אוהב..אוהב.. אוהב

tuchi

New member
אוהב..אוהב.. אוהב

אנחנו כל הזמן מדברים על הפרקים האהובים הנאצי ההפוך ההתערבות וכו´ בוא נשנה את זה מה הפרק הכי שנוא בסיינפלד אני יודע אני יודע שנוא וסיינפלד לא יכולים לבוא באותו משפט, אבל אני מדבר שנוא בקנה מידה כמה שאפשר לשנוא פרק של סיינפלד ואיזה שחקן הוא השנוא ביותר עליכם

בבקשה, בבקשה תנקד את ההודעות שלך..

, (פסיק, סימן פיסוק קטן וחביב). שחקן נשוא? טוב, ניומן, שנאה חזקה לדמות ולמי שמשחק אותה.. עמיחי, פסיק.

bryant

New member
הפרק ה-1 אחרי הפיילוט

bad news,good news יש עוד שתי פרקים שלא ניקרעתי מצחוק מהם, אבל ברחלי מהראש השמות. מבחנת דמות-דיוויד פאדי

JOE KALIBER

New member
מסכים בקשר לדייויד פאדי

אבל בקשר לפרק אני לא ממש חושב על אחד מסויים

URNFS

New member
השחקן הכי מעצבן

הוא זה שעושה את פיטרמן,והפרק הכי גרוע הוא האחרון ללא ספק.אחריו מגיע הפרק מהעונה התשיעית שג´רי הרג את התוקי של השכן שלו.

hospital_food

New member
האחרון הכי גרוע?

למה אתה אומר שהאחרון הכי גרוע? בשביל להתלהב? לעורר פרובוקציות? זה היה אחלה פרק, פרק שסגר מעגל ,פרק שמעלה בך זכרונות, פרק ששמור רק לצופי סיינפלד המתמידים. גם הפרק עם התוכי היה פרק משובח ביותר, הפרק עם הסוף המצחיק ביותר אחרי הביאולוג הימי. אתה בכלל אוהב סיינפלד תגיד?

URNFS

New member
אני ראיתי

כל פרק של סיינפלד לפחות 3 פעמים,ככה שאני יודע על מה אני מדבר,והפרק האחרון היה גרוע,כי נתנו לנו פרק לפני עם כל מניי זכרונות וזה היה מספיק,אז למה עוד פעם..? והפרק עם התוקי היה גרוע,יותר מדיי דומה לקומדיות רגילות...

shai-avital

New member
מה אתם שרוטים???

אנשים!!! אני לא יודע מה איתכם אבל הפרק של התוכי הוא אחד הפרקים היותר טובים! במיוחד הקטע שבו קריימר מנסה להחביא את המפתח וג´רי כל הזמן מוצא אותו.

gil_e

New member
הפרק הגרוע

שלום לכולם לדעתי הפרק הכי גרוע הוא ההמתנה במסעדה הסינית

rodeo_girl

New member
נכון!!!

והפרק הכי מעצבן זה הפרק עם המרק שג´רי היה צריך לקחת נראה יל את בניה לארוחה והוא אכל רק מרק . ולאיילין היה חבר אנגלי שניצל אותה פרק מעצבן! והיו הרבה פרקים לא משהו בעונה הראשונה למשל הפיילוט

איצקיס

New member
לדעתי ...

אני לא יודע אם יש פרקים שנואים, אבל בהחלט יש פרקים חלשים. לדעתי העונה הראשונה והעונה האחרונה מכילים פרקים די חלשים - בעונה הראשונה התוכנית עוד לא תפסה תאוצה ולא גיבשה את הדמויות ובעונה האחרונה ניכרת בבירור עייפות של החומר. בין הפרקים החלשים: הפרק הראשון, התוכי, סוכנות המכוניות, חור ההצצה ההפוך ועוד כמה.

למעלה