אוהדי הפועל

התחלנו שוב עם השואה? רק עלו ליגה?

לא מספיק השירה שלהם בחצי גמר הגביע לפני שנתיים? שגם הפרשנים של ערוץ 1 לא יכלו כבר להעלים מזה עין ולא נחזור לשירים שהיו באושקין,כי זה מחליא אותי לחשוב שאפשר לעשות בשואה שימוש כזה זול לצרכים הפוליטים של עצמם.

Puskas

New member
אז בוא נסגור את הפועל סל

ואת הפועל רגל ואת בית"ר ובעצם בוא נסגור כל קבוצה שאי פעם היה בה קומץ אידיוטים שעשה שטויות..
די חלאס עם הדמגוגיה הזו נגד הפועל ת"א..
בחגיגות העלייה באולם בבאר יעקב ועל חורבות אוסישקין (300 אוהדים בערך באולם ומשהו כמו 500-600 בחורבות) הקהל בכלל לא קילל את מכבי,
הם שרו בעיקר שירי עלייה ושרו למכבי שהם בדרך אליהם..
לא שואה למכבי ולא שמעון תתאבד כבר ולא שום דבר מסריח כזה..
אז חלאס עם הדמגוגיה.. אידיוטים יש בכל מקום בחברה הישראלית הרקובה..
אל תנסה עכשיו להציג את המועדון המדהים הזה ואת הפרוייקט המרגש הזה באור שלילי..

אמרו לסגור? לא אמרו את זה.

כבר אחרי אותו חצי גמר אמרנו לך שזה לא קומץ,אם זכורים לך השירים שקהל האדום שר ואל תגיד לי שכמה בודדים שרו את אותם שירים בחצי גמר פושקש,כי אני מכבד אותך מאוד כאדם.

יש לכם גרעין מורעל שמציד את השואה למכבי ואתם ואתם בלבד צריכים לגרש אותו מהקבוצה הזו. אותם 7 אוהדים שיושבים בהנהלה שלכם יכולים להפסיק את זה אחת ולתמיד,אם ירחיקו את אותו גרעין מהקבוצה לכמה שנים טובות בלי משטרה ובלי בתי משפט.

Puskas

New member
אתה קורא עיתונים?

כל יום אתה קורא על נוער דפוק ועל אנשים משוגעים במדינה הזו..
אז בוא נגיד שהממשלה יכולה להעיף אותם מהמדינה (או לפחות מהרחובות).
זה לא כזה פשוט.. יש אנשים טיפשים, אבל אני משתדל להסתכל על הקבוצה.
אני יודע שמאות חגגו אתמול בלי שירי שואה ובלי שירי גנאי לשמעון.
זה אומר שרוב הקהל בסדר גמור.
להתמודד עם האלף (נתתי לך מספר רציני) חארות זה משהו שלא הנהלת הפועל צריכה לעשות אלא המדינה.
החינוך פה חרא וזה מקרין על הספורט ולצערנו מגרשי הכדורגל הפכו ללא ראויים לילדים.
לצערי הכדורסל שהיה תמיד מעל כל הבהמיות הזו נגרר לתוכה,
התגרות של שחקני ואוהדי אשקלון עם ראשון,
המהומה השנתית במשחקים של חולון מול י"ם
וכן, גם חלק מהקהל של הפועל.
זה מזעזע, זה מכוער, זה אלים מילולית/פיזית, זה פוגע בזיכרון העם היהודי וזה פסול,
אבל זה קיים ולא הנהלת הפועל ולא אף הנהלה בארץ צריכה להתמודד עם זה בעצמה,
זה התפקיד של מערכת החינוך וההורים לגדל ילדים נורמליים עם ערכים,
זה התפקיד של המשטרה לטפל בעשבים שוטים.
אז שוב אני אומר, הקהל של הפועל ברובו המכריע מצוין, הקבוצה חשובה לכדורסל המקומי,
לא צריך, כל פעם שמישהו עושה משהו דפוק, לקרוא "הקהל הזה חרא" "הקהל הזה הכי גרוע שיש"
שלא לדבר על מקרים שראיתי פה אנשים רושמים שהלוואי שהפועל לא תעלה כי הם לא רוצים את הקהל הזה בליגה..
אז בסדר, אני שומע מה יש לך להגיד ומקבל, שומע מה יש לאחרים להגיד וגם מקבל,
אבל אני עדיין חושב שרוב הקהל מצוין ושזה לא תפקידה של ההנהלה לטפל באנשים שלא בסדר.

אמרת אלף אוהדים? אוקיי בוא נמשיך מזה הולך?

בחצי גמר הגביע לא ראיתם מי הם או באוסקין עצמו? ראיתם מי הם ויכולתם להעביר למשטרה ולסדרנים את השמות שלהם את השמות שלהם ולהעזר המשטרה לצלם אותם ולזרוק אותם מהאולמות.
למה אתם לא עושים את זה ומסלקים את הגרעין הזה וגמרנו?
אתם מקבלים גרעין גדול מאוד שלא אוהב את הקבוצה שלך ולא רוצה אותה בליגה רק בגלל אותו גרעין שלכם ששר שירי שואה פושקש.
הייתה לי משפחה בשואה ולשמוע אותם שרים מה שהם שרים פושקש,אותו גרעין, זה מחרפן אותי פשוט.

שירים כמו אימא שלכם... (לא נשלים את ההמשך) אני לא אוהב וגם נגדם למען יושר הדיון,אבל זה כל הקהלים שרים אף על פי שזה פגום,אבל שירי שואה פסולים לחלוטין.

