אוהב שדיים קטנות

Captain Kirk

New member
אוהב שדיים קטנות

אני לא מבין. אני מאוד אוהב נשים עם שדיים קטנים, זה כל כך מגרה אותי. אבל כל החברים שלי צוחקים עליי ואומרים לי שזה מעיד על משיכה לגברים. למה אנשים חושבים כך? לדעתי אשה עם שדיים קטנים, זה דבר מופלא. כלכך יפה איך שחזה קטן מזדקר ומציץ מבעד לחולצה צמודה של מישהי בעיקר, של אישה מבוגרת...זה פשוט קסום

bugbuster

New member
אגב, ק ט נ י ם

שד בזכר. מה לעשות. שד גדול, שדיים גדלים. שד קטן, שדיים קטנים. מדהים כיצד רבים מקשרים ניקביות למילה המקורית שכאמור בזכר, אבל אין סוף תהיות לשוניות שהרי אשכים הם בזכר, ובייצים בנקבה, כל שאותו גבר יהלך עם אשכים גדולים, ואחרי המישגל יהיה בעל בייצים ריקות.

מ ת ענגת

New member
לא יעזור כלום לאקדמיה

שדיים זה תמיד יהיה בשבילי גם בכתיבה גם בדיבור וגם באמצע הזיון, ק ט נ ו ת י פ ו ת כאילו שיכול להיות אחרת כל הרכות העגלגלות הזו המתיקות הזו שממיסה אותו כל פעם שהוא נוגע כל זה יכול להיות רכים? מתוקים? עגלגלים?

bugbuster

New member
כן?

כמו שאמר (שאלו) הגששים, המערכון על משגיח הצניעות, בחייאת מיתענגת, את תגידי לי מה מגעיל לי ומה מגדיל לי? רגיל לגדוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
שדיים גדוליםםם שדייםםםם גדוליםםםםםםם ויותר גדוליםםםםםםםםםםםםם ועוד יותר גדוליםםםםםםםםםםםםם רק לא כמו פרה חולבת ועטינים נשפכים. ואם עוד לא אמרתי, אז בעצם מה'כפת? שיהיו קטניםםםםםםם, כאלה סי שמונימים כאלה, אבל גדוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה