אוווווווווווף

funkbass

New member
ניו מטאל??????

אני מקווה שאתה לא משווה את 311 או mr bungle או אפילו molotov לkorn או limpin biskit ...כי אין שום קשר בינהם ...

פלונטר

New member
חס וחלילה וחס

ניסיתי לעשות בדיוק ההיפך... אמרתי שזה שלהקה הושפעה מלהקה טובה, לא אומר שגם היא תהיה טובה, ולכן נתתי את הדוגמא של הניו-מטאל, שהרבה להקות בו הושפעו ממיסטר באנגל (כך לפחות הן טוענות).

funkbass

New member
אני בטוח שאתם מכירים...

אבל אף אחד לא אמר מילה על פרימוס בפורום הזה!!! מה??????

אני אגיד(אבל לא משהו טוב...)

מצטער אבל אני חושב שנותנים להם כבוד יותר מן הראוי,כלומר הבסיסט שלהם בכלל לא רע,אבל הרבה מהשירים שלהם נשמעים לפעמיים כמו בלאגן שלם ולגיטריסט שלהם(לדעתי) יש סאונד ממש גרוע...בגלל שאתה בסיסט אני מבין שאתה אוהב אותם...אבל מצטער אני פשוט לא מתחבר ולא אוהב את הדברים שלהם...

funkbass

New member
לי נראה

שאת הגיטריסט אתה לא אוהב כי הוא לא קונבנציאונלי ... לפי דעתי הוא מאוד מיוחד !! הבלאגן שאתה שומע זה גיוון בטמפו ... לא כל הזמן צריך לנגן 4/4 ..... בית פזמון בית פזמון סולו פזמון ....

פלונטר

New member
מסכים

גם אני חושב שהגיטריסט טוב מאד... בכלל שלושתם מאד מוכשרים.

ממש לא!...

רוב הדברים שאני שומע יוצאים מ4/4...להפך אני אוהב את זה ככה...פשוט המוזיקה שלהם לפי דעתי לא נשמעת טוב...וגם לא ממש אכפת לי שגיטריסט הייה קונבנציאונלי או לא...,עובדה אני שומע alain caron(בסיסט ענק!) ששם הגיטרה היא חלק מאוד משני ומוזר...ואני עדיין נורא אוהב את זה! כי זאת פשוט לדעתי מוזיקה טובה! זה הכל...

V.W

New member
לאס קלייפול מלך

והם בכלל מצויינים לדעתי... יצא לי להכיר אותם דיי מזמן... ולמרות שיש לי רק את אנטי פופ יצא לי לשמוע עוד דברים והם באמת טובים

פלונטר

New member
פרימוס גדולים, ואגב

ממש היום יצא הדיסק של אויסטרהד, הלהקה של לס קלייפול עם הגיטריסט של פיש והמתופף של פוליס...

פלונטר

New member
וואו, אין לך מושג מה אתה מפסיד...

אז ככה: הפרויקט הכי מוכר והכי מוצלח של פאטון (חוץ מפיית נו מור) הוא כמובן מיסטר באנגל שעליהם דיברנו. הם הוציאו שלושה דיסקים וכמה דמואים עד היום, ואגב, הוא היה שם עוד לפני שהיה בפיית נו מור. הדיסק הבא אמור לצאת ב-2003. בינתיים, כדי להעסיק את עצמו הוא עובד על עוד כמה פרויקטים... אחד זה fantomas, להקה שלו עם דייב לומבארדו מסלייר, באז אוסבורן מהמלבינס וטרוור דאן ממיסטר באנגל. הם הוציאו בינתיים שני דיסקים, אחד מטורף לחלוטין שהוא מעין ספר קומיקס של 30 קטעים שנקראים עמודים והם חסרי מילים לחלוטין, הוא רק צורח. מהאלבום הזה שמעתי רק שני קטעים והם לא רעים בכלל. לא מזמן הם הוציאו עוד אלבום של קאברים לשירי נושא מתוך סרטים, קצת יותר שפוי מהקודם וגם ממנו שמעתי שני קטעים והם מעולים... האלבום הבא שלהם עם חומר מקורי אמור לצאת עוד חודש. חוץ מזה הוא עובד על עוד שני פרויקטים, אחד נקרא tomahawk שבינתיים מהאלבום החדש שלהם שיחררו שיר אחד לדוגמא, והוא אמור לצאת בקרוב, השני נקרא peeping tom והוא אמור להיות בכיוון יותר ראפי וקליט... (קליט?!) ממנו עוד לא שמעתי כלום, כי עוד אין, והאלבום יצא רק ב-2002. חוץ מזה פאטון הוציא עוד שני אלבומי סולו נסיוניים, שגם עליהם אני לא יודע הרבה. בקיצור... איש עסוק.

funkbass

New member
מכיר את כולם ולא אוהב אף אחד?

או שאתה מכיר אחד ..... אין בו מספיק סולואים של גיטרות ..אז כולם חרה?

a_duck

New member
טוב תפסת אותי...

חוץ מHED BE או מה שזה לא יהיה וMOLOTOV... את השאר שמעתי...לא הסגנון שלי...

funkbass

New member
תנסה למצוא .. ותגיד אייך נשמע לך

HED PE bartender ,pac bell MOLOTOV puto , que no te haba bobo jacobo ,rastamadita

למעלה