אווווווווווף באג מעצבן במיוחד.. ההודעה בתמונה מופיעה לי שוב ושוב ושוב תמיד כשאני גולש בתפוז
N n k New member 15/8/02 #1 אווווווווווף ../images/Emo4.gif באג מעצבן במיוחד.. ההודעה בתמונה מופיעה לי שוב ושוב ושוב תמיד כשאני גולש בתפוז
אווווווווווף ../images/Emo4.gif באג מעצבן במיוחד.. ההודעה בתמונה מופיעה לי שוב ושוב ושוב תמיד כשאני גולש בתפוז
א אגרול אדום New member 17/8/02 #4 ניצן! אתה לא לבד! גם לי יש את הבעיה הזאת.... יש לך תוכנות של C++ על המחשב?
א אגרול אדום New member 17/8/02 #6 אז זהו... גם לי יש ונראה לי שזאת הודעה שמופיעה בגלל שהתוכנה הזאת מותקנת במחשבים שלנו....
2 2_be New member 18/8/02 #7 כן, גם אני הגעתי לאותה מסקנה ../images/Emo3.gif למישהו יש רעיון איך מפסיקים את זה? במיוחד לאור העובדה שזה תוקע לי את המחשב כל פעם מחדש?!
כן, גם אני הגעתי לאותה מסקנה ../images/Emo3.gif למישהו יש רעיון איך מפסיקים את זה? במיוחד לאור העובדה שזה תוקע לי את המחשב כל פעם מחדש?!
A AYELET1 New member 18/8/02 #8 ממה שהבנתי לא ניתן להפסיק אלא אם תוריד את הדיבגר אבל אז זה גורר בעיות מסוג שונה....
ה הנהלת הפורומים Administrator 19/8/02 #10 ענינו בנושא בהודעה השניה שהעלית ככל הנראה מדובר בתקלה הנובעת מהתנגשות בין תוכנות. תוכל להיעזר גם בפורומי התמיכה הטכנית.
ענינו בנושא בהודעה השניה שהעלית ככל הנראה מדובר בתקלה הנובעת מהתנגשות בין תוכנות. תוכל להיעזר גם בפורומי התמיכה הטכנית.