אווווווווף

אווווווווף

הגעתי היום לתל השומר לצילום רחם ואז ד"ר ממן מהיחידה להפריות אמרה לי שזה מוקדם מדי לטעמה לעשות צילום רחם אם אני מנסה רק 3 חודשים להיכנס להריון ואח"כ התברר שכנראה היום זה אחד מימי הביוץ שלי וזה לא טוב לעשות צילום רחם בזמן ביוץ. אמרתי לה שאני כבר סובלת 8 חודשים מכאבים קשים וחזקים אבל היא אמרה שקודם אפנה לרופא פריון מומחה (ואצלי הבעיה הגדולה היא שהחלפתי רופא נשים ולרופא החדש צריכים לחכות חודש מראש והוא גם לא מבין ורופא נשים אחר שהייתי אצלו זימן אותי רק ליום ראשון הבא לבית חולים לאולטראסאונד, בקיצור בלאגן), בקיצור הגעתי אליה ליחידה והיא פתחה לי תיק והם באמת צוות נחמד מאוד, שלחה אותי ואת בעלי לכל מיני בדיקות פוריות וביום שני אני אהיה אצל ד"ר סוריאנו בצהריים לאבחון. רק שמה שמעצבן זה שבאתי היום במיוחד מהצפון הרחוק, אנחנו מ - 5 בבוקר על הרגליים וזה היה לשווא. כי הייתי יכולה לקבל תשובה דומה בבית חולים בעפולה או בכרמל. טוב, אני מקווה שמכאן והלאה העניינים יסתדרו.

galim29

New member
גם אני אהיה במרפאה ביום שני../images/Emo140.gif

גם אני אהיה אצל סוריאנו ביום שני. יש לי תור לפני הצהרים. אולי ניפגש?

galim29

New member
אל תדאגי... ../images/Emo66.gif

תשאלי את עליזה המזכירה מי זאת גלי. היא תדע להפנות אותך אלי.. ממש ג'יימס בונד הא? אני ב 11 שם אבל מהיכרותי בטח אתייבש שם עד 13 בלי להרגיש בכלל

אז אני אתייבש עד 15:00?

אין בעיה, אני אשאל את עליזה למרות שאתמול זו הייתה מיכל שקבעה לי תור. אשמח להכיר אותך ולהודות לך על המכתב, בקופת חולים שלי למזלי יש הסדר עם תל השומר והם נתנו לי טופס 17 לשם.

galim29

New member
ביאסתי אותך. לא בטוח שתתייבשי גם..

אי אפשר לדעת מה קורה שם עם התורים... פעם שעברה פתרתי חצי חוברת תשבצים עד שנכנסתי ובידרתי את עליזה לא מעט זמן... אבל אני נהניית שם. לא סובלת יחסית לבתי חולים.. לא תאמיני אבל איבדתי את המכתב. מחקתי אותו בטעות. אשמח אם תוכלי לשלוח לי אותו למייל כקובץ WORD...
אם תרצי את הנייד שלי אין בעיה גם...

למעלה