אוווווווף! |עצבני|

רוצה שאלוהים יקח אותי כמה שיותר מהר

כל חג אני אמורה לנדוד ממקום למקום.. אבי ובת זוגתו ביקשו שאפנה את מקומי לשבת הקרובה..כל החברות הקרובות שלי התחתנו... ולורן איננו... נותרתי בודדה. אין לי לאן ללכת.... /tapuzforum/images/emo7.gif אלוהים! מה אני עושה פה? אווף! אני תיקון לעצמי! רוצה למותתתתתתתת!!!

eshkolit32

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

כל עוד את נמצאת בעולם הזה יש לך הזדמנויות לשנות, להילחם, לקום, לבדוק, לנסות, לשפר, לעשות וליצור. בסופו של דבר יש לך שתי אפשרויות בצורת ההסתכלות שלך על המתרחש בחייך - או לראות רק את הרע, או לראות את הרע וגם את הטוב. כולנו בודדים מותק.... כולנו בודדים בלא מעט רגעים בחיים. אנחנו מגיעים לתקופות של בדידות בחיים שלנו ויש בידנו את היכולת ואת הזכות ללכת ולעשות לנו חברים חדשים, לחפש אותם, להתאמץ בשביל החברות איתם, ללמוד להכיר אותם. אני יודעת על מה את מדברת כי גם לי היו תקופות בהן הרגשתי שלא היה לי אף אחד. אפילו אז אני בטוחה שהיו פה ושם אנשים שהיה אכפת להם, אבל באותם ימים בחרתי שלא לראות אותם. צריך להיזהר לא ליפול לתוך מרה שחורה כי חבל, פשוט חבל על החיים שעוברים לידנו. תזכרי שהכל תלוי בנקודת המבט שלך. האם אין מקום שתוכלי להיות בו בחג הזה ולהרגיש טוב? מישהי מהחברות הקרובות, החברות מהלימודים, אנשים מהמשפחה המורחבת? אני בטוחה שתוכלי למצוא מקום... את צריכה רק לרצות, ולחפש אותו. אם תבקשי ותרצי, אני יודעת שתמצאי ! אל תאמרי נואש. כל החיים עוד לפנייך.

למעלה