אוהב אותך

ערסlight

New member
אוהב אותך

... אבל מציאותי. שיר מזרחי עסלי [נתי לוי] ששמעתי כעת ברדיו. אבל זהו. לא מורידים את השמיים, לא קוטפים כוכבים, לא נהיים חצי בן אדם. קורה משהו אפילו בתובנות של מעוז הרומנטיקה האולטימטיבי. איך צחקתי...

מיקי 43

New member
שמע ערס אתה לא בסדר

אתה נותן כאן זכויות רק לחצי את השיר שרים פיני חדד ונתי לוי ולא הבנתי מה מצחיק בשיר הישן הזה שמדבר על מציאות אתה יודע האנשים במחוז הרומנטי הזה חיים כאן כמוני כמוך והם מתמודדים עם המציאות הקשה יותר יום יום שעה שעה אצלם זה נובע מבפנים גם עם יש אנשים שלא מתחברים כל כך מצחיק? אותי ממש לא מיקי

magic40

New member
עכשיו שראיתי תמילים-הוא צודק

הוא אמיתי כמה כאלו אתה מכיר? ומי היתה הולכת איתם בכלל

ורד 3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז מה כן שווה לך ?

מקווה שברור לך...

שהלך לך הדיו באות ח'. מה שווה לי חוצה מה
? אז ככה... עננים... כוכבים... ברקים ורעמים... חללית... שביל החלב... ו
חלב cote d'or...זה עם ה
עוד? (כי יש לי פלנטי
)

ורד 3

New member
אהה חחח (לא הלך הדיו רואה ? )

ממממממממ טוב נו יש לך טעם משובח... ובעידן שלנו אין כל כך הרבה משובחים .. אבל יש כאלה שמשתדלים להשתבח ולא ממש מצליחים..... אכלתי פסק זמן ..קטנטן ..אמנם לא מגיע לקצה של ה-
שלך ה- cote d'or..... אבל מיודדדדד טעים. עייפה ? עירנית ? מה מצבך בשעת צהריים זו ?

מה רואה?

לא רואים כלום...זה רק את רואה בדימיונית ש'לך. משובח ו...איכותי שכחת
עייפה מאד אבל אין לי זמן לסייאסטה... אני חוגגת 70 שנה לפילהרמונית החודש... יש לי המון כלים לכוון

ערסlight

New member
מודה שלא הבנתי

כולנו מתמודדים. לא רק צרכני הזמר המזרחי. [אתה יודע... החיים לא זיין - תמיד קשים] אם לא 'כפת לך, גם אני אוהב מזרחית [טוב, רק חלק]. אצלנו בחוב"תיה זה רגיל והזכות לצחוק היא אישית. וגם... תמיד חשדתי שחלק ניכר מהז'אנר הזה נכתב ע"י אשכנזים חיוורים עם עיגולדים שחסרה להם עבודה סמינריונית אחת בלבד לתואר ראשון במדעי הרוח.

מצוטטת

New member
תמיד טענתי...

שאני "נצר" לזן שניכחד מהעולם אז הבאת PO כאילו, מה? חדשה מרעישה.... כאילו מה, רק אני יושבת עכשף מול הצג מחייכת , ומהנהנת בקרקפת ש'לי.... תגידי כמה את אוהבת אותי, נישאלתי???. עניתי כמס' הכוכבים בלילה... חחחח, גמני צחקתי שהשבתי , האמת....

מצוטטת

New member
לאט לאט....

תלוי ... את איזה ברוך את הולכת לשבח......? יש למטה הצעה למשא ומתן יש עלק פנאי לנהל אותו עבורי? יודעת יודעת יהיה לזה מחיר אבל מה זה לעומת הקביעה בלמעלה של השרשר

שאני??

שאני אדשדש בנשאים ומתנים??????????? תדיגי... ירדו לך הפסים המזוגזגים מהאפנדיקס?? אף איבר אני לא שמה שם
רגע... כמה אמרת את משלמת?

למעלה