אוהדי מכבי חיפה אהלן..

אוהדי מכבי חיפה אהלן..

התקדמתם אה? הכנסתם גול..:) הפעם זה 4:1 לא 3: 0 חחח מה יהיה איתכם? שוב תירוצים? 3 +4 = 7 מה זהההה כולם איתייייייייייייייייייי אין שוער בשעררררררררררררר אין שוער בשעררררררררררררר עכשיו יבוא איזה עבאס סואן או עבאס בכיין ויגיד... לא פיירררררר?? לא משנה העיקר הרווחתי בווינר :) אחלה יום לכולםםםםםםםםםםםםם

ככה זה ששנים בלי אליפות גורמים

לאוהדי בית"ר להתלהב על ניצחונות על מכבי חיפה ובקשר למשחק של אתמול... בית"ר קבוצה מספיק טובה לנצח את חיפה בלי עזרה של שופט אבל כל הליגה ראתה חיפה שיחקה נגד השופט והשופט היה חד צדדי אפילו כשהוא שרק לפנדל והרחיק ראו בעיניים שלו שהוא יודע מה הולכים לעשות לו לך תראה הילוך חוזר ותשים לב שהוא רץ לנקודה הלבנה הוא כזה נשם בפחד קיצר...בית"ר קבוצה בינונית עם כל הכסף שהושקע שם ושיהיה לך אחלה בוקר רפי

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמאאאאאאאאא המשחק הכי טוב שהיה על מסכי הטלויזיה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה בית"רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

חייב להגיב

כמה שנים הייתה השליטה של שחר בכדורגל כמה השופטים היו חד צדדיים מעניין עכשיו בא גאידמרק חחחחחחח נתן לחיפה אחלה מקום בתחתית חחחחחחחחחחחחח ועכשיו נאמר כמה שנים חיפה לא יקחו אליפות אני חושב עוד עשור חחחחחחחחחח

R6Z9

New member
כמו תמיד אוהדי ביתר מתלהבים חחחח

אם בית"ר תיקח אליפות, זאת אחת האליפויות המכוערות אי פעם!! עד להרחקה לא ראינו כלום מבית"ר. עוד צעד קטן לאליפות של איגוד השופטים...

DjXtrem

New member
רז כנס

פנדל היה בדוק על האדום אפשר להתווכח אבל מה זה משנה גם ככה סוואן היה צריך לקבל אדום ולא קיבל אז דיי לתרוצים השופטים תמיד טועים פעם לפה פעם לשם זהתמיד נראה לכם נגדכם אבל עובדה שסוואן סיים את המשחק בלי אדום ולמה אתם בוכים על זה שהשופט נגדכם אבל אין לכם מילה אחת נגד הגול הלא חוקי של הפועל ת"א כנראה שמה שלא קשור אליכם לא מזיז לכם ושלשופטים מותר לטעות כל עוד זה לא נגד חיפה פנדל היה ועוד איך לא משנה מה תגידו היה סוואן היה צריך לקבל עדום בדקה ה36 לא קיבל אז שחקן אחר קיבל אז דיי לבכות שאחרים אשמים בהפסדים שלכם העונה אתם לא קבוצה ושום שופט לא יעשה אותכם קבוצה

R6Z9

New member
נגדכם השופטים אף פעם לא טועים..

אני לא מדבר רק על המשחק אתמול. קבלתם מתנות מהשופטים ב4 משחקים האחרונים.אתמול היה השיא...במיוחד ששופט הוא אוהד ביתר!!! צריך לבדוק את חשבון הבנק של כל השופטים בארץ לבדוק שלא נכנס להם כסף שלא ממשכורת...

DjXtrem

New member
בגלל זה לבית"ר יש הכי הרבה אדומים

כי כולם לטובתנו השער שאישרו להפועל בשבת מול אשדוד לטובתנו נכון? שבית"ר מסיימת משחק בטדי מול הפועל ת,א ב9 שחקנים זה לטובתנו שהשופט לא שורק לעבריה על תומר בין יוסף נגד מכבי ת"א ובגלל זה הם כובשים זה לטובתנו? כל משחק בית"ר מקבלים פנדל נכון? כל משחק מורחק לקבוצה שמולנו שחקן נכון? כולם בעד בית"ר האתחדות האדומה שדואגת רק להפועל לטובתנו בית הדין שנותן לבית"ר על כל שטות קנס לטובתנו העיתונות לטובתנו כל ישראל לטובתנו נכון אז עכשיו אחרי כל הציניות נזכיר לך כבר 20 שנה שכולם נגד בית"ר ושאני אומר כולם זה כולם ההתאחדות בית הדין השופטים העיתונות כולם כולם נגד בית"ר שבית"ר מנצחת קבוצה זה לא כי בית"ר טובה זה כי הקבוצה השניה ענייה יותר ששופט נותן לבית"ר אדום סתם ככה זה בסדר כי יש להם כסף אבל ששופט נותן אדום לשחקן שמקלל אותו אחרי שהוא שורק לפנדל שכולם ראו שהיה זה נגד החוקים וזה ישר שופט מכור איפה הייתם ביום שבת שהשופטים אישרו שער לא חוקי של הפועל ת"א? רק שמשהו לא לטובתכם פתאום אתם בוכים לא חוקי לא חוקי במקרה הפוך הייתם חוגגים ואומריםשהשופט לא טעה אז דיי לזבל בשכל שזה לא פייר ולא הוגן העובדה שלפני 5 שבועות ניצחנו אותכם 3:0 בלי השופט ושכחתם שאתם קבוצה עלובה השנה ושום דבר לא הולך אז תמשיכו לחפש אשמים אחרים זה לא יעזור לכם אתם עדין אותה קבוצה שהפסידה לבית"ר פעמים העונה ושהפסידה להרצליה ולהכוח ולא משנה את מי תאשימו בהכל מכבי חיפה אשמה

