אוווווווףףףףף

אוווווווףףףףף../images/Emo4.gif

מה לעשות שהתייאשתי כבר..? חודשיים דיאטה, בחודש הראשון ירדתי 4 ק"ג ומאז הדיאטה ניתקעה..? אני לא יורדת יותר..? מה לעשות..? לאכול פחות?? יותר ספורט..? לדיאטנית אני לא הולכת כיוון שהרופאה שלי לא מוכנה לתת לי הפניה.. איך לעזאזל אני מחדשת את הדיאטה..?

למיואשת

ירידה של ארבעה קילוגרמים בחודש נשמעת בהחלט לא רע אם כי לא ברור מדברייך איזה תפריט או כמה קלוריות בערך צרכת ליום, ולכן קשה לומר מה עלייך לשנות. לא ברור מדברייך כמה ואיזה סוג ספורט את עושה כך שלא אוכל להמליץ לך לעשות יותר..והכי חשוב האם את בכלל צריכה לרדת במשקל שכן אז בודאי היתה נותת לך הרופאה הפניה. בכל מקרה אם את כל-כך מיואשת ולא ברור לך האם ואיך להמשיך תאלצי לפנות לדיאטנ/ית מקצועיים במסגרת כלשהי להערכה ולקבלת המשך טיפול במידת הצורך כמובן.

לדיאטנית סיגל ישראלי...

קצת פרטים... אני בת 18, 1.58 ושוקלת 57 ק"ג... בתחילת הדיאטה שקלתי 61 אבל הורדתי את ה- 4 ק"ג האלה... בשבוע הראשון של הדיאטה ירדתי 3 ק"ג, אח"כ ירדתי עוד ק"ג אחד ומאז זה נעצר... אמנם אני לא סופרת קלוריות כי זה מחרפן לי את הראש אבל אני אוכלת ארוחות מסודרות ועושה כל יום הליכות וכפיפות בטן... רופאת המשפחה שלי לא הסכימה לתת לי הפניה לדיאטנית ואמרה שאני לא צריכה ואני יכולה לעשות דיאטה לבדי בלי לאכול פחממות בכלל (נראה לי קצת מטורף...) אבל הדיאטה תקועה ואני מאבדת את סבלנותי...אין לי מושג איך להמשיך את הדיאטה...

הלהק

New member
הדיאטה

ילדה חמודה! את רזה ויפה! תוציאי לעצמך כבר מהראש את הדיאטה. כניראה שהגוף מאותת לך להפסיק לרדת ושאת עושה לגופך נזק. קבלי את עצמך כפי שאת ואז הרבה דברים יסתדרו.

למעלה