כשאתה עומד בנוח או בהקשב,
זה כמו מאוהב/ אוהב: מאוהב- זוהי העוררות, ההתרגשות הפיזיולוגית שבתחילת הקשר, התשוקה, המיניות הסוערת,העיניים הנוצצות, הלב הפועם בכל פעם שמדברים, נפגשים או חושבים אחד על השני, זה כמו להשתעבד לסם, או לחיות בפנטזיה מסוימת שעלולה גם להתפוצץ באותה מהירות שהיא עלתה, לחזר במרץ, להיות נר לרגליו, לשמוע אותו מדבר על אופנועים ומגני ביצים ולהנהן עם הראש אפילו שאת לא ממש מבינה בזה, לספר לו על כאבי מחזור והוא יפנים וישתוק, לחוש שהוא היחיד בעולם כפי שהיו אדם וחוה ושבן זוגנו הוא יצירה אלוהית שנבראה בזה הרגע, לחוש ברעד העובר בך כשהוא מביט בך, כאילו הוא חי ממשפחת הזוחלים. והוא יהיה מוכן להביא לך אגן של מים זכים לרחצה או סל מפירות העונה. ההשתוקקות שבהתאהבות יש בה הקרבה בלתי נלאית והיא ראויה לשבח. לאהוב זה להרגיש חלק מתוך גוף אחד, החיים רגועים, יציבים,קיים שיתוף, תחושה נעימה הדדיות, ל"נחות" על הקרקע, תחושה של אמון בין בני הזוג ולא של מבחן, זוהי כבר חברות אמיצה,כבוד, לפרגן, לתמוך, לצעוק עליו שיוריד ת'מכסה אסלה כי אין כפתור אוטומטי שעושה את זה, להזכיר לו להוציא שיערות מהאמבטיה בכדי לא לפנטז שפו הדוב סיים להתקלח, שהוא יפתח שמיעה סלקטיבית בזמן שאת צופה ב"יפים והטיפשים". . זה פשוט לקבל אחד את השני כמו שהוא. כשהוא אומר אוהב, הוא מתכוון, נוח לי להיות איתך אבל לא הקפצת לי את הפיוז שגרם לי לרטט כמו תערובת של שמן, כורכום ונענע שהוא משקה האלים. בתחילת קשר אם אין את הפרפרים הללו בבטן זה קשר מזויף. לפני שאת מוסרת את הלב שלך, תבדקי אם הוא מוכן למסור את הלב שלו. כי כפי הנראה הוא מתייחס אלי כמו חברה כזו שתהייה לו לאוזן קשבת ולא כאהובה.