אוהבת לאהוב אותך..

צהלה

New member
אוהבת לאהוב אותך..

כל כל פשוט היה לבוא לקראתי,לשבור מוסכמות לנפץ מהמורות ורק לדעת אותי ואותך תחת כיפת שמיים פרוסים מעלינו וסולם יעקב קבוע בין נשמותינו.. כל כך רציתי אותך, והשנים לא בגדו בנו, זה רק אתה שברחת עם רגל אחת, ועין אחת, ושחוק מזוייף ומעשיי כשפים וניחוחות בשמים מילאת חללים של חיי וכעת אני כל כך עיפה... לא שנשברתי, ולא שלא ידעתי , אבל קיוותי שימים ושנים יעשו אותך אחרת,שתדע להעריך,לרומם,לכעוס ולצחוק כשצריך, בובות על חוט יש בשווקים.. בובה על חוט ,מעוורת את עיני.. כל כך פשוט, לו ידעת איך להיות אחר, שופע,ופחות פנטי... כל כך פשוט להחליט ללכת, ולא להפנות הראש אחורה, להמשיך ולדהור קדימה.. אילו,הגורל היה מעט מאיץ בי, ואילו היית נותן לי לאהוב אותך יותר מעצמי, הייתי קמה ,פורסת לרגליך אבני חן שאותם אספתי בחיי אל תוך ליבי ומתרחקת.....

בובה על חוט

צהלה חביבה ............. אין `` לו ידעת איך להיות אחר`` והתקווה ``שימים ושנים יעשו אותך אחרת`` היא תקוות שווה, אכן לפעמים, האהבה מראה לאוהבים דברים שאינם כך

yoli

New member
טעות נפוצה

אנו מתחתנים או גרים או יוצאים עם מישהו וכשמשהו לא מוצא חן אנו מנסים לשנותו, לא ולא צהלה אין זה כך, תארי לך שיבוא גבר וירצה שתהיי אחרת, הרי כבר לא תהיה את ואין לצפות מגבר או אישה להשתנות לפי צריכינו, טעות נפוצה שלנו.. מקווה שנזכור להבא...

צהלה

New member
הי יולי..

הפירוש שלך חביב, אבל אני הלכתי למעמקים אחרים בטקסט הזה..הכוונה על אהבה בת שנים,של איש ואישה האמצע החיים עם העליות והמורדות...או. קיי...

yoli

New member
אוקיי

אז נכון הדבר שצריך לעבוד קשה והרבה.. ושלא מצליח להמשיך הלאה

צהלה

New member
הי יולי..

כן לעבוד קשה אני מוכנה וכן עושה זאת.. ותודה לך בשנית בעבור ההתיחסות..

צהלה

New member
כוכבא בר, אפשר..

תודה על ההשקעה, ודרך הניחומים.. יפה מצידך,רק שאלו רק גיבובי מילים ואוספי רגשות...כל עוד הלב שלנו טעון כל כך זה אומר האדם - בריא.

ב א ר י

New member
דבר אחד אני אומר :

האהבה היא שונה מאדם לאדם. הכל תלוי בזמן ובהשקעה שנתתם לאהבה. לא תשקיעו לא תקבלו. תשקיעו תקבלו. בשביל אהבה צריך לעבוד במיוחד לאחר תקופה ארוכה.

צהלה

New member
בארי הי..

נכון ונכון ותודה בעבבור ההתיחסות, אך ישנם הרגלים ודרכי חיים שעושים את שלהם בדרך ההפוכה...

לב טעון

בוקר טוב צהלה ............... אכן כך, לב טעון פרושו שאנו בריאים, לב טעון פרושו שהאש לא כבתה, לב טעון פרושו שיש בנו נתינה,רצון להעניק, לחוש ולקבל, עדיף לב טעוןהגם שנמצא במסלול של כאב,והרצון להעניק רוצה לפרוץ קדימה, מאשר לב כבוי, אטום,שכל הערוצים בו חסומים. מאוד הזדהיתי עם מה שכתבת,היתי במצב דומה, שלשימחתי הסתיים לפני חודשיים. אפשר..... יום טוב

צהלה

New member
כוכבה בר.

תודה בעבור ההתיחסות, כל שכתבת אמת ויציב, העיקר שכוחות הנפש יעמדו לנו תמיד איתנה.

למעלה