אוהבת את הקיץ

ronitr11

New member
אוהבת את הקיץ

אוהבת את הקיץ והחום שאיתו אוהבת ללבוש חשוף ולשמוע את ה - אאוווףףף למשוך ולהרגיש את המבטים של כל הבנים הסוטים החרמנים לתת להם הצצה קטנה קטנה בחריץ בין הגוף והחזיה לתת להם לראות את רגלי היחפות ועוד סנטימ' קטן אל העור הלבן כשחצאית המיני מתנפנפת לה קלות זה לא כ"כ קשה לשמוע את הקולות ורק לך Bugbuster אני נותנת להרגיש ובך אני נתקלת בין המון של 100 איש ידי בך נוגעות כאילו זה רק סתם אתה לוחש לי באוזן משהו לא תם פיטמותי שמזדקרות מבעד לגופיה כמו נותנות רמז דק והופ.. לאוניה הבקיני שוב שולט כמו בממלכה והנה אתה שוב עוסק במלכה מפשיט אותי לאט מהחזיה והתחתונים ולמטה יש לי ריח מאוד נעים אוהבת וההמשך בדרך..

bugbuster

New member
אוייי! רשעה אחת!

למה התמקדת בתחילה באותה משווראה העוסקת בנעלמי הגופיה, החריץ הגוף והשדייםםםםםםםםםםםםםםםםם דדדדיייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מההההההההההה? למה? מישהו סיפר לך? על השיר של שביאליק כתב עלי? שדיים, בקשו רחמים עלי! אם יש בכם אל, ולאל בכם נתיב, ואני לא מצאתיו, היתפללו אתם עלי! ולגבי העור הלבן.. רונית! אוי לך אם גם בעלת שיער שחור!

avi46

New member
באגי'לה...

איך, איך אתה זוכה ללקק את כל השמנת?
רונית.... את כותבת נפלא, למרות היחס המועדף לבאגי.

bugbuster

New member
../images/Emo2.gifאבי אבי בחייאת..

אתה לא רואה את הטיזינג החשוף והגלוי? היא פשוט יודעת מהזה למתוח אלטר קעקער כמותי.. אופפ... ובינינו אבי, אני אומר תודה גם אם רק טיסנג לישמו. אה?

ronitr11

New member
אוהבת את הקיץ 2

"..מפשיט אותי לאט מהחזיה והתחתונים ולמטה יש לי ריח מאוד נעים.." המחזה שנגלה לפניך מעיר את חושיך אתה עומד נפעם אל מולי ואני בביישנות אליך מחייכת לרגע רוצה לגעת וללטף אבל פתאום אתה מתעטף במין צדקנות מוזרה ואמור לי: את יותר מידי צעירה Bugbuster הבן זונה לא דפק אותי גם לאחר תחינה מהיום והלאה אלבש מולו בגדי נזירה ואת גופי יחלום לראות שוב זאת אזהרה אוהבת יהיו התפתחויות ?!

bugbuster

New member
אופפפפ

מה להגיד? כמו עודחאראמנון מזיל ריר, העמדת לי. ממש.
ותמשחיכי..? בלי קשר? זייני לכולנו בפורום את הצורה?

למעלה