:-אוהדי ביתר בלבד

:-אוהדי ביתר בלבד

אנחנו נתאושש בקרוב.. ביתר קבוצה אם נשמה!!! והגיע לאוהדי הפועל באותה שבת בטדי... בקיצור כמו שאומרים.. ברוך הבא לגהנום ומי שלא קופץ אדום...(חוטף)

tomash11

New member
"הגיע"?...

חוץ מהאבנים והמכות, והעצורים והשוטרים הפצועים... לצערי רק עם חלק מהדברים שהיו שם בשבת אני יכול להיות מרוצה.

בודי

New member
../images/Emo45.gif אמת

אנחנו מתנגדים מאוד למה שקרה בשבת ושלא יהיו ספקות

redron

New member
שלא יהיו ספקות??

"והגיע לאוהדי הפועל באותה שבת בטדי">>מהפה שלך למרומים?? יש לנו ספקות,סורי..

לא מעניין

התגובות שלך אוהד אדום...לא מעניינות אותנו אז סתום את הפה שלך... ותוריד מהר מאוד את הגובה שתפסת..

בודי

New member
אני יענה לך...שוב....

בחיים, אבל בחיים, לא תמכתי ולא אתמוך במה שהיה במשחקר מול הפועל. לא תמכתי באמירה הזו שלו, ואני חושבת שעשיתי טעות שלא שללתי אותה על הכתב. אני מאוד שוללת אותה, וכל הנוכחים בפורום יודעים את זה. אבל אם צריך לחזור על כך, הנה אני חוזרת שוב בהודעה זו.

redron

New member
עם איזה חלק אתה יכול להיות מרוצה??

אם אני אוהד בית"ר באותו המשחק אז אני מקפל את הדגל ובשקט הולך הביתה, אבל לא, אתם צריכים גם לתת מכות,להתפרע ולעשות הכל כדי להצדיק את התואר "הקבוצה הכי אלימה במדינה", נכון??

tomash11

New member
אני אגיד לך מאיזה חלק הייתי מרוצה

מזה שבאו מספיק אוהדים לראות את המשחק למרות שהקבוצה משחקת ממש לא משהו. תוסיף לכך את העובדה שרוב האוהדים האלה לא חושבים כמוני על אלי כהן ועל הקבוצה, וזה ייאמר לזכותם. עם כל הכבוד, אני לא זוכר 5000 אדומים מגיעים לאשקלון כשאתם הייתם במקום 12 בליגה, אני זוכר 5000 ויותר אוהדים צהובים שחורים מגיעים. על זה אני מרוצה, כי הדבר הזה קיים כמעט בכל משחק. אני מרוצה מזה שהשחקנים ששיחקו בלי חשק לזוז בכלל מול הפועל בסיבוב הראשון, שיחקו קצת יותר טוב, ולפחות ניסו, הגם שלא הצליחו, בסיבוב השני. אני מרוצה מזה שאף טמבל לא ניצל את הדקת דומיה להכרזת משנתו הפוליטית. זה גם הישג. אני מרוצה מזה שמליקסון היה חצוף כמו ששחקן ביתר"י צעיר צריך להיות (גם כשהוא בא מיבנה). אני מרוצה מזה למרות שהפועל קבוצה מצוינת השנה, נגד בית"ר היא נתנה את אחד המשחקים הפחות טובים שלה העונה. אני מרוצה מזה שלמרות שבית"ר משחקת חרבנא, ולמרות שהפועל כאמור, נותנת משחקים די טובים ואפילו משובחים, היתרון העצום הזה לא התבטא על המגרש ולמרות הכל- אנחנו מאוכזבים. כן כן. אנחנו מאוכזבים שלמרות שאנחנו חלשים יותר, לא נצחנו. יש כמובן עוד נקודות אבל ממש אין לי כח להתחיל לנבור, זה היה מקבץ, ככה על הדרך... אני מקווה מאד שאתה לא רומז שפרט למכות, עצורים ושוטרים פצועים לא היה שם כלום. אגב, כש600 איש הם הגרעין האלים של קהל אוהדי בית"ר, זה אמנם הרבה כמותית, אבל מבחינת אחוזים, אני מרוצה מאד שזה בסך הכל פחות מעשירית האחוז מהאוהדים שלנו בארץ.

tomash11

New member
אחי, ותר על החלק האלים

ואני עומד איתך כל שבת מחובק ביציע שר שירים לאוחנה...:)))

tomash11

New member
כן כן לוותר

זה מה זה לא כיף ולא לעניין הדבר הזה... אנשים באים לראות כדורגל, לא לקבל ולתת מכות. אם מנצחים, צריך לשמוח בנצחון לא?...אם מפסידים, אז צריך או לעודד, או לקרוא בוז או להגיד למאמן מה אתה חושב עליו ועל אמא שלו. איפה נכנס פה מכות לעניין?... אבל ויתרת, אז באיזה יציע אתה? אני בא להתחבק:))

טוב נו..

בכל מקרה לא משנה מתי ועם הם מפסידים מנצחים... בכל מצב אני אוהד את ביתר .. כי צהוב שחור זה בדם שלי!!!

udicom

New member
מה הקטע שלכם?

תירגעו.. הוא אומר את דעתו...אולי הוא צודק ואולי לא.. אתה יכול פשוט להגיד שהוא לא צודק..וזהו

למעלה