"אוהדי" מכבי...

z dead

New member
"אוהדי" מכבי...

נכנסתי לפורום של מכבי ת"א ואמרתי כמה דברים שם...בתכל'ס מה שהבנתי זה שמותר לעשות הכל ע"מ למנות תחרות...גם אם זה לא אתי וגובל בפלילים.. נכנסתי בכינוי UFC-MAN כי הכינוי הזה שפה חסום בפורום של האפסים:)

z dead

New member
חה!

כנסו לזה - אתם חייבים. נכנסתי לפורום בתור UFC MAN ולא בכינוי הזה,כי אני חסום שם,נכנסתי בגלל שהאפסים נכנסו לפה והתחילו לזיין את השכל. היה דיון,ובלה,בלה,בלה. הדיון גם לא משנה... הצלחתי להוציא מהם את זה בסוף: קלטו את המשפט הבא -"אני אוהדת מכבי, לא אוהדת כדורסל. בטח לא ישראלי. טובת מכבי חשובה לי יותר מטובת הנבחרת" כמו שאוהדי הכדורסל האמיתים טוענים כל הזמן >> יש מכבי - אין כדורסל

שiש

New member
וזה חדש לך?

נו למה ציפית? כאלה הם. במה שקשור אליהם אני כבר לא מופתעת מכלום, אפילו לא מהעובדה שהם מודים בפה מלא שהמטרה מקדשת את האמצעים, וכ-ל האמצעים כשרים (וזוהי התבטאות עדינה שלי...) אותי הם מגעילים.

z dead

New member
בכל זאת...

להודות בפה מלא ולב שלם בכזה משפט: "אני אוהדת מכבי, לא אוהדת כדורסל. בטח לא ישראלי. טובת מכבי חשובה לי יותר מטובת הנבחרת" בכל זאת...רק למראית עין,שלפחות ישחקו אותה אוהדי כדורסל... לדעתי צריך להכניס את השרשור הזה איכשהו לטאגליינס או משו שבפעם הבאה שיבוא "אוהד" מכבי ייחסכו מאיתנו זיוני השכל והשקרים.

שiש

New member
בינינו...

הרי מה שמפתיע פה זה לא הדברים שהיא אמרה, שהם ידועים לכולנו, אלא העובדה שהיא הודתה בכך בפירוש. לפחות אחת יצאה גבר (או פוסטמה, תלוי איך מסתכלים על זה) ואמרה בפירוש את מה שכל השאר מכחישים!

z dead

New member
יש משו משותף ל"אוהדי" מכבי

כולם/ן פוסטמות :) גם ההיא הקודמת :)

TheOrion

New member
טוב לדעת שאתה מבין מה שאתה רוצה

בעצם, זה לא ממש טוב לדעת את זה. זה די עצוב לדעת את זה. אבל היי, אם זה עושה לך טוב לחשוב שאתה צודק, למרות שהוכיחו לך שלטענות שהעלית שם אין שחר, אז אחלה, תהנה.

z dead

New member
מבין מה שאני רוצה?

"אני אוהדת מכבי, לא אוהדת כדורסל. בטח לא ישראלי. טובת מכבי חשובה לי יותר מטובת הנבחרת" אני חושב שזה ברור מאוד... לא צריך שום פרשנות מיוחדת...

TheOrion

New member
ואיך זה אומר את מה שהסקת בהודעה שלך

מי בדיוק תמך בפלילים? מי אמר שאנחנו רוצים שלא תהיה תחרות? אני אישית רוצה שמכבי תיקח אליפות כל שנה, עם תחרות. יש בזה משהו רע?

z dead

New member
נו באמת...

אם את רוצה תחרות למה את אומרת בפורום שלכם שמה שמכבי עושה עם שינוע השחקנים "זה כשר והכי הוגן שיש"? (ציטוט שלך) "אוהד" מכבי לא רוצה תחרות ולא רוצה בטיח,"אוהד" מכבי רוצה צלחת וגביע כל שנה.

TheOrion

New member
נמנמ

קבוצות שתנוהלנה כראוי תוכלנה לעמוד מול מכבי. מה שמכבי עושה בהחלט הכי הוגן והכי כשר שיש. היא לא מחזיקה אקדח לרקה של אף אחד. שחקנים עושים מה שהם רוצים לעשות. אתה מוזמן לחזור לפורום מכבי ולקרוא שם את התגובה שלי שם לאוהדת הפועל. ד"א, למה כולם חושבים שאני בת?(זו שאלה רצינית, אז בלי בדיחות
)

z dead

New member
לא בושה להיות בת :)

לשלם לקבוצה אחרת שתקח שחקן שלה זה הוגן וכשר?! אין טעם שאחזור לפורום...אני את מה שרציתי להוציא ממכם - האמת שלכם כבר הוצאתי.

