אוהב אותך תמיד

Shanny

New member
אוהב אותך תמיד

אזכור תמיד אותך... איך ישבנו יחד תחת השמיים.. איך יחד השתכשכנו במים.. איך חיבקת אותי חיבוק עמוק.. איך אהבת אותי .. אוהבת אותך היום פי שניים... אין עוד כמוך למצוא... זוכרת איך חיינו בשניים.. והיום אני לבדי.. החיים עוברים להם אבל אני אותך זוכרת.. בדיוק כפי שהיית בדקה האחרונה.. איך מבטך היה אוהב ושליו.. ואני שלוה ורגועה רק מלראות אותך.. רוצה לזכור אותך לנצח.. רוצה להיות איתך לנצח.. אף אחד אותך לעולם לא יחליף.. ואף אחד עליך לא עדיף... חיה לי לבד עם עצמי ואיתך בתוך ליבי... אותך תמיד אזכור כי בשבילי אתה הגיבור.. אויי כמה שאותך אני אוהבת.. לא עובר יום שעליך לא חושבת... איך היתה לי שנה כל כך טובה ... כל כך כיף ואיך הכול השתנה.. אני כבר משתדלת שלא להיות עצובה.. אני שומרת עליך איתי בליבי.. ותמיד אזכור אותך איתי.. ביום מן הימים גם אני אגיע לשם.. מקווה שתמתין לי בכניסה לשערי הגן... נחיה לנו שוב יחדיו בפעם השניה.. רק שהפעם לא יפרידו ביננו כפי שכאן היה.. אזכור אותך תמיד אהוב יקר שלי.. אזכור אותך תמיד..

Shanny

New member
אהבה מהי??

אהבה היא שמרגישים שהידיים רועדות שכולם מלחששים שחיוך קסום מתנוסס כל היום שאני מסמיקה כשאתה מגיע פתאום כשיד אוחזת יד וזה כמו חלום כשעליך אני יושבת וחושבת כל היום רוצה לדאוג ולאהוב ולהרגיש אותך קרוב ליבי הומה ליבי הולם כל היום עליך חולם לא חייבת להיות אמנם מוחשית כי אהבה גם וירטואלית וזו האהבה שאני חשה כיום חושבת עליך כל היום גם כשבין העננים אתה צץ לי פתאום ליבי לא מפסיק להלום עדיין אוהבת.. עדיין חושבת... עדיין ידי רועדות.. אך ליבי לא מפסיק לבכות..

Shanny

New member
פני מופנות אל על

רואה אני אור מדהים המשתקף לו ואז בין העננים המופלאים פניך מבצבצים ממש רואה ראש עיניים מדהימות ושיער הכול כל כך מוכר חיוך רגוע ושליו חיוך שאומר - אוהב יודעת שאותי אתה יום יום רואה יודעת שלי אתה דואג אבל אל דאגה אני חזקה ואעמוד מול כל מכשול וצרה והכול בידיעה שאתה בלבך איתי שומר עלי מחבק אותי אוהבת אותך אני

Shanny

New member
אחת חצויה לשניים

פעם הייתי שניים אתה ואני.. שתי נשמות תאומות.. שני אנשים.. שתי מחשבות.. שני מוחות ארבע ידיים, ארבע רגליים, שני לבבות אוהבים.. היום אני חצי... חצי משלם... אחד וחצי ממני הלך ולעולם לא ישוב.. נשארתי חצויה.. שתי ידיים,שתי רגליים... אך ליבי חצוי לשניים.. חצי אחד נשאר.. החצי השני נעלם נקבר.. השנים עוברות ועדיין חצי.. החצי השני קבור איתך.. הולכת כל יום לבקר אותך בגן.. אני יודעת שאתה תחתי אי שם.. שמה לך פרחים בגינה.. מתפללת בשבילי ובשבילך.. משקה אותך במים צוננים.. שלא תתייבש בימים כה חמימים... מספרת לך סודות תמימים.. כי רק לך אוכל לגלות דברים כה איומים.. אתה כל כך קר האבן קרירה.. אך אני חשה שליבך חם מעצם הנגיעה .. מרגישה אותך וליבי מתמלא חום מוכר.. חום אהוב... אתה מנסה לצאת החוצה לגעת בי.. אך עמוק מידי אתה קבור .. זה כל כך לא הגיוני.. אני מבטיחה שאגיע ... לא יודעת מתי... אני לא יכולה להיות חצי יותר... רוצה הכול רוצה שניים... כשאגיע אלייך נהיה שוב שניים... שתי נשמות תאומות ונשמות באמת.. שני מלאכים.. שתי מחשבות... שני מוחות ארבע כנפיים.. ארבע רגליים.. שניים לבנבנים אהובים בשמיים.. נעוף לנו יחד למקום חמים בין העננים.. שניים שוב נהיה שניים

Shanny

New member
שביל החיים שלי

הולכת לי בשביל החיים שביל ישר שביל מדהים לצידי השביל צומחים להם פרחים אדומים צהובים וכתומים דשא ירוק ויפה לידם ממש כמו גן השביל האפור פתלתל וארוך כבר אין לי אוויר אך חייבת להמשיך בו לדרוך קדימה קדימה לדרך אין סוף השמש מכה עלי אך ממשיכה לדרוך אבני חצץ על גבי השביל מרימה אבן אחת מביטה...שואלת עד מתי? מתי התחנה הבאה? מתי אני אמורה לעצור? ואז... לפתע פניה או ימינה או שמאלה.. לאן? מה הדרך הנכונה הכיצד אדע? אם אפנה ימינה האם שם נמצאת הגאולה? אולי שמאלה אולי שם יש אהבה? חושבת וחושבת לאן ללכת עומדת לי באמצע הדרך תקועה מאוד רוצה כבר למצוא את הדרך הנכונה אולי הגורל הוא זה שאותה יקבע? מרימה את האבן וקובעת ... אזרוק אותה אם היא תיפול על פרח אדום אז ימינה ואם על הדשא אפנה שמאלה ומה שיהיה יהיה אתן לגורל לקבוע בשבילי מה יהיה אז ככה החיים הדרך פתלתלה מלאת סיבובים הפתעות אכזבות כן אלו החיים שני

למעלה