אוווווווווף!!!!!!!!

SkateBoy

New member
אוווווווווף!!!!!!!! ../images/Emo46.gif

למישהו יש אתר (או שהוא בעצמו יודע) של אקורדים של שירים של בלינק לגיטרה!?!? אל תתנו לי טאבלטורה כי זה סתם מעצבן תתנו לי שמות של אקורדים למשל: דאמיט זה C5/G5/A5/F5 תתנו לי בדיוק ככה אבל של עוד שירים זה דחוף! תודה:)

punk223

New member
מה הבעייה שלך

לקרוא טאבלאטורה? אתה ישר מזהה את האקורד, מה הקטע?

ּpine appleּ

New member
תגיד איזה שיר

לי יש ספר עם תווים טבלטורות ואקורדים של אנמה אוף דה סטייט תגיד איזה שיר...

ב.ן.נ.ת.ן

New member
יוסי עדן המלך!

הכל זה power chords כתוב c5, נגן פשוט C בpower chord השירים של בלינק באמת פשוטים, לא צריך אתרים בכלל, אפשר להוציא הכל לבד

HandsomeDevil

New member
__

*כל קשר בין כותרת ההודעה לתוכנה הינו מקרי בהחלט* אבל דוגרי, יוסי עדן בהחלט שולט.

ב.ן.נ.ת.ן

New member
סולח - יוסי עדן

איך אני מתגעגע, את קולך אני שומע, שאת איתו אני בורח, מחפש לי נחמה ... הוצאתי אפילו אקורדים
Cm / Fm / Bb / Eb/ Ab/ Bb (7?) / ? / Cm אני לא בטוח באלו שיש בהם סימני שאלה אבל מזה משנה, תנגן בי במול שוב פעם, אף אחד לא ישים לב
... אם פגעת אני סולח את הכאב אני שוכח בתוך הלב אני יודע, את יכולה להשתנות (סולח) לך ילדה (שוכח) את הרע (שומע) את קולך רוצה רק לראותך ... מ ל ך !

ּpine appleּ

New member
זה לא יוסי עדן!!!

זה יוסי ע´דן!!! אני מבקשת! אה או אה או! כשאת איתו אני מרגיש שאני רוצה להשתגע! בלה בלה בלה במבטא ערבי פשששש לא ידעתי שיש לו עוד מעריצים...

HandsomeDevil

New member
הממ...

אנחנו עדיין בגבול הציניות, נכון? או שיש משהו שלא ידעתי בקשר ל"יוסי עדן"...?!

ּpine appleּ

New member
יש לנו כת סודית על שמו

ו.... בפגישות שלנו אנחנו משמיעים תקליטים ויניל שלו... וצורבים את השם שלו עם ברזל חם על תחת של חתולים אגב אם תקחו את התקליט הראשון שלו ותוסבבו אותו אחורה, תוכלו לשמוע את יוסי עדן האמיתי.... כמו שרן אמר, הפאנק-רוקר הישראלי הראשון... תשמעו את הביצוע המקורי ל"ספרי לי ילדה" (לא לבעלי לב חלש) כן, כן.... יוסי עדן- האיש האגדה

טזה

New member
יוסי עדן-הוא הדבר...

יוסי עדן... הוא מזה מ-גניב.... הוא כזה זמר שווה.... אני לא מאמינה שיש לו עוד מעריצים חוץ ממני ומכל הפרחות בבציפר שלי.... אגב שירה זאת אני.... טזהל´ה...

SkateBoy

New member
Pine apple!

מאיפה החוברת? כמה היא עלתה? אני מת לקנות כזאת! כי אני רוצה את כל השירים ואת בטח לא תתחילי לרשום לי את כל האקורדים של כל השירים!

ּpine appleּ

New member
מארה"ב קנו לי מתנה ליומולדת

סתם חוברת לא איזה משהו מיוחד והאמת אין לי בעיה לרשום לך את כל האקורדים כי אין כל כך הרבה....

SkateBoy

New member
כן?

תודה.....אם אין הרבה ואין לך בעיה אז תרשמי לי בבקשה...

למעלה