אוהב או לא אוהב?!

אוהב או לא אוהב?!

שנים שלא הייתי פה.. אבל יש לי שאלה רצינית אני וחבר שלי מיזה 3 חודשים היינו בקשר ממש טוב..היינו זוגג באמת הכי מטורףף שיש..כל העולם אמר לנו שאנחנו הכי מתאימיםם בארץץץץץץץץץ..והיינו מצחיקים אחד ת'שני ומדברים על ה-כ-ל..באמת שזו אהבה ראשונה שהיתה לי ככה. אהבתי כמו שבחייייים לא אהבתי. [ותחשיבו שלפני זה הייתי בקשר עם מישהו שנתיים וארבעה חודשים] אבל מה שההוא בשנתיים עשה דניאל [החבר האחרון] בשבוע!! באמת משהו מהסרטים..ותמיד דיברנו על זה..שוואלללה יש לנו פה קשרר לפפפפפנים..חחח אבל..הבעייה היחידה והעיקרית והמשמעותית. הוא שהוא חילוני ואני דתייה.... כמובן שהוא כיבד אותי מלא ועשה הרבה הרבה הרבהה דברים בשבילי..נגיד לרדת במינון של הסגריות .עזבו את זה שליידי הוא לא היה מעשן בכלל.וכשהוא היה מעשן 7 סיגריות [שזה כלוםםם בשבילווווו] הוא היה אומר לי "וואיי מירב הגזמתי הפעם.אל תכעסי עליי" ואפילו הוא הלך לבדוק מכינה..קיצר באמת עשה הרבה! אבל עדיין תמיד היו בעיות שהיו עולות על הפרק.. אז בבעייה אחרונה ששוב היו מריבות ודיבורים ושוב הוזכר ההפרש האידיאלוגי השוני בהשקפה וכו'.. הוא החליט שזהו.שזה משהו שתמיידד יתפוצץ לנו בפרצוף... אז עדיףף לחתוך עכשיו לפני הפעם הבאה שתהיה יותר כואבת.ונפרדנו אני לקחתי את זה דיי קשה למרות שאני אחת שלא מראה את זה כל כך......ואז החלטנו להיפגש להוציא את כל מה שיש לנו בבטן...כי באמת ששנינו סבלנו והרגשנו שזה לא נגמר כמו שצריך. אז נפגשנו...אני באתי כהרגלי מבושמת מאורגנת עקבים בלאאגניםם..הוא בא נראה עללללללללללללל הפרצוףףףףףףףףףףףףף.......ראו שגם הוא לא יישן כ"כ בלילה לפני [מה שגם אני..] הוא היה עם משקפי ראייה חולצה פשוטה ומכנסיי טרנינגג פשוטיםם..מה שב-ח-י-י-ם [אפילו בעבודה לא] לא ראיתי אותו ככה..... כ"כ שמחתי לראות אותו.הוא אפילו שאל אותי מה שלומי אמרתי לו "וואלללה מעולה.." לא נראלי שהוא הבין את זה נכון.ועוד הוא הוסיף ואמר שלא חשב שאני אראה כזה טוב...בכלל אופןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אמרנו מה אנחנו מרגישים ואני אמרתי שאני רוצה שנחזור.כי יש לנו קשר חזק ולא שווה לזרוק את הכל ככה.כי באמת היה לנו משהו מדהים.ולא רציתי לאבד אותו ככה סתם.פשוט לא הסכמתי לעצמי...מה שייצא שפשוט אמרתי הכל ובכיתי..והוא רק שתק ושתק ושתק...........ואמר שהוא צצריך לחשוב.לא הבנתי על מה כי הייתי בטוחהההה שהוא ייקפוץץץ על זה ושוט נחזור@ לא חשבתי שיהיה לו כזהה קשה......ואז אחרי שאני רואה אותו באמת נאבק עם עצמו הוא אמר שר-ק בגלל שהוא אוהב אותי הוא מעדיף שנהייה ידידיםם כי הוא לא רוצה לאבד דבר מדהים כמוני ושאני הדבר הכי חשוב לו בחיים ושמילאתי חלק שאף אחת לא מילאה והדבר שהוא הכי לא רוצה בעולם זה שאני אפגע מתי'שהו.אז הוא מעדיף לחתוך עכשיו לפני שהפרידה הבאה תהיה יותר כואבת ואני שכנעתי אותו אמרתי לו שתמיד יש ריבים אבל אסור לתת לזה להפריע ושנשתדל לא לעשות עניין מההבדל ביננו.והוא בשלו..שהוא יודעע שזה ייתפוצץץ לנו שוב בפנים ובפעם הבאה זה יהיה יותר קשה לכן לסיים עכשיו.ואני בכיתי ונשבעת לכם אפילו התחננתי..והוא לא מעז בכלל להסתכל עליי.והוא כ"כ היה עקשן בדיעה שלו "לא לפגוע בי!!!!!!" עד שזה פשוט העלים לו את כל הרחמים והוא פשוט היה נחוש בדעתו להיפרד ושבכיתי הוא כבר צעק ובכה יחד איתי "אל תעשיי לי את זה יותר קשה מימה שזה" הוא ממשש ממש נאבק עם עצמו..ומה שאני לא מבינה.. באמת הוא עד כדי כך אוהב אותי שהוא יזניח את האהבה הענקית שלו אליי כדי שיהיה לי טוב?!?!? יש מצב שהוא באמת עד כדי כך אוהב ?! אני יודעת שהוא אוהב אותי.אני באמת יודעת שהוא אוהב נורא. אבל עד כדיי כךך שהוא פשוט לא "רצה" לחזור אליי..ו"התעלם" מהדמעות..מההתחננויות..מכל המשפטים שאמרתי לו כמו שהוא הבטיח לא לוותר עליי בחיים.? באמת יש מצב שבאממתת הרצוןן שלו שיהיה לי טובב גברר על כל מה שהוא מרגיש אליי כדי "לדחות" אותי ככה?!?!??! ושאלה שנייה.. נראלכם שנחזור? מצטערת שזה ארוךך..אבל נהניתי לשפוך הכל..רק תגיבוו פליזז

Paranoid Eyes

New member
אחותי

אלי תכתבי את ההודעה מחדש, בלי משיכת אותיות וכו.. נשבעת לך שזה מקשה עליי את הקריאה.

