אוהל מ ALIEXPRESS

Oldster

New member
אוהל מ ALIEXPRESS

האם למישוה יש נסיון עם רכישת אוהל מ aliexpress?
לפחות לפי התמונות, נראה שב 80 דולר ניתן לקנות אוהל תרמחלאים איכותי.... "עודפי יצוא" של מותגים שעולים כפול (בארה"ב)....
מחפש מישו עם נסיון אישי, ואולי המלצות.
תודה מראש

natyh

New member
השאלה איך מגדירים איכותי ?

אני לא מכיר הגדרת אוהל איכותי לפי תמונות :
לאוהלים יש הגדרות קשיחות :
אוהל שלוש עונות אוהל ארבע עונות , אוהל מטפסים , וכולי .
אם אתה מתמצא בחומר יתכן שתוכל למצוא מציאות בהנחה שאתה יודע להשוות לדגמים קיימים , ובהנחה שאתה מבין מהו טיב האריג מהם האוהלים עשויים, והאם המוצר מתאים לביצוע המשימה שהוגדרה לו ברכישה .

Oldster

New member
לא היתה לי כוונה להגדיר

יותר חיפשתי נסיון אישי

.....הגדרות ואפיונים אני עושה מספיק בעבודה
............

natyh

New member
תתמקד בבקשה

לאיזו מטרה אתה רוצה אוהל ?
קמפינג בחוף ?
טרק בהימליה ?
עמיד לא עמיד לרוח עד איזו עוצמה ?
עמיד או לא לגשם ?
לקיץ לחורף מה המטרה ?

זמי

New member
אני ספקן

לא הייתי קונה אוהל שאמור להיות מקצועי עם הוכחות מאתר כזה.
כמו שקודמי כתב- מה מטרתך?
הואהל כבד על הגב, מסורבל להתקנה.
לאוהל מקצועי יש חוות דעת ברשת, כאן לא ברור אפילו מי היצרן.

Oldster

New member
אולי בכל זאת... מישהו... מנסיון אישי בלבד...

אנשים טובים מנסים פה למקד אותי, לאמת אותי מול הבורות שלי
ועוד מני הנחיות שהרבה לא עוזרות וקצת מתנשאות

מה ביקשתי.... מישהו שכבר קנה אוהל ב ALIEXPRESS ויכול להעיד מנסיון אישי. לא ביקשתי ללמוד על אוהלים ושימושם, סוגי בד ולהבין שאם האוהל כבד אז קשה לסחוב אותו על הגב.
- אם אין אחד כזה.... אחלה, אנסה ללמוד מפורומים זרים
- אם יש אחד כזה..... עוד יותר אחלה, אשמח לשמוע ומראש מודה על העזרה
כל השאר.... אני מראש מכריז שאני לא מבין כלום באוהלים, בכמות עונות, סוגי בד, בטיולים, בפורומים, בקניה באינטרנט.... ובעוד כל מה שתגידו. לא צריך שתסבירו לי שאני אהבל, אני יודע ומודה מראש

נ.ב.
מראש מתנצל על הציניות.... גם בזה אני מודה. סליחה ומחילה

זמי

New member
רק משום שאין לך ניסיון

אני קצת בעל ניסיון ובאתר כזה לא קונים.
חבל שתקנה משהו שלא מתאים ותישן בלילה באוהל שמחדיר מים מלמעלה ומלמטה או לא מגן עליך מהקור.
תתמקד והבהר את הצרכים שלך ותקבל עצות טובות.

natyh

New member
חלילה וחס ...

התקבלת אם אלו הדרישות אז קנה בסין תתחדש .

jeshu

New member
אם אתה לא יודע שום דבר בנושא מה זה משנה מאיפה תקנה את המוצר? הרי הוא יהיה מוצלח לצרכיך רק במקרה בכל אופן.

Oldster

New member
תראה מה עניתי לנתי..............

ומבחינתי תמחוק את השירשור..... מיותר ולא לענין

נ.ב.
תגיד, חוש ההומור זה לא ציוד הכרחי בתרמיל כשאתה מסתובב בעולם? אני דוקא גיליתי שזה מצרח מאד חשוב במסעות ועוזר לא לעוף על עצמך יותר מדי..........

natyh

New member
עוד לא הבנתי למה אתה רוצה אוהל .

למה שלא תסביר וננסה למצוא לך אוהל מתאים ,מה זה משנה איפה מיצרים אותו?

Oldster

New member
שחרר נתי שחרר... הבנתי ונכנעתי

אם היתי רוצה המלצה על אוהל ... היתי כותב "מבקש המלצה על אוהל".... פשוט, לא. עברחת קלה לעולים חדשים
. כנ"ל, אם היתי רוצה הסברים על סוגי אוהלים, הרי זה מש שהיתי כותב, לא? גם לא מסובך. כל כך קשה להבין שלפעמים בן אדם רוצה בדיוק מה שהוא מבקש..........
מה כתבתי: האם מישהו קנה ב ALI? התשובה יכולה להיות "קניתי, ממליץ" או "קניתי ולא ממליץ". פשוט, לא, כל השאר ז@@@ מוח ללא תחליט הגובלים בהתנשאות

הבנתי כבר שאני לא אקבל תשונה לענין בפורום זה, וירדתי מהנושא. סיימנו כאן, EOM, תודה וסליחה מראש
.... ועוד פעם תודה.... ועוד פעם סליחה.

................מנהלי הפורום, אשמח אם תמחקו את השירשור הזה בכלל.................

נ,ב,
כשארצה המלצה על באקירה, אדע למי לפנות

natyh

New member
לא התנשאות .

תרמיל קניתי שם , ואני יכול להסביר בקלות מה היו הדרישות ולמה שוה לרכוש שם .
לא בדקתי אוהלים אך בדיקת וחיפוש תרמיל בסין לקחו לי שלושה שבועות בערך 6 שעות ביום לפחות ותוסיף מיילים ושאלות .

כשתעשה חישוב עלות בין השקעת זמן לרווח במחיר הקניה תגיע למסקנה שיכולתי לרכוש גרגורי הרולס רויס של התרמילים בפחות כסף , השקעת זמן לחיפוש אוהל במידה והייתי מחפש היתה די דומה , חיפשתי אוהל מקצועי למטפסים הלכתי לאתרים אמריקאיים השקעתי שבוע 6 שעות ביום בחיפוש יצאתי עם אוהל בסייל יגיע עוד שבוע אלי הביתה , זה בערך הזמן הנדרש לחיפוש מוצר טווב.

למעלה