אוהדי הפועל ת"א...

אוהדי הפועל ת"א...

אתם לא חושבים שבמקום להתעסק בשטויות אתם חייבים להתחיל להפגין קצת הרבהההההה אהבה ופרגון כלפי הקבוצה הזאת??? תראו שאתם אוהדים... נדמה לי שכל חברי המועדון קיבלו איזשהו מכתב מהמאמן החדש לא.?? אז אולי חדלו בולשיט ותתחילו לאהוד כמו שאוהדים אמיתיים יודעים לעשות... היה משחק מצויין היום למרות שכפיר הטיפש טוען שזאת גאווה גדולה לעבור לקבוצה עם כושר כל כך טוב כמו של פ"ת... נו באמת... יש כמו השילוב המנצח של אבי כנפו ואיביזיטו אוגבונה המדהים??? תפסיקו לחשוב מה היה קורה אם לא היו מביאים ניגרים והיו מכניסים שחקנים שפג תוקפם... תעריכו את הקבוצה הזאת... עוד חמישה ימים לתחילת עונה שבטוח תהיה מלאת ניצחונות... בהצלחה להם...

פתיחת עונה...

את זה נראה במשחק שיתקיים בשבת... מקווה שאוכל להגיע... עכשיו עוד שאלה... שמעתי שאתם האוהדים לא ממש מחבבים את אוגבונה... אפשר לדעת את הסיבה לכך??? כי לפי מה שראיתי הוא שחקן מעולה...

שמעת לא נכון../images/Emo13.gif

המשחק ביום ראשון 20:45 . צו 8 לאוהדי הפועל!! צריך לתת לשחקנים החדשים להרגיש בבית ולמלא את בלומפילד!! מי שעוד לא עשה מנוי שיעשה היום או מחר!

על האש

New member
מי לא אוהב את אוגי? ../images/Emo12.gif ../images/Emo99.gif

ומז"א "אתם האוהדים"?,אז מה זה עושה אותך,לא חלק מאיתנו?. אגב נרי קיבלתי אתמול את המנוי :).

אני עדיין לא הפכתי לאוהדת...

אבל "זיטו" אוגבונה וכנפו ידידים טובים שלי וחשוב לי שידעו שהם עושים המון בשביל לספק אתכם...

על האש

New member
האוהדים קוראים לו "זיטו"

אני קורא לו בשם החיבה אוגי :). ולספק אותנו,אותי קשה לספק. אבל אני כבר לא מדבר על כדורגל
.

מכירה את חברה של כנפו?

היא נתנה לי טרמפ הבייתה ממשחק גביע הטוטו שהיה בקופסא בנתניה... אהבתי את האוטו שלה
עופר קיבלתי ת'מנוי היום...

עופר אם אני רואה אותך לא מעודד

זה לא ייגמר בטוב
... לקרוע ת'גרון ביום ראשוןן!! אני חוזר למקומי הקבוע , 2 שורות מעל מלמד .

על האש

New member
יאללה הפועללל

לתת ת'לב והנשמהה יאללה הפועל הליגה מתחילה במלחמההההה :).

היית בנתניה בעיר היהלום

היית בגרמניה עכשיו אתה אדום אמרתי לעצמי הכל עוד אפשריי כל עוד אנחנו אדומים גיא צרפתי לתת את הנשמהההה.. שמש של בוקר חיממה את גופנו, מה שהיה בינינו שנינו ידענו, שמש של בוקר ואני לוחש... מארקששש, אדוארדו אדוארדו מרקשש אש

חחחחח../images/Emo13.gif

מאיפה את? דרך אגב אשדוד הוציאו קונטרה לזיטו, שחקן בשם אוגבוקה.... אהההוווו אההווו אוגבונה אוגבונה אווו אהההווו אהוווו אוגבונה אוגבונה אווו איביזיטו אוגבונה , אוגבונה אוגבונה אוווו הייי מיסטר זיטו איביזטיו אוגבונה , אוגבונה אוגבונה אוווווו

על האש

New member
אל תצפה לתשובה

ברגעים אלה היא עסוקה עם אוגי :). ושירשרת אליי במקום אליה אחי.

יפההההההההה

אני מכפר יונה... ואת האמת אני מעריצה ממש גדולה של זיטו... הוא מקסים.. וצנועעעעעעעעעעעעעעע והוא הכי מבואס בגלל המשחק... אבל שטויות אמרתי לו שלא כל דרך חייבים לפתוח ברגל ימין ושהוא שחקן טוב אז כל מה שנשאר לו לעשות זה לא להביט אחורה וללמוד מהטעויות...

למעלה