R6Z9

New member
בגלל זה אני אומר מכונת אמת לשופטים.

וטל אחי אנחנו עדיין לא קבוצה עלובה השנה לצערך.אנחנו באירופה מה שאתם לא הגעתם:) אני הייתי מציע לכם להסתכל על עצמכם ולהתחיל כדורגל כמו שצריך. אחרת זה בושה למועדון שלכם. אתם משחקים כמו קבוצת תחתית עם תקציב כמו שלכם הייתם צריכים לקחת מזמן אליפות ולשחק הרבה יותר טוב ממכבי תל אביב והפועל.מכבי חיפה עשו אליפויות הרבה יותר מרשימות בתקציב הרבה יותר קטן...

DjXtrem

New member
רז הקבוצה שלכם כן עלובה

ולא אני לא משווה בין בית"ר לחיפה אני משווה בין חיפרה של שנה שעברה לחיפה של היום בליגה אתם עלובים השנה ושום דבר לא ישנה את זה וכמו שאתה יודע אירופה זה לא לנצח במיוחד שאתם לא בטוח שנה הבאה באירופה ובקשר לפוליגרף לשופטים זה לא יעזור לכם כי ששופט רואה משהו לא משנה כמה זה טעות עדין בפוליגרף זה יגיד שהוא לא משקר כי זה מה שהוא ראה ששחקן מקלל אותו והוא נותן אדום הפוליגרף גם יתמוך בשופט זה לא מה שיעצור תטעויות שיפוט שופט רואה משהו שורק חלק מסכימים חלק לא ככה זה בכדורגל ולא רק בארץ הבעיה זה לא שכולם מתלוננים על שופטים הבעיה זה שהם מתלוננים רק שזה קשור אליהם שזה נגד קבוצה שאתם שונאים ולא נגדכם אז לא מזיז לכם וזה הבעיה שבגלל שכולם מדברים רק שזה נגדם אז זה נשמע לא אמין וכאילו הם מחפשים רק תרוציםלהפסד בשביל העיתונים ברגע שכל הקבוצות יתלוננו על אותו שופט באותו משחק לא משנה קשור או לא קשור אליהם אז יפתח לאיגוד השופטים העיניים אבל בגלל שביום שבת חוץ מאשדוד אף אחד לא דיבר על השופט ואמר שזה טעות אז גם אתמול אף אחד חוץ מחיפה לא ידבר וככהזה ישאר לנצח כי כולם פה דואגים לתחת של עצמם ורז שוב עם זה היה הפוך והפנדל היה לכם והאדום לנו לא הייתם מתלוננים שזה לא פייר ולא הוגן אתם הייתם זורקים לנו את זה בפרוץ כל הזמן איך שניצחתם ואיך שאתם יותר טובים אז דיי להיות יפה נפש זה לא יעבוד שאתה תלונן רק שזה קשור אליך שבית"ר קיבלו אדום אף אחד מקבוצה אחרת לא דיבר שלהפועל אישרו שער מול אשדוד שכל מי שלא עיוור ראה שזה לא גול ושהייתה שריקה לעבירה לפני שהכדור ברח לשוער מהיד את זה כל מי שלא חירש שמע אבל חוץ מאשדוד כולם שותקים איפה כל חיפה שיבכו על זה שהפועל מקבלים עדיפות על אשדוד למה רק שזה קשור אליכם אתם בוכים שזה לא פייר למרות שהיה פנדל וכולם ראו שהיה וגם אם לא הגיע אדום לשאבייר לסוואן כן הגיע אדום אז מה זה משנה השופט נתן אדום שהוא קבע שהיה ושום מכונת אמת לא תגיד שהוא לא ראה את זה

פחח תנוח כולה ניצחתם את חיפה=]

גם הרצליה והכל קרעו אותם זה לא חוכמה בוא נראה מה יהיה הלאה תזכור כדורגל משחקים 90 דק'=]