TheOrion

New member
לא בושה, אבל גם לא נכון ../images/Emo6.gif

אם אתה לא רוצה ששחקן ישחק אצלך העונה, אבל יש לך חוזה איתו, הכי הוגן והכי ישר עם השחקן זה למצוא לו קבוצה. מכבי מצאה קבוצה, ולכן זה הוגן וישר. מה שהוצאת זה ציטוטים לא קשורים. אני יכול להוכיח שכל אחד פה הוא למעשה אוהד הפועל תל-אביב בקט-רגל עם אותה שיטה. כל מה שצריך זה קצת יצירתיות וקצת ציטוטים שיוצאו מהקשרם. זו שיטה מסריחה אבל כשרה.

z dead

New member
די לבזבז את זמני בזיוני שכל...

אם אתה לא רוצה ששחקן ישחק אצלך ומשאיל אותו לקבוצה תמורת סכום מסויים זה בסדר,אבל לא לגיטימי... אבל לשלם לקבוצה שתקח ממך שחקן?! במיוחד ששנינו יודעים למה וילי סימס נרכש.. איזה ציטוטים לא קשורים הוצאתי?! הבחורה אמרה את מה שאמרה בצורה ברורה. גם אם הייתי גאון(ואני לא) לא הייתי מצליח להוציא כזה ציטוט מהקשרו.

TheOrion

New member
למה מבזבז זמן?

אני מנסה להבין את הלוגיקה שלך... בוא נראה אם הבנתי נכון. מכבי מנסה להרוס את הכדורסל בישראל ותשתמש בכל דרך על מנת לעשות כן. היא תוציא מליוני שקלים כדי לקנות שחקנים שהיא לא צריכה, רק כדי שהכדורסל בישראל ייחרב. היא תמנע מעצמה תחרותיות בליגה כאשר ידוע שקבוצה חייבת תחרותיות על מנת להישאר טובה, וכל זאת על מנת להחריב את הכדורסל בישראל. שמעון מזרחי נפגש בסתר עם השטן על מנת שישלח את שליחיו כדי לפרוע בכל קבוצת כדורסל בישראל שאינה מכבי תל-אביב. עד כה הבנתי נכון? ועכשיו בקשר לטענות שלך 1) אני לא יודע למה מכבי קונים כל שחקן ושחקן. איך אתה יודע? שאלת את שמעון מזרחי? דיברת עם דיוויד פדרמן? עם מי דיברת שאתה יודע? 2) היא אמרה שהיא מעדיפה את הצלחת מכבי על הצלחת הנבחרת. אתה אמרת שהיא מחפשת להרוס את הכדורסל ישראלי באשר הוא. אמרת שהיא חושבת שצריך למנוע את התחרות בארץ בכל אמצעי שיש, פלילי ולא אתי. נו באמת, מאיפה הגעת ממה שהיא אמרה למה שאתה אמרת?

z dead

New member
אתה פתטי...

למה שמכבי תרצה תחרות כשהיא יכלה להבטיח במשך שנים את ההשתתפות ביורוליג לפני שזה נעשה בצורה משוריינת? למה לה תחרות..כשהיא יכולה לתת לשחקנים שלה לנוח ביום ראשון,בעוד ששחקנים בבארסה או פנא קורסים תחת העומס של לשחק בליגה עם קבוצות ברמה שלהן ונפצעים? למה שמכבי תרצה תחרות כשבמצב הנוכחי כל הספונסרים הולכים אליה? 1.)באשר לוילי סימס...תגיד אתה דביל? מסבירים לך שדון שימון נתן ליו"ר צ'ק כדי שוילי סימס ישחק בנתניה ולא בהפועל! מה לא ברור?! הוא לא השאיל אותו לנתניה,הוא שילם לנתניה כדי שתקח אותו. 2.) היא אמרה: אני אוהדת מכבי, לא אוהדת כדורסל. בטח לא ישראלי. טובת מכבי חשובה לי יותר מטובת הנבחרת" זה מעיד על חשיבות הכדורסל בעיני "אוהדי" מכבי. באשר לתחרות ותקיעת מקלות בגלגלים תראה מה היא כתבה על הטענות של נהריה כנגד דן שמיר...לך תראה. במבחינתה היא מרוצה. ותראה מה אתה כותב בקשר למה עשתה מכבי עם וילי סימס...ומתנהג כמו ילד מפגר שלא יודע לקרוא שמכבי שילמה לנתניה שתקח את סימס אליה!

TheOrion

New member
בואנה, אתה לא קשור ../images/Emo4.gif.

1) שמעון מזרחי סידר לו קבוצה, נקודה. אם הוא היה צריך לשלם כדי שזה יקהר, זה מראה שהוא דאג לשחקן. מה רע בזה? 2) מה אתה רוצה שהיא תגיד? היא באמת אוהדת מכבי, וגם אני אוהד מכבי. אני מעדיף הצלחה של מכבי על כל דבר אחר, אבל(!) אני יודע שהצלחה אמיתית של מכבי תבוא יחד עם תחרותיות בישראל. ומה היא כתבה על הטענות של נהריה? אין לי כח לחזור ולנבור בהודעות שלכם כדי למצוא בדיוק את מה שהיא כתבה, ולנחש לאיזה משפט אתה רוצה להתייחס. אני לא מתנהג כמו שום דבר, אני אומר ששמעון עשה מבחינתו את מה שהיה ראוי להיעשות. יש לך שחקן עם חוזה, אתה צריך לדאוג שישחק. הוא דאג לזה.

z dead

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה