אוה, הי.

אוה, הי. ../images/Emo13.gif

חברה שלי הולכת עם חבר שלה לצימר, ויוצא שהיא בדיוק מקבלת בתאריכים הללו. הם מן הסתם יהיו בבריכה/ג'קוזי, ולכן זה ממש בעייתי. היא בת 17 בדיוק, והיא רוצה להיכנס לג'קוזי/בריכה ולכן מעוניינת להשתמש פעם ראשונה בטמפון. -כן, לא, למה? -מהן הסכנות? -איזה סוג של טמפון עליה לקנות לשימוש ראשוני? בחרה מומלצת? עם מוליך או בלי? גודל מסוים? חשוב לציין שאתמול כשהיינו יחד בסופרפארם ראינו שטמפון בגודל "מיני" מיועד לזרימה חלשה ולמשתמשות חדשות (משמע היא), אבל סביר שהיא תשתמש בטמפון בימים הראשונים של המחזור ואז הזרימה תהיה ממש חזקה - אז איך מיני יתאים לה? מעבר לזה, מה ההבדל בין טמפון של שימוש ראשון לבין טמפון רגיל? האם הטמפון של השימוש הראשון אמור להיות דק יותר כי ה"חור" קטן יותר, ובהמשך החור מתרחב ומכאן אפשר להשתמש בטמפון "רגיל" (=שלא מיועד לשימוש ראשון)? היא קנתה בסופו של דבר חבילה שיש בה LITES, NORMAL, SUPER כי היא לא ידעה איזה זרימה תהיה לה (כתוב על הקופסא: "להשתמש בדרגת הספיגה הנמוכה ביותר המתאימה לצרכייך" - מה היא אמורה לשים? האם הרכישה הייתה נכונה (עדיין יש הזדמנות להחליף, עד סוף השבוע הקרוב)? אשמח אם אקבל תשובה במהרה לשאלות שהועלו (+טיפים לשימוש הראשון), היא די לחוצה בעניין. תודה!

שחרוש244

New member
אני היא אותה החברה המדוברת ואני רוצה לתקן כמה

דברים שהיא אמרה :) אחרי שקנינו ראיתי שזה לא טמפון מיני אלא טמפון רגיל שיש בחבילה lites,normal,super. ופתחתי את החבילה לראות איך זה בדיוק נראה ואיך משתמשים אז להחזיר כבר אי אפשר. יש ממש הבדל לפעם הראשונה לשים מיני או רגיל? תודה :)

אני היא אותה החברה המדוברת ואני רוצה לתקן כמה

גודל הטמפון באמת משנה רק לדרגת הספיגה. פשוט למשתמשות ראשונות יותר נוח עם המיני או הרגולר ( אין ביניהם הבדל ממשי). אם תסתדרי עם הגודל הז ואח,כ תראי שזה לא מספיק סופג, עברי בהדרגה לדרגת ספיגה יותר גבוהה. יש לי מטופלות בתולות שמשתמשות אפילו בסופר פלוס.

שחרוש244

New member
תודה..

יש לי שאלה גם בקשר למוליך- אני מכניסה את הפתח של הפלסטיק לחור ואז דוחפת עם המוליך את הטמפון לחור? או שצריך להכניס יותר עמוק את הפלסטיק ואז להכניס את הטמפון? עוד שאלה שלא קשורה לטמפון- יש לי ריח לא נעים מהנרתיק והפרשות ריריות ורציתי לשאול אם יש טיפול נגד זה [כמו סבון, מגבונים .. ] או שצריך ללכת לרופאת נשים שתבדוק את זה [אולי זו דלקת]? מה התסמינים לדלקת או פטרייה בנרתיק?

chupchikit09

New member
עליך להחדיר יותר עמוק את הפלסטיק

ורק אח"כ ללחוץ. בעניין הגרד וההפרשות, יתכן ויש לך זיהום חיידקי בנרתיק. יכולה להמליץ לך על טבליות ויטמין C להחדרה לנרתיק, את יכולה לקנות אותן בבית מרקחת/ סופרפארם וזה מאוד יעזור לך. זה שומר על אוכלוסיית החיידקים הטובים בנרתיק. תהנו בצימר

למעלה