אוהב\לא אוהב

shirlove

New member
אוהב\לא אוהב

יש אהבה שלא משנה כמה תאהבו תמיד תהיו סבלנים ולא ממהרים לשום מקום,איך לקרוא לזה אמממ אהבה שקולה -ותראו אותה גם בשקילות לא תאבדו את הראש בגלל האהבה(אחרי ההתאהבות),ויש אהבה שתאבדו בגללה את הראש(התאהבות),השאלה שלי מתי אתם מפסיקים להיות מאוהבים בבן זוג-ומתחילים לאהוב אותו.....?!הצלחתם להבין אותי? ומה בעיניכם יותר חשוב-אהבה,או התאהבות,ולמה?

shirlove

New member
ולמה לא אהבת ?

אני יודעת שהאקס שלי היה מאוהב בי(הוא אמר לי את זה בתחילת הקשר),ואז לקחנו פסק זמן כי היינו מבולבלים והוא חזר ואמר לי מפורשות שהוא אוהב אותי. לא מאוהב,אוהב.... ולמה את לא אהבת אותו כבר?

בתחילת הקשר הייתי מאוהבת בו

אבל לאט לאט זה דועך, את יודעת, אנחנו גרים ביחד אזאני כבר לא מתרגשת כל פעם שהוא מתקשר, אבל יש אהבה גדולה, ואני אעשה בשבילו הכל ואני יודעת שזה אותו דבר. תחשבי על זוגות מבוגרים, הם כבר לא מאוהבים אחד בשני אלא אוהבים אחד את השני ומושפעים מרגשות עמוקים. התאהבות זו הדלקות, זה לא קשור כ"כ לרגשות. אהבה זה רגשות.

shirlove

New member
כן זה מה שאני תמיד אומרת

התאהבות זה הסתנוורות-רואים רק יתרונות בלי חיסרונות-באהבה רואים גם את היתרונות של הבן זוג וגם החסרונות-האקס שלי היה מאוהב בי....ואחרי כן -הגיעה האהבה-וככה גם הגיעו הבעיות.

תגובה

אהבה, בהחלט. אהבה רגש משמעותי עם ערך אנושי. התאהבות רק מתח חיצוני חולף, המלוה את האהבה ומנעים. כשחשוב לנו לדבר עם האדם, להתענין בו ולהיטיב לו במלים ובמעשים, זו אהבה.

shirlove

New member
כלומר שהתאהבות זה.....

זה מקדים לאהבה...אחרי ההתאהבות באה האהבה. עכשיו מה התסמינים של ההתאהבות ומה של האהבה לפי דעתכם?!-התאהבות מנסיוני זה ר צון להיות כל הזמן בחברת בן הזוג,לשמוע אותו,לצאת איתו הרבה...להיות כל הזמן בחברתו,כל הזמן חושבים עליו,בכל רגע מהמזן,ואהבה?!מהם תסמיני האהבה.....הייתי בקשר עם האקס ונראה לי שבמשך כל הזמן הזה הייתי מאוהבת בו ולא אוהבת....והוא אוהב.... אז מה דעתכם?!

Cyndi

New member
התאהבות היא הידלקות רגעית וחולפת.

אהבה נוצרת באמצעות נתינה, עם הזמן, בעקבות ההתאהבות ואפילו בלעדיה.

למעלה