אוהו אוהו.........

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
אוהו אוהו.........

אוהו....שובה אליי שובה אליי מן המדבר על סוסי יחזור אבא מן החול על סירה אז ילדתי תשוב...... אוהו......שבו אליי צמד העמרנים השיר ששר בצהריים תאודור ביקל ========================= גימל הורס............ ============================ אני ושירי, שלישיית שריד מה לא?????????? חבל שלא הקלטתי עבור המפגש...........

שקדי

New member
יותר עדיף..........

תביאי טייפ להקליט את השירה במפגש על בטן מלאה אסאדו ובירה מכבי......אסור להחמיץ

שקדי

New member
חייב...........

משהו טוב בפה.........

שקדי,אני רק לומדת כאן-מה זה אסדו?

אני יודעת מה זה סדו (פוי) אבל בטח לא לזה התכוונת ברצינות, מה זה אסדו?

שקדי

New member
אם תבואי למפגש רוח´לה.........

תשאלי איך תיית כ´כ הרבה שנים בלי לחוות (א)סדו יש למה לצפות.................

שקדי

New member
מה שמזקיר לי..........

סאדיסט ומזוכיסט נפגשים מבקש המזוכיסט מהסאדיסט: תכאיב לי עונה לו הסאדיסט:ללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ומאז הם חיים באושר ועושר......תוספת שלי

איזה מן פורום=לא מסבירים לא מתרגמים

איך זה הולך? "לא לומדים שום דבר חדש -רק קשקשת"! אי-יי-יי! פתאם נזכרתי בתקליט השחור "נאצר מחכה לרבין אא-יה-יי נאצר מחכה לרבין אה-יה-יי שיחכה ולא יזוז אה-יה-יי ו?????(*יזכה?-שכחתי) מאה אחוז אה-יה-יי אה-יה-יי,אה-יה-יי,אה-יה-יי" וגם (יהורם גאון): "סגנון המכתבים שונה מקוד או דו"ח אין צורך ל??? אפשר גם לאלתר הלילה היורד - יפה הוא כידוע אבל שחור שיערך יפה יותר" אבא היה במלחמה ששת הימים הייתי בת 3.5 ואני זוכרת הרבה סיטואציות ומראות ואחרי מלחמת יומ-הכיפורים כשהיו משמיעים את השיר הבא ממש הרגשתי שנכתב בשבילי ובין היתר מצוי ושמור מכתב-ציור שלי ממלחמת יום הכיפורים לאבי משהו מרגש! והשיר הוא (נחמה הנדל): "הגיע מכתבך - תודה רבה בתי, כמה זה טוב שאת לכתוב יודעת! כמה זה טוב שמכתבי קוראה את! אני נושק את שתי עינייך ילדתי את שתי עינייך ילדתי" -מכירים?/זוכרים?/הגיבו בבקשה...

magy

New member
"שחור הוא יפה"

רותי נבון אברהם פררה ? גבי שושן ? כבר לא זוכרת את ההרכב ואני מתבלבלת בין "שיער" ו"ישו כוכב עליון" צביקה פיק היה בשיער.....בטוח...... הכל מתחיל להתערבב לי עם החומרים במח............ אמרתי אתמול.......שתי מנות לב......וחצי מנת שכל.........

ועוד יותר עדיף......

להכין שירונים... ביום העצמאות הזמנו זמר עם פלייבק הוא שר לנו מאלביס עובר לקליף עובר לתרנגלים. על הפודיום של התווים היו רשומות לו מילות השירים. סתם נעמדתי מאחוריו להציץ - היה מצחיק - מילות השירים באנגלית היו כתובות באותיות עבריות....כשהגיע לשירים מימי אנו באנו תפסתי גם אני מיקרופון ושרתי איתו. לא פעם ראשונה שאני שרה בציבור, הקול לא משהו אבל 0 זיופים. שקדי, אם אתה מביא את המילים אתגבר אותך בשירה. מזכיר לי שבבית הספר היתה לנו מקהלה שרתי המון שנים בקול א´. הואיל והיה זה בית ספר דתי השירים היו בהתאם - בקיצור היה משעמם.

שקדי

New member
יש לי דוקא כמה שירונים........

מעדיף לשיר מהראש .....ומהלב מודע לזה שלחלק קשה עם זה.....כלומר חוסר מילים מאמין שיהיה בסדר.................

magy

New member
קודם כל צריך לעבור את מחסום

הפגישה עם אנשים חדשים אחר כך שרים. זה הלם......כשלא מכירים....... ממש ´תרגשות.....

למעלה