אוהבת ומשקרת..

Karini6

New member
אוהבת ומשקרת..

אני בת 17 וחצי והחבר לשעבר בן 19. היינו חברים שלושה חודשים, ונפרדנו ממש לפני שבוע בערך. קצת רקע - למרות שהוא היה בצבא, כל פעם כשהוא חזר היינו ביחד, כל הזדמנות אפשרית היינו ביחד! אהבנו מאוד אחד את השני. לבחור לא היו אף פעם קשרים רציניים לפניי, הוא היה בחור של סטוצים אבל הוא הבין שהוא רוצה קשר רציני, וכך התחלנו להכיר. הוא טוען שאני האהבה הראשונה שלו, ושאותי הוא באמת אהב. בחזרה לסיפור, יום אחד באתי אליו הביתה כמעט כמו כל יום רגיל, ושמתי לב שההתנהגות שלו מאוד משונה. בהתחלה לא התייחסתי, אבל אחרי שעה בערך הוא נכנס לחדר ונזרק על המיטה. שאלתי אותו מה יש לו והוא אמר לי 'לא יודע'. מכאן כבר הבנתי שמשהו רע עומד להגיע, עברו 10 דקות של שתיקה והוא החליט לדבר. הוא תפס אותי לשיחה ואמר שהוא לא יודע מה הוא מרגיש כבר כלפיי והוא מרגיש שהוא אוהב אותי הרבה פחות מההתחלה ושהוא מפחד לפגוע בי בהמשך בגלל זה, והזכיר כל הזמן שהוא מטומטם ושהוא שונא את עצמו על זה. כמובן שלא הצלחתי לעצור את עצמי ובכיתי (וגם הוא בכה ולא מעט!), ובסופו של דבר אחרי שיחה של שעה וחצי החלטנו שלאור המצב, כמובן, אנחנו נפרדים. עם כמה שכאב, נפרדנו מאוד יפה והבטחנו שנשמור על קשר והכל יהיה אותו דבר חוץ מזה שלא נהיה חברים. אחרי יום הוא התקשר לשאול לשלומי ואיך אני מרגישה, והראיתי שהכל מצוין. עבר שבוע, לא הצקתי לו, והשתדלתי שלא לדבר איתו בזמן הזה כי רציתי שאני יחסר לו קצת (קיטשי, אבל ידעתי שרק ככה הוא יבין שטעה, ובהמשך תראו שזה הצליח לי). עבר עוד שבוע, ואני מבלה והכל, אבל מבפנים עדיין כואב. חזרתי ממסיבה וידיד שלי (שהוא גם חבר של האקס) מתקשר לחברה שלי שהייתה איתי ואמר לנו לבוא לשבת באיזה גן עם כולם. הגענו לשם, הרבה חברים היו שם וכמובן האקס. נראיתי מאוד שמחה וקורנת (בכוונה) וזה גם יצא לי טבעי. אמרתי שלום לכולם וגם לאקס, חיבקנו חזק אחד את השני ושמחנו.אחרי רבע שעה בערך האקס קרא לי והלכנו לשבת קצת רחוק מכולם והוא אמר לי כמה שקשה לו והוא הבין שעשה טעות ושאני הכי חסרה לו בעולם, ושאל אותי אם עדיין יש סיכוי. (נשבעתי לעצמי שאם זה יקרה - וזה היה ברור שזה יקרה, אני מסרבת, כדי שירדוף אחריי ושהפעם אני יהיה זו ששולטת במערכת יחסים ולא הוא בי כמו אז!) אמרתי לו שלא, כי אני כבר לא