Paranoid Eyes

New member
אני לא רעה

אני פשוט לא מצליחה לקרוא הודעות כאלה. נכנסתי להודעה התחלתי לקרוא, הבנתי שזה ממש מעצבן אותי, אז הפסקתי.:)

טוב שזה מה שמצחיק אתכן

היא תחייה מצויין בלי התגובות שלכן, היא מרגישה רע גם ככה. אם אין לכן משהו נחמד לכתוב, אל תכתבו בכלל

Paranoid Eyes

New member
נו מה את ריגשי?

אני רוצה להגיב לה אבל ציינתי בפניה שאם זה אפשרי שהיא תכתוב יותר נורמלי. למה דווקא את לוקחת קשה!?

נרקי

New member
ראסמי! לא צחקתי עליה!

חלאס תמיד זאתי יש לה מה להגיד.. מתעצבנת מכל שטות.. חוץ מזה לפותחת ההודעה יש אצבעות משלה. היא יכולה להגיב במקומך.

keren888

New member
חחחחחח

וואללה..דוגרי..סתם הצחקתן אותי. ואני הקטנה פה?!?! ובשבילך מותק..אניייייייי אווווווההבבבבבבבתת להכפפפפפייללל אותיווווותתתתתתתתתתת--זוו סיבבההה למותת צעירההה יותררר בגגלללל זזהההה?!?!?!?!??!

keren888

New member
אופס.כתבתי אצל אחותי

אבל בתכלס..זו אני...פסיכית מטורפפת...אחותה שלל קרןן חח :) [אופס שוב הכפלתי אותיות..מחלה!]

Dark Muse

New member
כמה דברים

א) אני באתי כהרגלי מבושמת מאורגנת עקבים בלאאגניםם - את דתייה כן? נשמע משעשע איך שתארת את זה. בת כמה את? ב) אני אישית לא מאמין בידידות כמו שהוא רוצה, בד"כ הבן מתאהב בבחורה והיא רוצה ידידות, אבל הפעם זה הפוך, ואני לא יודע אם הפוך זה שונה אבל אני אלך עם דעתי בנושא. את מאוהבת בו והוא רוצה שתהיו רק ידידים? אל תעשי את זה לעצמך. זה יותר גרוע מאשר לא לדבר איתו בכלל. אם הוא לא רוצה להיות חבר שלך ולהשאיר אותך רק ידידה, תגידי לו תודה רבה, נסיתי ותעברי הלאה. אני הפסקתי להאמין בידידות כזאת, זאת ידידות אינטרסנטית. בן אדם שמאוהב באמת יקח על עצמו את הסיכון ויתגבר על הדעות השונות שקיימים. אהבה זה לא דת ולא פוליטיקה, זה הבן אדם נטו. הוא לא זה שצריך לדאוג אם תפגעי או לא, זה מתכון פיקס לקשר ידידותי מהסוג הכי מסריח שיש. דעתי בלבד.

Dark Muse

New member
קיימים = קיימות

בטח יש עוד שגיאות אבל אני עייף מדי מלשם לב ^_^

חחחחחחח..

אוקיי טוףף תודההה :) ואני בת 17.. ואתה מודע לזה שדתייה לא חייבת ללכת רק עם חצאיות ארוכות וסטיקר של "גוש קטיף והשומרון לנצח" על התיק?!? מקווה שאתה מודע לזה... ואם לא...אתה כנראה יותר מידי מול המחשב! צא החוצהה בחייאתת......חחחח [וכמובן שהכל בגדר הומור וסאטירה...]

../images/Emo45.gif

בן אדם שמאוהב באמת יקח את הסיכון ויתגבר על הדעות וההפרשים. האמת שזה מה שאני מתכנן לעשות.

גם לדעתי...

את מרגישה אליו משו- הוא מרגיש אליך... אין דבר כזה שזה ישאר ידידים.. מתישהו זה יגרר למעבר לזה או לסתם קשר רדוד ומגעיל... אם לא תחזרו להיות שוב חברים.. ואז ישובו להן הבעיות שהזכרת.. תדעי שום בעיה לא מתאדה ולא נפתרת מאליה.. להיפרד ולחזור זה לא ממש פיתרון...

יכול להיות לזה הסבר פשוט

את דתייה, הוא חילוני, וזה גשר לא קצר ביניכם. את שומרת שבת - הוא לא. וכאן האמת הקושי העיקרי. תחשבי על זה, שמישהו מכם יצטרך לשנות לגמרי את הרגלי החיים שלו כדי שלשני יהיה שם מקום. האם את בנוייה לזה? האם הוא? כנראה, שהוא לא בנוי לזה, ובגלל זה מוצדק לא להמשיך את הקשר. השאלה אם את בנוייה לזה? הוא מפחד לפגוע בך ולהיפגע. לדעתי, אם אתם לא בוגרים מספיק בשביל לדעת ולהצליח להתפשר על החילוקים המאוד מהותיים האלה, עדיף לך באמת בלעדיו.

למעלה