברות שלי היו מעצבנות אותי שכל שניה הן רואות את זה ובכל ערוץ!ואני הייתי צופה שעותתתת בערוץ 22 תוך זיפזופ לערוץ 10 ולא הייתי רואה... ככה זה

למעלה