אוהבת אותו כמו בהתחלה וזה לא מספיק בשביל לחזור לקשר. ראיתי לו את הדמעות בעיניים שרוצות להתפרץ, וחיבקתי אותו ואמרתי שאני מצטערת אבל זה יעבור לו, והוא פשוט נשען עליי ושתק. חזרנו לחברים, ואחרי שעה הוא קרא לי שוב ואמר שהוא כבר הבין את הטעות שלו, אבל הוא רוצה לתת לי את הסיכוי לחזור להיות ביחד, כי אולי אם אני יתחרט וזה יהיה מאוחר מדי הוא כבר לא יהיה שם, ושוב סירבתי. לאחר מכן שאלתי אותו אם הוא באמת חשב שאני יחכה לו עד שהוא יבין שעשה טעות, והוא אמר שכן! כי הוא חשב שאני מאוד אוהבת אותו. (פרט חשוב - החברה שהייתה איתי, הוא שונא אותה כי הם רבו בעבר והוא חושב שהיא משפיעה עליי לרעה). חזרנו לחבר'ה שוב והוא כתב לי SMS (כשהוא יושב כמה מטרים לידי ואני עומדת עם החברים) שאם הייתי יודעת כמה שחברה לי גורמת לי להפסיד דברים שגרמו לי לשמוח ולחייך, הייתי מבינה שהיא לא באמת חברה אמיתית. אחר כך כמובן הלכנו שוב לדבר ואמרתי לו ששום דבר לא בגללה, אני החלטתי על הכל לבד, ובעודנו מדברים היא התקשרה לשאול אם אני בסביבה, ושהוא ראה את השם שלה על הצג הוא צחק, שמתי את הפלאפון בכיס ואמרתי לו שלא יתייחס ושימשיך לדבר, הוא לא רצה אז עניתי לטלפון והתקדמתי אליה, איפה שכולם היו. השעה הייתה כבר 6:30 בבוקר, ואמרנו ביי לכולם והתחלנו להתקדם הביתה. פתאום אנחנו שומעות אותו (האקס) צועק מלא קללות (לא כדאי להזכיר אותן פה) מאוד גסות, שכמובן היו מופנות לחברה שלי. המשכנו ללכת, וקיבלתי ממנו SMS 'פה זה נגמר, כשלא תיהי חברה שלה אז אולי נוכל לחזור להיות ידידים'. התעצבנתי מאוד והחלטתי להתעלם. כל הסיפור הזה שהגענו לשם אחרי המסיבה, קרה לפני יומיים, ומאז לא דיברנו. מכיוון שהיום הוא יום הולדתו, שמתי את הכל בצד וכתבתי לו SMS 'בלי שום קשר למה שהיה, המון המון מזל טוב בריאות ואושר ובלהבלהבלה..' שתבינו את המטרה שלי, המטרה היא להחזיר אותו אליי אבל שהפעם אני יהיה השולטת בקשר ולא הוא, ושהדברים יהיו שונים ממקודם. ואם עלתה לכם השאלה האם אני אוהבת אותו בכלל והאם באמת ירד לי ממנו כמו שאמרתי לו, אז זה בדיוק ההפך ממה שאמרתי לו. אני אוהבת אותו מאוד! השאלה שלי היא - האם אתם חושבים שאני פועלת נכון? האם יש סיכוי באמת שהוא יחזור אליי? או שאולי בכלל אני צריכה להמשיך הלאה ולשכוח אותו? מצטערת על האורך, אני פשוט אובדת עצות. תודה רבה!!

