אוהווו :)

Mgedera

New member
פיל

פי"ל בעקרון נקרא פי"ל השבוע שזה רשיי תיבות של פעילות ייחודית לאמצע השבוע. זה פרוייקט שהיה דיבורים עליו בתחילת שנה ולפני איזה חודשיים החלטתי שחייבים להפוך את הדיבורים למעשים[חח איזה רשמיות] בקיצור מה שקורה זה כל יום שלישי יש פעילות כייפית לחניכים. לא פעולות אלא דברים יותר מגניבים [למרות שפעולות זה מגניב] יש כל מיני פעילויות כמו סינמכבי-רואים סרט שמוקרן על הקיר ואוכלים פופקורן, פעילויות ספורט, השבוע עשינו סדנאת בישול עד צפויי לנו יום מים מטורף ועוד מלא דברים מגניביםם.. זה פתוח לכל החניכי ג-ה זה בעקרון הפי"ל

noamsheron

New member
בכיף, אני אשמח להיות איתך בזה../images/Emo13.gif

גם שנה הבאה וגם השנה מבחינתי... בואי ניקח את זה שתינו על עצמנו... בכיף בכיף
[יאא, שמחת אותי עם ההצעה
] ניהיה בקשר...

noamsheron

New member
יאללה../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

צריך לתכנן פעילות לחודש הקרוב אני חושבת... נדבר עם גל

Mgedera

New member
יותר מזה..

השבוע בסוף החודש היה אמור להיות סינמכבי אבל אי אפשר לסמוך על המערכת שבסניף..צריך לחשוב על פעילות חלופית..

yaelula94

New member
איי איי איי שנה הבאה...

שתגיעע כבר שנהה הבאה!!!! והחופש הגדול...ועוד שבוע פגש ח' ב"ה... אני מקווה שנה הבאה להדריך ג' או ד'
סתםם שאלה...עוד מישו יוצא מפה לפגש ח' כמדריך או משו כזה או רק אני?!

L I L O C H

New member
אני...

הייתי אמורה לצאת כמדריכה.... אבל אין לי חניכים שיוצאים לפגש...
[הם רק שבוע בתנועה....
אז אפשר להבין...
]

סוף שנה????

האמת שאין לי מושג מה אני רוצה לעשות... מה שיתנו לי..יחחיח בטח הדרכה אבל אין לי מושג כעיקרון מה שבא ברוך הבא:)

L I L O C H

New member
אני...

טוב, אז השנה נגמרת...ממש מהר...
שנה הבאה
אממממ חשבתי על זה המון...ואני עדיין חושבת... יש לי המון תפקידים שאני רוצה לעשות...אבל עדיין לא החלטתי מה...
מה שבטוח שנה שלישית של ח' לא תיהיה...
שנתיים ברציפות זה מספיק...חחחחח לעבור לצוות אחר
אממממ... בערך... אני לא יודעת...
לעזוב את מכבי
חד וחלק לא
אני יותר מדי קשורה למכבי בשביל לעזוב...

Retama

New member
סוף שנה..

אבל מה עם תוכניות לשנה הבאה? יש כל מיני רעיונות.. מישהו כבר התחיל לחשוב מה הוא רוצה לעשות בסניף? או להדריך כיתות ד', או להשאר למלמית להמשיך באותו תפקיד? נקווה שלא ;] לעבור לצוות אחר? גם ככה הצוותים לא מתפקדים :p לעזוב את מכבי (?!) ? לא נראה לי הכל תלוי במי ידריך איתי. עניין ההדרכה דפק לי לגמרי את כל השנה...

Retama

New member
כן, יש

בעיקרון בסמינר פתיחת שנה מצוותים אותנו לזוגות, ואין מדריכים בודדים. אבל במהלך השנה... הרבה משתנה, אנשים פורשים, ואז פתאום הדרכה לבד לא נראית כזאת חריגה. אבל אני לא רוצה להדריך לבד

ספרו על תפקידים שיש אצלכם בסניפים...

אולי כולנו נשכיל ונמצא תפקידים חדשים.

למעלה