אוווווווף

sad sad woman

New member
אוווווווף../images/Emo10.gif

די, החבר הזה שלי משגע אותי. אני לא יכולה יותר!! הוא כל הזמן לוקח אותי כמובן מאליו, לא מעריך אותי. למשל, יש את הקטע הזה שהוא כמעט ולא מתקשר, ואפילו הודעות כמעט ולא שולח. דיברתי איתו על זה מיליוני פעמים (אנחנו ביחד כבר הרבה זמן), ופשוט לא אכפת לו. לא רק זה, הוא פשוט לא מראה טיפת איכפתיות. הוא נסע לשמירה הסו"ש הזה - אתמול בבוקר הלכתי ממנו, ועד היום בבוקר, 24 שעות אחרי, לא שמעתי ממנו. או ששבוע שעבר הוא אמר שאולי אנחנו צריכים לתת קצת מרחב אחד לשניה, להיפגש פחות. אז אמרתי סבבה, ואז הוא אומר: "ואני לא חייב לשלוח לך הודעה כל יום!". זה כ"כ הרתיח אותי שהוא אמר את זה..!!! יאללה! "אני לא חייב"?!?!?!?!?!? והוא כל הזמן מתנהג כאילו הוא עושה לי טובה שהוא בקשר איתי. טוב, אולי אני מקצינה את זה קצת, אבל אני זו שתמיד מנסה לחזק את הקשר, ולו בכלל לא אכפת. לפני חודשיים היה איזה שבוע אחד לא מוצלח, והוא כבר חשב להיפרד. אתם מבינים איזה חלש אופי הוא? טיפה יש בעיות, וכבר הוא בורח. כמובן, ששבוע אחרי זה כבר הכל הסתדר, והחודשיים שאחרי זה היו הכי נהדרים שיש. נמאס לי כבר כל הזמן לפחד שהקשר ייגמר בגלל האופי החלש, הילדותיות וחוסר הניסיון שלו, להתאמץ ולטרוח בשבילו, ולקבל ממנו סטירה בפרצוף. אני עושה בשבילו כ"כ הרבה, כ"כ מפנקת אותו, והוא בכלל לא שם לב לזה. זה כבר עניין שבשיגרה בשבילו. והעניין הוא, שאני תמיד הרגשתי שאני יותר מדי טובה בשבילו, הרבה מעליו, ואני עדיין מרגישה כך - ובכך זאת, זה לא מפריע לי, ואני אוהבת אותו כמו שהוא. אז במקום להעריך את האוצר הזה שיש לו ביד, הוא מתייחס אליי ככה, כמובן מאליו? נמאס לי כבר !!!!!!!!!

resputin

New member
תראי,

מכיוון ואין לנו את הצד שלנו בסיפור, או אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות מקרוב- יש שתי אופציות. האחת, שאת מנסה יותר מדי. ישנם הרבה זוגות שהאחד רגיל להרבה יותר חום, אהבה, קשר, הודעות, אסאמאסים, צלצולים פעמיים ביום, פרחים, סרטים, פינוקים, שמות חיבה ופשוט דביקות שכזו- לרוב מתאפיין בתחילת הקשר בעיקר, אבל יש קשרים שכך זמן ממושך, ויש אנשים שזה לא הכי מתאים להם. קשרים רבים, אם הם לא שומים מהבנזוג 24 שעות, לא נכנסים לאישור האדום ולהיסטריה, אולי את צריכה לקחת את זה טיפה יותר באיזי, לשחרר קצת את הרצועה או לתת טיפה יותר מרווח נשימה. השניה, שהוא מנסה פחות מדי, או שהוא "Cold Fish". ישנם אנשים שקשה להם עם קירבה, הם לא חשים צורך לקרבה ול"פוצי מוצי" יותר מדי, והסעיף שלהם עולה מהר מאוד במקרים כאלה. אחרים, סתם צנוניות קרות. חלקם ילדותיים ועדיין לא בשלים לקשר בוגר. חלקם, פשוט לא אכפת להם. אם הוא אדם מהסוג הזה, תצטרכי להחליט בעצמך מה את רוצה לעשות, אם את באמת רוצה להיות במערכת יחסים עם אדם כזה קריר, ואם זה משתלם לך, או לחלופין אם את מוכנה לקבל אותו כמו שהוא ולהתגמש טיפה בעצמך כי למרות שהוא "Cold Fish", הוא ה"Cold Fish" שלך. וכשחושבים על זה, יכול להיות שהוא מנסה לרמוז לך איטית שהקשר מת.. או שהקשר באמת בשלבי גסיסה מתחילים\מתקדמים. עשי את החשבון ותחליטי לאן את מתקדמת.

המוזרה

New member
תגידי

למה את איתו? למה את נשארת עם מישהו שלא מעריך אותך כל כך הרבה זמן? למה לדעתך הוא צריך להעריך את האוצר הזה שיש לו ביד, כשאת לא מעריכה את האוצר הזה? (ובבקשה, אל תגידי "אני כן מעריכה" כי אם היית מעריכה באמת, לא היית נותנת לאף אחד להתייחס אלייך בזלזול.)

תעזבי זלזול,

חוסר הסיפוק, ובינינו - חוסר האהבה די בולטים פה. לא נשמע לי שהוא פשוט לא משקיען, כי עם זה אפשר לחיות. נשמע לי שאת לא מקבלת פסיק ממנו (בלי קשר למה שמגיע לך או מה שלא). אני מציעה לא לחכות עד שהאיש יתעורר משמירתו. להודיע לו שמה לעשות, לא מקבלת את מה שצריכה, לא מרגישה שהוא בעניין - שיתקן אותך אם את טועה, ואם הוא לא מתקן - הדלת פה ממול. במקום להתעצבן ולכעוס וליילל - תגידי לו בפנים במקום להגיד לנו. הוא זה שצריך לספק תשובות. יספקו? סבבה. לא יספקו? זמננו קצר ואנחנו יוצאים לפרסומות.

למעלה