אוהב אותך

אתה יודע מה קורה למי שלא מוריד

ת'זבל? אני יודעת מה אתה חושב... מי שרוצה טוסט שתסתפק בטוסטר.... אבל מי שלא מוריד כוכבים.... בסוף מוריד דמעות.

ב ה י ר

New member
זה לא רומן, זאת סתם בדידות

אז מה שווה כל סיפור האהבה הזה? אם אין פה פרחים וכינורות דביקים שמנגנים... אין על ארכדי!

מצוטטת

New member
אני דווקא

הולכת על נגיעות
דרך העור אל הבשר דרך היפה אל המכוער בנגיעות נגיעות עד שנגיע לקצוות דרך המלך לדרך עפר דרך השווה אל המיותר בנגיעות נגיעות לכיוון מקור שם תרגיש בנדיבות את פעימות הלב ברוך הבא למציאות
הכי פשוט, הכי מציאותי הכי טוב! אין אין על סחרוב

הז'נאר המזרחי התקדם בהתאם

בהתאם לתקופה, וזה יפה שהם מתקדמים, יש אומנם "כותבים" שממש לא יודעת איפוא נכתבו המילים, מאחורי- הסורגים, על הברזלים, מילים לא רק חסרי משמעות, מילים אפילו מאיימות לדעתי, מזכיר לי שהוזמנתי פעם למסיבת יום הולדת בהרצליה, ושם נפל עלינו ערב קריוקי, ראשית מורידה את הכובע בפני האנשים שמעיזים, אך היה שיר אחד, שיר אחד שבגללו עשיתי במכנסיי, זוכרת רק שתי שורות" איך את לא רואה את מסתירה לי"... אי'מלה יזה פחד, מדיימנת איזה אחד בריון, אשר יושב מול המסך, על צוארו שרשראות במשקל של עוגן אוניה, ואישתו המסכנה, בדיוק מנקה והוא עם כף היד שולח אותה מעליו, "את מסתירה לי".........איזה מילים. ואתה צחקת בגלל שאתה מתחבר למציאות הקיימת היום, היום אף אחד לא מבטיח להוריד את הכוכבים, למי יש זמן וכסף, היום היחסים מושתתים על אינטרסים, אין הרבה גברים שעושים יותר/נשים, כולם מאבדים עיניין, כולם חושבים שזה זמני, לא מצדיק את ההשקעה.השויוניות הקיימת, התקופה של פעם.........חלפה מהעולם.

מיקי 43

New member
שכנה צר לי אך אני מאד לא אוהב

את ההתיחסות לז'אנר המזרחי כפי שאת מתייחסת איליו ולא רק את זה נקרא לי כהתנשאות כאילו זה לא רמה נשבר כבר מהבול שיט הזה אשכנזים מזרחיים כולם בני אדם כולם ישראלים חאלס עם הפרימיטיביות הזאת כל "הנאורים" שחושבים ומתבטעים כך הם כלומניקים בעיניי מיקי

שכן, אני גם לא אוהבת

את העניין שאסור לדבר בגנות השירים המזרחיים, בחלקם לא כולם, מה זה טאבו? ישר קופצים ומנפנפים בדגל הקיפוח, מה הקשר? ואם תקרא שוב את הודעתי, תשים לב שהתיחסתי למילים ספציפיות שעושות לי רע...... ואני בכלל חצי מרוקאית וטונסאית גם. ושמעתי בבית אבא ז"ל מוזיקה ערבית, ואף כיום שומעת מידי פעם, פריד, אום כלתום העוד ועוד...... אך כן, ישנם שירים שבמקרה הרע גורמים לי לחלחלה ובמקרה הטוב מגלגלים אותי מצחוק זהו.! אין בנינו ויכוח לגבי קיפוח.

ozzz64

New member
את אופטימית מדי .

אותה אחת היתה חוטפת ממני ראסיה לפחות או איזה עוגן של אוניה .

d a n i e l s 5

New member
מי אמר סטיגמות ולא קיבל....

אחחחחחחחחח אמא שלי בטח היתה אומרת ...... "העיקר שתהיי בריאה " (נא לקרוא במבטע מקוני חזק) ולעניין השיר כתבו אותו יוסי גיספין ומיכאל ועקנין הלחין ושר אותו שמעון בוסקילה.......שלושתם ביחד צנומים ורזים , ברזומה שלהם אין מאסר בכלא, עד כמה שזכור לי הם גם לא ממש הולכים עם שרשראות במשקל עוגן :)) תזכירי לי על איזה תקופה של פעם את מדברת בדיוק.......מה היה שם ?

L o v e M e1

New member
וואלה סטיגמות...תראי מה זה עולם

פעם שירי סאן רמו היו ה...ה.. מוזיקה כל המילים בשירים שם היו אמורה....אמורה מיו... עזב אותי.. בוכה...דמעות... וכל שיר היה להיט ונחרט להרבה שנים בתודעה. פתאום לשמוע באשכנזית "גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת" נשמע טוב יותר "מיאללה לך הביתה מוטי"?

L o v e M e1

New member
שיר נהדר, שמעון בוסקילה זמר נהדר

כותב נהדר, לא מספיק לשמוע שורה מתוך שיר שנכתב ומשקף את המציאות של בוסקילה. אילו היית מכירה את סיפור חייו אולי המילים היו נשמעות לך אחרת.

d a n i e l s 5

New member
לכי דברי עם אנשים שנעולים בסטיגמות

מצד שני.....שמחה שהגעת לכאן ... ואם לא את..... אז מי......

שיר ישן.. ואני דווקא אוהבת אותו!

מוסיקה קולחת וכייפית! אוהב אבל מציאותי|סדגש פיני חדד ונתי לוי מילים: יוסי גיספן לחן: נתי לוי אולי אני לא הבחור שאת עליו חולמת סך הכל אני בחור פשוט אל תכעסי עלי שאני כזה יש לי רק אהבה לא יותר מזה מה שבלב אומר מת עליך מת לך לא אבטיח מה שלא אוכל לתת את הירח לא אקטוף בשבילך לא אוריד את הכוכב למענך בגללך לא אצא מדעתי אוהב אותך אבל מציאותי רגלי נוגעות באדמה הראש על הכתפיים מחובר חזק למציאות אין לי ארמון זהב כמו באגדות אין כאן פיות טובות שהכל יודעות אין לי גם סוס לבן כמו לאבירים אל תעני לי זה קיים רק בשירים את הירח לא אקטוף בשבילך לא אוריד את הכוכב למענך בגללך לא אצא מדעתי אוהב אותך אבל מציאותי

יערית

New member
זהו שיר ישן

זהו שיר ישן על אניטה וחואן גבהו עשבי הזמן והשושן פרח עם החוחים הם שייכים עכשיו למלאכים. אניטה לחואן חיכתה אך הוא איחר לקטוף את רימוני אהבתה גביעי שפתיה הוא עוד לא שתה פתאום הקיץ תם אך לא ייתם סיפור אהבתם" (נתן יונתן) שרו את זה הרבה,אבל כשקובי פרץ שר את זה,הגוונים משתנים ומסתלסלים,פתאום זה מקבל היבט ים תיכוני/מזרחי.

למעלה