יש לי את האוהל הזה, קבל ביקורת קצרה
אז ככה, בגדול, ביחס למחיר, אין הרבה מוצרים שמשתווים אליו באיכות: מוטות אלומיניום, ריצ'רצ'ים איכותיים מבית YKK, בד ריפ-סטופ, FLY נגד מים. הייתי איתו לפני חודש וחצי באירופה, לנתי שבוע שלם באזור שירד בו גשם ללא הפסקה, ווואלה - הרכבתי את האוהל כמו שצריך, וישנתי טוב טוב בלילה, ויבש מאוד. האוהל לא התרטב בכלל מפנים. החסרונות שלו: הוא קצר מאוד. אבל מה זה קצר... אני 174, ולא יכולתי להמתח בתוכו כמו שצריך, ככה שאם אתה בחור גבוה, הוא לא יתאים לך פשוט. המשקל של האוהל והאריזה: האריזה ענקית ביחס לאוהל, ושוקלת די הרבה, להערכתי יותר מ-3 קילו (היצרן אומר 2.6, אבל אני לא ממש מאמין). אפשר לדחוס את האוהל בשק כיוון ולחסוך מקום, או אפשר להפריד את המוטות מהאוהל ולקשור את האוהל בתיק שלו מחוץ לתיק (מה שאני עשיתי). יתדות - חלשות למדי, מתעקמות בקלות. אני קניתי בחול 10 יתדות איכותיות של VAUDE שעושות את העבודה הרבה יותר טוב מהיתדות המקוריות. ספייס לבישול: אין מקום לבשל במיקרה של גשם זלעפות. היריעת מבוא קצרה מדי ולא נותנת מספיק מקום לבישול. קרה לי שניתפס לי הריצ'רץ' של יריעת המבוא (FLY - כיסוי גשם) בבד, ויצר קרע. לסיכום, זה אוהל טוב, עשוי מחומרים מעולים, עמיד מאוד, אבל קטן וצפוף למדי, שזה החיסרון העיקרי והבולט מאוד שלו.