אוהבת........

אוהבת........

האם זה אפשרי לאהוב מישהוא יותר מידי?? אם כן ככה אני אוהבת אותך. אני משערת שבעצם אני עכשיו מתוודה ואומרת ..ש``אני אוהבת אותך`` אבל זה כואב,,כי אתה רחוק מכאן. וכשאני מרגישה לבד,, אתה זה שממלא את כל מחשבתויי.. וזה כואב נורא. אבל כשאני אוספת את עצמי בחזרה... אני מבינה... אני מבינה ששווה לאהוב יותר מידי.. זה בדיוק מספיק.......

blue love

New member
חוקרת...

וואו...לאהבה אין גבולות.. אין יותר מדי..ואין פחות.. תאהבי מכל הלב יקירתי..אפילו שהוא רחוק כל כך.. כי אולי הוא שם..בדיוק כך.... אוהב אותך. blue

אני יודעת........

ואני רואה איך הוא משתדל להתקרב אליי,, אני רואה איך הוא מקשיב כשאני חחיבת לדבר איתו,, איך הוא גורם לי להרגיש מיוחדת,, וכשאני מדוכדכת איך הוא עושה אותי מאושרת,, וכשאני רוצה לבכות,, אני מרגישה אותו קרוב אליי,, אף על פי שבעצם אנחנו רחוקים מאוד,, ואיך שאני מרגישה את אהבתו ממרחק וכשאני רואה את כל הדברים האלו אני יודעת שאנחנו בעצם אף פעם לא רחוקים קרובים בנפש,,קרובים עם הלב קרובים עם המחשבות..... אבל אני רחוקההה ,,הוא רחוק,, שנינו כואבים,, שנינו אוהבים,, אולי סיפור האהבה הזה צריל להיפסק השכל אומר כן הלב אומר לא.

cici

New member
חוקרת פרטית

הלוואי שהיה אפשר לאהוב מישהו כל כך רחוק. היתה לי פעם אהבה מרחוק והיינו חייבים להיפרד,המרחק פשוט גרם לנו לגעגועים כבדים מדי. אבל אני מאחלת לך להצליח איפה שאני ניכשלתי.

חוקרת

אני אוהבת לאהוב יותר מידי, שאם לא כן, זו לא אהבה בשבילי אבל עוד יותר מעניין וכיף אם גם הוא יאהב אותי כך. יונית

יוניתוש מתוקה.........

אבל אני אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןן את מקסימה... תאמיני לי אהבה היא מפתיעה וכשהיא באה.... זה הדבר הכי כייף.... פשוט מרגישים בשמיים..... שלך...חוקרת

חוקרת / בארי

חחחחה, מרוב עייפות החלטתי להגיב לחוקרת ותוך כדי לבארי, אני עייפה סילחו לי. חוקרת את מההמת. בארי, אני בטח אזרק למיטה, מקוה שתגיע לכאן מחר בערב ונמשיך. ואת חוקרת, תגלי לנו פרטים על בארי, מחר בבוקר כבר סקרנית לקרוא לא מוותרת, גם אם יגיע לאחור. יוניתתתתתתתתתתתת

למעלה