באנגליה,גרמניה ובמדינות אחרות באירופה סימנו אוהדים כאלה בשיתוף המועדונים והרשויות ומונעים מהם להגיע לאירועי הספורט. למונדיאל בגרמניה לא נתנו לאותם אוהדים לעבור בגבולות בכל אירופה וחיפשו אותם בנמלי תעופה,בתחנות רכבת,ובמרכזי אוטובוסים.

אתם יודעים יותר טוב מכולם

מי מביניכם החלאות שיכולות לעשות את זה , יש צעדים שאוהדי הפועל "הרוב השפוי" עושים כדי להתנער מהחלאות?

משום מה החלאות של קבוצות אחרות לא מגיעים כל כך נמוך באחוז כל כך גבוה מהזמן.

המהות של הבעיה היא שתמיד כשקבוצת אוהדים מגיעה נמוך באמת , יותר מכל טאבו שאתה יכול לחשוב עליו , אלה תמיד אוהדי הפועל , השמעון תתאבד לדורותיו התחיל אצלם , השואה למכבי התחיל אצלם , הבובה של הבן של אובארוב , שיאים של טעם רע.

Puskas

New member
ומה עם אוהדי חולון?

גם נגדם ראיתי הודעות חריפות מאוד בפורום הזה שטוענות שהם קהל מגעיל..
נגד כל קהל חם יש ביקורת חריפה..
חלק מלהיות קהל חם זה להיות מסריח לפעמים.. אין מה לעשות.
הכי קל להגיד "שהחלק השפוי יטפל ברקוב" אבל אני לא חושב שיש קהל בארץ שנוקט בדרך הזו..
זה המצב, אנשים לא יכולים לטפל באנשים בני אותו מעמד,
רק משטרה ומערכת החוק יכולים.

אם אתה מדבר על הבובה שהם עשו לירושלים

זה דווקא היה מצחיק למרות שלא יפה.
חוץ מיוסי המלאך זה עם הנפץ וכמה בודדים כנראה אין לחולון גרעין רע וגדול כמו אצלכם והקהל של חולון סבבה דווקא.

רשמת בית"ר והפיתרון שם פשוט לסגור את היציע המזרחי וזהו ואת הכי פרועים משם שוב לגרש מהספורט לחלוטין בשיתוף בית"ר למרות שהיא הגנה עליהם שנים על שנים.

2 דברים

1- אני כמובן נגד כל קבוצת אוהדים או אדם שבוחר ללכלך את הספורט , אפילו אוהדי חולון לא יורדים לרמה של "הקומץ" שלכם , אם כי יש להם קבוצת ערסים מסוכנים בפני עצמם.
2- לא מצפה אמרתי שהחלק השפוי צריך לטפל בחלק הרקוב , כי אני ממש לא מצפה לזה , יותר מכך אני חושב שזו טיפשות להתעסק עם אנשים כל כך חולים ומסוכן , כמו שלא אתערב במכות של ערסים ברחוב כי איכפת לי לחיות ולהמשיך לגדל את ילדיי, אבל אני כן מצפה מהחלק השפוי להבהיר שחלקו לא עם החלק החולני , כי בתוך הקומץ ההוא יש לכם קבוצה מאד מאד יצירתית , יצירתית ברמה שמלמדים עליה בתואר לקרימינולוגיה , איך כתוב בפרקי אבות "הרחק משכן רע ואל תתחבר לרשע".
3- בנקודה אחת אני דווקא מבין אותך , להפועל כקבוצה שמסמלת את ההתנגדות למכבי (אני מעדיף לראות את ההתנגדות הספורטיבית ) התחברו אוהדים שכדורסל לא מעניין אותם , אלא ההתנגדות לממסד , חוששני שבין אוהדי הפועל אפשר למצוא סתם אנרכיסטים שמחפשים לעשות בלאגן ובחרו לעצמם את הפועל כי היא מסמלת את המלחמה בממסד הרשע (מכבי לכאורה) , ככה שבניגוד לקבוצות אחרות , יש לכם בעיות (כאוהדים) שאין לאחרים.

tomerperi

New member
אני זוכר

שבשנה שעברה הפועל שיחקו נגד נתניה באיזה חצי גמר או רבע , והאוהדים האדומים ממלאים חלק נכבד בנוקיה, שזה יפה מאוד...אבל אז פתאום חצי מהאוהדים שלכם החלו בשירי נאצה נגד מכבי...
אני לא יודע אם זה נקרא "קומץ" , אבל תודו שזה היה מגעיל...

Puskas

New member
כצפוי

רוב הקהל שפוי ואין מה להילחץ ולחשוב ששוב יהיו מחזות מגעילים בליגה.

lb22

New member
נחיה ונראה

שנה שעברה בחצי גמר גביע היו הרבה מאוד מחזות מגעילים...

סורי הקהל שלכם הוא לא שה תמים כמו שאתה חושב וההנהלה שלכם לא עושה כלום כדי למגר את התופעה....

Puskas

New member
הקהל לא שה תמים

אף אחד לא טען שכן.
ההנהלה לא יכולה לעשות הרבה, זה תפקידה של המשטרה לאסור אנשים ששרים שירי שואה.

ההנהלה שלכם צריכה לעזור למשטרה

ולא הפוך ולעבוד איתה.
אני זוכר משחקים מאוסקין שהמשטרה הוציאה בכוח אוהדים אדומים ששרו שירי שואה והקהל שלכם בתגובה עזב את האולם ברובו ואמר אלימות משטרתית או שהמשטרה סתם רודפת אותו.

למעלה