מריוס זכריה

Member
מנהל
משחקי ילדים

את לא יכולה לשלוט בקשר. הוא סטוציונר ואילו את חופרת. חפרנית לעולם לא תשלוט בסטוציונר. זה נגד חוקי הטבע. לשאלותיך: האם את פועלת נכון? מאחר ואת לא יכולה באמת לשלוט בו, זה לא משנה איך את פועלת. האם יש סיכוי שהוא יחזור? כן. סביר להניח שהוא קצת יחזור ואחר כך ילך הלאה, וישאיר אותך עם הלשון בחוץ. האם את צריכה ללכת הלאה ולשכוח אותו? את הרי לא מסוגלת להרפות מזה. בשביל מה את בכלל שואלת? את תחפרי בזה מה שלא יגידו לך. לא ככה?

Karini6

New member
לא הבנתי אותך

בקשר למה אני חופרת? כאן ברור שאני יחפור כדי שתדעו את כל הסיפור, לא כל כך הבנתי מה אתה מנסה להגיד פה.. לא קיבלתי תשובה

הכוונה..

שאת מתעסקת יותר מידי בדברים שאין לך שליטה עליהם. את חופרת לא רק פה אלא גם לעצמך, ולבחור הזה, ולחברה שלך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
את מסתכלת על המצב ברמה הכי שטחית שיש

אני ידע שחלק מזה זה הגיל, כי יש לי בנות בגילך, ואני מכיר את האינטריגות והמשחקים. אבל חלק אחר לא קשור לגיל. יש אנשים בגילך שמבינים מה זאת אהבה, מה זה קשר. את לא שם. את חופרת בהתעסקות בפרטים לא חשובים: מי ישב על איזה ספסל ומי סימס מה לחברה בדיוק כשהוא הסתכל על המסך ואז הוא טילפן שלוש פעמים ואמרתי לו "מאמי". סוג הדיבורים האלה מראים שהעסק מתנהל ברמה הכי שטחית של מי אמר למי. בבליל הפרטים מאבדים את התמונה הגדולה (אם בכלל יש כזאת). האם מישהו אוהב מישהו אחר - או שזה הכל משחקי חברה, אמת או חובה, מי שווה יותר וכולי.

אייבורי

New member
משחקת בקקי

זה מתאים לגיל, תהני תסבלי תחזרו תפרדו בסופו של דבר אולי תגדלי ללמוד שלא צריך לשלוט אלא להיות

Karini6

New member
כנראה לא הבנתם אותי נכון

הוא זה שהיה שולט בקשר הקודם, ובסה'כ מה שרציתי זה שפעם הבאה (אם תהיה) שאני פשוט ינתב את הקשר לפי איך שנוח לי ולא שהוא ינתב אותי. אם עד עכשיו אמרתם לי שזה רק רע מה שאני עושה, אז מה כן צריך לעשות?

seeyou

New member
מה שרצית זה שפעם הבאה את תובילי בקשר?

אם את רוצה לשנות כללי המשחק בקשר אז זה ייתכן רק בקשר חדש-ולא מחודש. יוסי נ.ב בקשר החדש את לא חייבת לגלות את החולשות שלך או הסיבות שגרמו לניתוקים בקשרים הקודמים

רפסודיה

New member
מאוד תלוי לאיזה סוג קשר את שואפת להגיע

את מחפשת קשר שבו תרגישי נאהבת ותאהבי ותוכלי לבטא את מה שאת רוצה או משחקי שליטה וטלנובלות שיסחטו ממך וממנו רגש? עלייך להביט במראה ולהחליט עם עצמך מי את ולאן את רוצה להגיע, גם בקשר שלך עם עצמך וגם בקשר עם בן זוג. כשתדעי את זה, גדלים הסיכויים שתמצאי לך גם סביבה מתאימה יותר למי שאת וגם מה שקורה לך ביחסים עם הסביבה ירגיש לך יותר מתאים. תיתכן גם עוד אופציה- שהיחסים שתיארת הם כל הקשר שאת מסוגלת לעשות לפחות נכון לתקופה הנוכחית, כנ"ל לגבי הבחור.

seeyou

New member
הוא היה בחור של סטוצים אבלאיתך רצה קשר רציני?

בגילכם ,לדעתי בעולם המודרני אין סיכוי שיהיה "קשר רציני" בגילכם ( אלא אם יש פרוש חדש לזה
) יש קושי רב לשמור על "קשר רציני" גם בגיל "מבוגר" יותר הפיתוים הקיימים הם חזקים מהאתגר להיות בקשר הרציני יוסי

chenby

New member
אז מה אתה אומר יוסי?

שאבוד לי? סורי, לא מאמינה לך.

g u y 4 u

New member
משחקים

זה של ילדים. משחקי כח זה של אנשים חלשים. שקרים זה של אנשים מסכנים. אהבה או חיים משותפים שמתחילה עם שקרים - יסתיימו עם שקרים. אני אומר - תגידי לו שאת עדיין אוהבת. רוצה לחזור להיות איתו? תגידי לו. יצליח? לא יודע. יבטיח שזה לא יקרה שוב? גם לא יודע. אבל זה בטוח יסיים את המשחקים וההתלבטויות.

sivani23

New member
זוגיות לא ממומשת

את נמצאת בגיל שדלא יודעים מה רוצים באמת ומב שאת עושה איתו זה משחקים מיותרים מניסיון שלי מהעבר אם את אוהבת אותו באמת....תלכי על זה....תתפסי אותו לשיחה מקסימום לא יצליח ותמשיכי לראות אותו בחברה תתפסי ממנו מרחק...בהצלחה

למעלה