אוהד חיטמן

veroniki

New member
אוהד חיטמן

אוהד שלום! אני מקווה שאתה קורא את הודעתי. זו איננה הפעם הראשונה בה אני מנסה ליצור איתך קשר. ברצוני להביע דעתי על שירייך ואמנותך. לעניות דעתי שירייך מביעים קשיים, ופתרונות הקשורים בחיים האישיים. אני נהנית בכל פעם מחדש להאזין לשירייך המקסימים. ומאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך הדרך. אתה אדם מאוד מיוחד ואני מעריצה כבר מהרגע הראשון ששמעתי עלייך. היתתי רוצה לשמור איתך על קשר ולשוחח איתך מידיי פעם. בברכה, ניקי

ניקי את מקסימה.

אני מאוד מקווה שהוא קרא את ההודעה הזאת. וברוכה הבאה לפורום

ranch22

New member
אמממ...

את מקסימום יכולה לשלוח לו במסר את מה שכתבת,למרות שהוא מידי פעם קורא גם בפורום. ברוכה הבאה.

veroniki

New member
תודה =]

איזו התרגשות סוף סוף עונים לי.. שלחתי הודעות למלא פורומים.. שקשורים ישירות או בעקיפין לאוהד.. איזו התקדמות =]

פה אנחנו הפורום הרשמי שלו נשמה

=] אז אין מצב שלא נענה לך פה, הגעת למקום הנכון!

ענת 19

New member
חחחח../images/Emo13.gif

טעות סורי. רציתי להגיד ברוכה הבאה...

dobo

New member
אוהד חיטמן שלום לך

הקשבתי לשירייך. לדעתי הם מציגים קשיים רבים והסתכלות בעייתית על הדברים. אני מאמין שיש לך בעיה רצינית והייתי מציע לך לפנות לאיש מקצוע כדי שיוכל לעזור לך להתמודד עם הדברים לפני שיהיה מאוחר מידי. כמו כן, איני ממליץ לאיש לשמוע את שיריך כיוון שהם עשויים להשפיע על השומעים בצורה שלילית ביותר. בעזרת הפסיכיאטר המחוזי פניתי למערכת הפורום הזה ודרכו אנו מתכוונים להפנות מכתב אזהרה להורי כל הצעירים שנכנסים לפורום הנ"ל, כדי שיהיו ערים לסכנה העורבת ליליהם בהאזנה לשיריך. אבקשך להפסיק להופיע באופן מידי, לגנוז את העבודה על הדיסק הבא, ולפרסם הודעה פומבית הקוראת לכל מאזיניך לחדול מהאזנתם. תודה רבה לך (היית יופי)

inbalip

New member
../images/Emo163.gifיש לי שאלה?

אין לך חיים, אם אתה לא אוהב אותו אף אחד לא מכריח אותך להקשיב ההערות שלך טפשיות וחסרות טעם. שיהיה לך שבת שלום

dobo

New member
יש לי תשובה

"אין לך חיים, אם אתה לא אוהב אותו אף אחד לא מכריח אותך להקשיב ההערות שלך טפשיות וחסרות טעם. שיהיה לך שבת שלום" יש לי חיים ואני מציע אותם למכירה פומבית. חצי שקל, פעם ראשונה... אני כאן לא מאתמול, גם לא תמיד הגבתי בכל זאת נכנסתי הרבה, כבר היתה לכם הזדמנות להתרשם מדעתי על שיריו של אוהד. נכון, ההערות טיפשיות אבל לא חסרות טעם. יש להן טעם חמוץ-מתוק כזה. שתהיה גם לך אחלה שבת שבעולם :)

תשמע זה פשוט נשמע לנו הזוי ומוזר

ואיך אומרים על טעם ועל ריח אין להתווכח, מותר לך לא לאהוב אבל לכתוב הודעות כאלה בעיקר אחרי שאנחנו יודעים שאתה דווקא התחברת לסןג המוזיקה של אוהד, זה פשוט נשמע פתאום מוזר שאתה פתאום "נגד" זה הכל. אבל הי זכותך לא לאהוב.

dobo

New member
נו באמת...

תגידו שאני משועמם, תגידו שזה הזוי, אבל מה לעשות?... זה ההומור שלי. וזהירות- עוד אשוב.

ranch22

New member
תשמעו...

זה לא שהוא החריב את העולם או משהו,סה"כ אמר שהשירים לא מוצאים חן בעינייו וזה עוד היה בצחוק!!אז הוא הזמין לנו פסיכאטר כי אנחנו שומעים את השירים,אז מה?!תפסיקו לחפור בשה שלוש שעות ועוד שלושה ימים!!

ranch22

New member
כי זה לכולם.

לא רק לך... יצא בטעות שזה בתגובה שלך,סליחה.

למעלה