DjXtrem

New member
בחור שאלה

מכבי ת"א ניצחואת חיפה? הפועל ת"א ניצחו את חיפה? 7 נקודות לקחנו השנה מחיפה ובגלל זה אנחנו שמחים לא בגלל שניצחנו את חיפה אלה בגלל שכמה שכולם בחיפה דיברו על אליפות בתחילת העונה פתאום אירופה לא בטוח שהם יהיו שנה הבאה אנחנו שמחים כי השנה זה לא חיפה וכל שאר הליגה זה כל השאר הליגה וחיפה כולם טובים רק חיפה גרועים בגלל זה שמחים

בית"ר מתחילים באמת להזכיר לי

שזה כמו התסריט הדה ז'ה וו של האלופה עם הכוח,לאליפות,וגדימאק מישהו שם נורא רצה בטלנובלה שבית"ר תקח אליפות אחרי שנים של מירמורים האמת מגיע לה אליפות,חיפה זה אירופה בית"ר זה לארץ,זו הרמה שלהם,אירופה כבדה עבור אוהדי בית"ר,תאר לך הם יצתרכו לטוס לחו"ל....אנגלית הם יודעים? וחוצמזה חצי שחקני בית"ר זה שחקנים של חיפה
עדיף שבית"ר תיקח אליפות ממאשר הפועל או מכבי-ת"א

DjXtrem

New member
בדר אחד לא מסכים איתך

2 שחקני בית"ר זה לא חצי בית"ר רק זנדברג ובנאדו זה לא חצי קבוצה זה כמו שאני אגיד חצי חיפה זה בית"ר כי מליקסון וארבייטמן משחקים שם

טוב יאללה תנוחו...

רז עזוב אותם אחרי כמה שנים שלא לקחו אליפות סוף סוף יש להם סיבה להרים ראש רק מה מעניין שלא דיברו שנה שעברה ושנתיים ולא זוכר כמה זמן כבר רק מה... אם הפועל ת"א תיקח אליפות זו תהיה הפאדיחה של בית"ר ולא של חיפה כי חיפה ממילא במילא השנה לא טובים אבל בית"ר עם כל הכסף שיש להם צריכים היו לקחת את הליגה בפור כזה גדול ויותר מזה אפילו מכבי ת"א עם הכדורגל המסכן שלה קרובה כ"כ לבית"ר מה זה אומר על הליגה? שיש לנו ליגה מסכנה השנה

DjXtrem

New member
אוקי אז בוא נעשה השווה

לבית"ר יש פי 3 כסף מחיפה נכון לחיפה יש פה 10 מהרצליה בית"ר ניצחו את חיפה חיפה הפסידו להרצליה אז קבוצה עם 5 מליון תקציב מנצחת קבוצה של 50 מליון אז הכסף מנצח נכון? למי שיש כסף יש אליפות? אז למה אתם לא מקום שני בליגה? אתם עם התקציב השני בגודלו תסביר את זה.... הרי הכסף זה הכל זה שבית"ר קבוצה חדשה זה לא משנה זה ש8 שחקני הרכב בעונה הראשונה שלהם בבית,ר לא משפיע אצלכם היו רק 3 שינויים משנה שעברה אצלנו 8 ואנחנו מקום ראשון ואתם התפרקתם אז דיי כבר להגיד זה הכל הכסף כי עם כל הכסף של חיפה עדין הפסדתם להכוח פעמים ועדין הרצליה נתנו לכם 4 בראש ועדין לא ניצחתם את בית"ר העונה ואפילו לא עברתם שלב בגביע הטוטו ששנה שעברה כל כך התלהבתם שלקחתם אותו אז תדבר כמה שבא לך שהתקציב של בית"ר אמור לקנות לה מקום ראשון כי אנחנו מקום ראשון התקציב שלכם היה אמור לקנות לכם מקום 2 ואיפה אתם?

איך הגעת להשוואה כזו?

ואמרתי כבר ואני חוזר שוב...ההבדל של חיפה בין הליגה לאירופה זה השופטים שופטים מאירופה=נותנים לשחק שופטים בארץ=צוחקים ולא יודעים מה הם רוצים מעצמם תסביר לי איך זה שכבר במשחק הראשון של בית"ר עפתם מאירופה? כסף? תמיד אמרתי שכסף לא עושה קבוצה אבל התכוונתי שעם חומר השחקנים שיש לכם אתם צריכים לקחת אליפות ולא הפועל מה שאני מקווה שאתם באמת תיקחו ולא הפועל

ערס לייט כנס

ברור שחיפה זה אירופה הדחה מאירופה התכוונת לא מבין אתה באמת מאמין שחיפה תנצח את אספניול במגרש הביתי שלהם 15,000 אוהדים היו לכם ושם יהיו 50,000 אממ אני חושב שאנשים חיים באשליות ואתם תקבלו בראש כמו נגד ריינגרס חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה