אוהבת את

אוהבת את

הלבד שלי , עושה בו המון למען עצמי למדתי ולומדת יום יום משתנה ואוהבת את השינוי מוקפת חברים ואנשים אוהבים ובכל זאת כנראה שהגיע השלב בו מיציתי את הלבד וכל כך בא לי ביחד מתגעגעת למבט עיניים לליטוף לאינטמיות שקיימת רק בין בני זוג מתגעגעת לישון עטופה בחיבוק לפקוח עיניים ולראות אותו לצידי מתגעגעת לקשר משמעותי ולא אין צורך לעודד אותי ידידי אין צורך לספר לי כי יבוא אני יודעת, סתם משתפת בהגיגים (בשביל מה יש חברים? )

קורלציה

New member
מכוון שלא השארת לנו הרבה מקום

לתמרן,,,,נאלץ להסתפק ב-

העקשנית

New member
אני אוהבת../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

אז אימצתי לי מנהגון-אני קוטפת פרחי בר ושמה באגרטל קטן וכך יש לי רוב הזמן פרח קטן בבית. וגם מנסה לטפח מספר קטן של עציצים וחולמת שיהיו לי הרבה. זה עיסוק מהנה.

גם אני אוהבת פרחים וגם קונה לעצמי

והכי אני לא אוהבת את הקטע הזה שהם מביאים פרחים כי לא נעים להם כי אנחנו רוצות מזכיר לי את הקטעים האלה שמסתובבים כאן בתל אביב ופתאום עוברת מוכרת פרחים ואז המסכן לא יודע מה לעשות עם עצמו.....חחחחח

העקשנית

New member
לישון עטופה בחיבוק?../images/Emo24.gif

בחיים לא ישנתי ככה. לא מסוגלת. אז לזה אני לא מתגעגעת. לכל השאר כן, אבל-מעולם לא הייתה לי זוגיות טובה. אז אני מתגעגעת למה שלא היה לי.

כן עקשנית גמני מאמצת לי

קולזמן אם קנויים ואם שקטפתי בדרכי וגם מטפחת לי גינה קטנה (אחחחח היית צרכה לראות את הטופח הריחני שהיה לי בחורף). לישון עטופה בחיבוק כמו כפית באמת מסוגלים רק עם מי שאוהבים ולמזלי זכיתי בתענוג ומאחלת לך שלא ירחק היום וגם את תדעי אחת כזאת

העקשנית

New member
תודה ניצת. אבל אני לא יודעת../images/Emo24.gif

איך זה יגיע אם אני בכלל לא מוכנה לזה? כן זקוקה לכל מה שגם אתן. אבל לא יודעת איך להגיע לשם. ומתלבטת בכלכך הרבה דברים. אולי באמת כדאי שגמני אתחיל לכתוב פה.

עקשנית מתוקה

אם אינך מוכנה זה כלל לא נורא,כנראה שיש לך עוד עבודה על עצמך. אם את מתלבטת (ודרך אגב כולנו כאן מתלבטים ומתחבטים
) אז הנה לך מקום בו את יכולה לשתף בלבטים ואפילו לקבל עצות והארות נפלאות מחברים מקסימים. ואם יותר לי לומר דבר ראשון הפסיקי להתעקש,כי לפעמים זה בדיוק מה שתוקע אותנו... את יודעת בודאי שכולנו כאן ב
מקבלים אותך בברכה

העקשנית

New member
ניצת.תודה.../images/Emo140.gif

בקרוב אשנה את השם. אני לא תמיד כזאת עקשנית. אני תקועה גם בלי זה. ברור שיש הרבה עבודה-כל החיים, זה לעולם לא ייגמר. קצת קשה לחשוב שאפשר לעבור את זה ביחד. כאילו קודם צריך לגמור לעבוד על זה ואז-כש"הכל בסדר" אז יש מקום לפרק ב´. ואז-החיים נגמרים. בקיצור-החיים כלכך מסובכים שלא נראה לי שיש מקום להכניס מישהו נוסף למערכת. לא נראה לי שיש מישהו בעולם שיוכל "לסבול" אותי, או שיוכל להתמודד עם השק שלי. לכן-אני נשארת לבד. בינתיים? אולי לכל החיים? אין לי מושג-אבל נדמה לי שכן. לא טוב היות האדם לבדו אבל הוא לבדו-בין כה וכה.

מי שאומר לך שאין לו עבודה

על עצמו תדעי שמשקר... כל החיים הם שעור אחד גדול לטוב ולרע באותו הרגע בו נסיים ללמוד נעצום עיניים אבל כל זה אינו קשור לאהבה (אלה אם כן השעור שלך נמצא שם). תמיד קל יותר לסחוב את ה"שק " בשניים ,השאלה הגדולה היא מה את רוצה.

העקשנית

New member
ניצת.../images/Emo140.gif

לא כולם מודעים לעצמם. השעור שלי אולי נמצא שם-באהבה. ד"א-איך יודעים היכן נמצא השעור שלנו? ברור שיותר קל לסחוב בשניים. השאלה אם השני מוכן "לעזור" או שמעדיף ללכת ליד ולא לעזור.או שהוא סוחב עדיין שק אחר בשניים עם מישהי אחרת? מה אני רוצה? שיהיה לי חבר אמיתי לסחוב איתו ביחד את השק שלי ושלו, ושלנו .אוף-זה יהיה כבד מדיי. לא? אני רוצה שיהיה לי טוב. ושלילדים שלי יהיה טוב. אבל לצערי אני קצת פסימית לגבי עצמי לפחות.

עקשנית ולא מובנת

את מציינת שלא ישנת עטופה בחיבוק. ולכן את לא מתגעגעת לזה. ובסוף את מציינת שאת מתגעגעת למה שלא היה לך. אז למה באמת את מתגעגעת??????????????????

העקשנית

New member
חופשי-אתה בא לים?

אני לא מתגעגעת למה שלא היה לי-למרות שבאופן מסויים ופילוסופי אפשר להתגעגע גם לזה. אני מתגעגעת לחום ולאהבה ולאינטימיות טובה אני מתגעגעת לקשר משמעותי, שהיה לי-אבל לאוו דווקא בזוגיות שלי. היו לי דברים טובים בחיים שאני כן מתגעגעת אליהם. פשוט לא פרטתי אותם כאן. גם בזוגיות הלא טובה שהייתה לי היו דברים טובים, לא הכל היה רע. יותר מובן עכשיו?

עוף כנף

New member
../images/Emo24.gif

ללמוד את הלבד
להתפתח בתוכו, אבל מטבע הדברים לפעמים זקוקים לקצת יותר מחברים. להרגיש פעימות ה
לקבל זרי
לטייל חבוקים לאורו של
...

כן כן

בדיוק זה על הפעימות הללו אני מדברת לפעימות הללו אני מייחלת ומשום מה לפרקים מרגישה אותן בימים האחרונים ואולי משום כך בא געגוע ואולי משום כך פתאום זה חסר

עוף כנף

New member
מאבקים

ואני? לא ממהרת. בונה קירות מגן מנטרלת את האשה שבי. רוצה את התוך, רוצה את האדם שבפנים. ומגמדת את צרכי הגוף. כמהה למגע, לחיבוק, לליטוף, מתגעגעת לריח הבושם, ללחישות באוזן, אבל קובעת חוקי משחק חדשים. לוקחת את הזמן. נעה בין הגוף להגיון, בין רגעי כמיהה לאדישות. והלב מתמלא, והשפתיים מצפות והגוף כל כך עורג, ומתגעגע...

עוף כנף

הכל בסדר חוץ מהחומות חבל אל תבני אותן תני לעצמך לחיות ותדעי תמיד מה שלא הורג אותנו מחשל אותנו

*יערית

New member
והיא חושבת בדיוק כמוני

האישה הזו....מדהימה....ואולי אני רק מודל שלך
חומות רק מונעות לראות את הדבר האמיתי והטוב! כי לא צריך חומות בכדי לא להפגע שוב..צריך להיות קשובים.. וכמובן ללמוד מטעויות עבר ..ללמוד ולהכיר התנהגויות שפוגעות בנו! ומה שהלא הורג אותנו..אוכל אותנו

למעלה