אוהב אותך

אוהב אותך

בבוקר הרגשתי שאני בOUT טוטאלי. התקשרתי לשרון ,דר שרון-פסיכולוגית .אנחנו עובדים ביחד עם נוער בסיכון. סיפרתי לה בקיצור את הקווים הכללים.אחרי שדיברתי שעה ביקשה ממני , בנימוס ציני,להפסיק עם השטויות שלי ולשחרר אותה לטפל באחת שאיימה לבלוע עוד 20 כדורים .מגיע לי ,שוב. נסעתי לעבודה ,יירטתי את כל התכתובות ביננו למדפסת,כולל תמונה שלך ונסעתי לנחל דליה. הדבקתי את התמונה על השמשה הקידמית וקראתי ,לעצמי את ,בקול, את כל מה שנאמר ביננו בשקט. אחר כך שפכתי ללפטופ שעתיים היסטריות של מה שהיה לי בפנים. עוד שבוע אני מזדכה על הטכולוגיה,מחזיר את הניידים ומנסה להתחיל עבודה חדשה. אני אהיה קרוב אליך ,איזו ציניות,יותר פעמים משיכולנו לחלום ואני אהיה רחוק ממך. מקבל חיזוקים מחברים אנונימיים,מעמיס לי את הימים בפעיליות -להדחיק. כתבתי לך אבל אני נשאר עם הספק שלא קראת ,שהמחשב שלך קרס ,שלא שלחתי ,שאת לא. את לא אוהבת לשמוע ,לא לקרוא, אין לך הוכחה או תכלית מזה. אבל אני אוהב אותך.

פעם...

פעם "לך" שלי אמר לי.. מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה... בנתיים הוא צדק..
היא עוד תקרא היא עוד תקשיב אבל מה שחשוב זה שהיא תדע שאתה אוהב אותה... ואם היא אוהבת חזרה אז גם אתה תדע... אמן
מכל ה

שמים1

New member
מה אומר לך לוחש ../images/Emo141.gif

אתה בדרך הנכונה , לשפוך הכל החוצה , ללא סייגים. וקח לך
ליום חדש

קח את האהבה הזאת, כמו המטפחות

הצבעוניות האלה, שאתה אולי מכיר , השקופות אך ססגוניות. וקפל אותה, קפל עוד, אל תוך כף ידך, עוד, ועוד, נראה כאילו אפשר לקפל אותן בלי סוף, נסה לדחוס אותן אל תוך כף ידך....... לא מצליחים. בכל פעם יוצא קצה אחר החוצה. למדתי את זה על בשרי. אתה רוצה אותה חזרה או לא? רוצה? שאל אותה ישירות אם אפשר. לא רוצה? נסה להתעטף במטפחת הבאה, אם תצליח לעמוד בעוד כאב.

למעלה