אוהבת סוסים

שירן15

New member
אוהבת סוסים

רציתי לדעת אם בגילי אפשר ללמוד לרכוב על סוסים? אם כן איפה יש חוות סוסים באיזור המרכז?

חווה באזור המרכז

בקשר לשאלתך הראשונה: אפשר להתחיל לרכב בכל גיל (כמעט בכל גיל) בקשר לשאלתך השנייה: יש הרבה חוות טובות באזור המרכז אני רוכבת בחוות נצר סירני ולפי דעתי זאת חווה מעולה והיא ממוקמת בקיבוץ נצר סירני בנמצא בין נס ציונה לרחובות אם את רוצה עוד פרטים תכתבי לי פה או באי סי קיו: 157389413 ביי רעות

יש ~בסיגנון פיצי~-כל-מני- חוות!

יש את רישפון, יש את בני ציון.. יש את חוות רעננה! את יכולה לבחור! יש לי בינתיים רק פרטים על חוות רעננה...אם את רוצה עוד פרטים, פשוט תכתבי ואני כבר אכתוב!

פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מהיום סיגנון פיצ= "כל מיני" משפט פיצוני! GO TAL GO TAL!!!

מצטרף לשאלה..

איזה חווה באיזור רחובות רמלה שבה יכולים ללמד ילדים קטנים? עדיף בסגנון מערבי...

1VeReD

New member
חחות

באזור רחובות רמלה אין חוות ווסטרן יש בנווה אילן אבל זה כבר רחוק אני ממליצה על נצר סירני אחלה חווה...

M ar y K at e

New member
אמרתי ואני אגיד שוב ../images/Emo15.gif

בקיבוץ נגבה, יש חווה שתתחיל אחרי החגים, טלפון עוד כמה ימים. אם אתם רוצים עוד פרטים תצרו קשר במסרים

פרסה

New member
יש!!!!! בכפר בן נון

במושב שלי ליד רמלה זה חווה שאני למדתי בה חווה מעולה אם אתם רוצים טלפון אני אברר החווה מוציאה לתחרויות יש בתל מונד את חוות אברבוך זה חווה טובה שמקימת גם תחוריות (ההיתי שם לפני חודש בתחרות) אין לי פרטים עליה אולי טאז יודע הוא גר שם

1VeReD

New member
תעקון טעות

פרסה חוותץ אברבוך זה בתלמי מנשה ולא בתחמונד וטאז גר בתלמונד לא? בקיצור כרגע זה נקרא מרכז רכיבה תלמי מנשה וזה לא ווסטרן...

למעלה