אוהב או לא אוהב?!

danielo18

New member
פה אני חולק עליך!

אני, עד לא לפני מעט זמן, הייתי מוגדר כ"דתי" (ואפילו היום ישנם אנשים שעדיין יגדירו אותי ככה..אבל זה סרט אחר כבר שהזמן יכלה והוא לא ייגמר). רוב הבנות שהייתי איתן? היו ההיפך הגמור מדתיות ועם רובן ככולן לא היה בעיות בקטעים האלה (זה ש-3 בגדו בי זה היה בגלל שהן היו זונות, לא בגלל שהיה להן צורך במשהו אחר). להגיד שזה לא היה קשה? את זה אני לא אגיד, אבל אם באמת יש נכונות ויש פתיחות וכל צד עושה את הוויתורים שלואז הכל אפשרי ואפשר לקיים אחלה מערוכות יחסים עם ה"פער תרבויות" הזה....

איפה בדיוק חלקת עליי בהודעה שלך?

אתה הסכמת איתי ידידי. אתה הסכמת עם זה שזה קשה, והסכמת עם מה שאני כתבתי, שאם יש נכונות ופתיחות אז הכל אפשרי. אני יודע שאני מתכנן לעשות צעד של ויתור בקרוב, אם ילך לי.

ממ לא קראתי שום תגובה...

אז אם אני אחזור על דברים שכבר נאמרו.. שיהיה ברור למה.. טוב אז ככה חברה א. קרה לי מקרה דומה. ותני לי לנחש- היו לפני 'הפיצוץ' עוד פרידות של יום יומיים שבוע או איזה ניתוק קשר / עצבים וכאלה ליום /כמה ימים / שעות? (דברים כאלה קטנים..) ב. מממ הוא כנראה הפסיק לפעול לפי הרגש והתחיל לפעול ע"י השכל... הוא התכוןן טוב טוב לפני הפגישה הוא היה סגור על עצמו שמה שהוא עושה זה הכי הגיוני ג. אם מה שאמרתי למעלה נכון אז לא, לא נראה לי שתחזרו... שיהיה לך ולו בבהצלחה בהמשך הדרך

למעלה