אוהבת אותכם

אוהבת אותכם

עברתי ניתוח ביום ראשון, היום אני חוזרת להורדת חלק מהתפרים...... ולהגיד לכם משהו שאתם כבר יודעים: החיים הם לא פיקניק ובמיוחד לצד נרקומן, לא משנה אם הוא פעיל או לא. טייגר קראתי את המסר, לא מסוגלת להגיב. אוהבת אותכם, משפחתי הקטנה, גלית

קשכפית

New member
בוקר טוב יקירה, החלמה מהירה ../images/Emo39.gif

מהניתוח ושתחזרי לכושר מהר ושלא יכאב לך! וכן את צודקת, החיים זה לא פיקניק, אחרת לא היה הפורום הזה מן הסתם. איזה מצחיק בעצם שאנחנו אומרים "החיים זה לא פיקניק" זה אומר שאנחנו מחזיקים מפיקניק משהוא שווה!!! טוב ביטוי שכזה שמושרש כבר. למה את סגורה בזמן האחרון? לא מרגישה שיכולה/רוצה לחלק איתנו מה עובר עליך/עליכם?? די מעניין אותנו מה קורה ואיך הדינמיקה של עודד עכשיו בבית ובקיבוץ אחרי תקופה כה ארוכה שהיה במסגרת. טוב נשמה, אם לא בא לך ל"דבר" אז לא, קחי את הזמן מאחלת רק טוב והרבה.

אוהבת אותך מלאנתלאפים!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תהיי חזקה כמו שאת תמיד,ותחלימי מהר... ואוהבת גם אתכם פורום יקר ואהוב....פשוט מאז שסוורוס נעלם,קצת קשה לי לכתוב...אני מפחדת להקשר למישהו,שיעלם לבלי שוב עוד פעם,בלי שאני אפילו יודעת את שמו האמיתי...סתם ניקניים של אינטרנט..
אז שתדעו,שאני פה,אני קוראת כל יום כמה פעמים,ומתעדכנת. לא עזבתי. שלכם,טיש(ליאת)

היי אלילה...

וטיש ןקשכפית.... מה קורה?... נכון שהפורום קצת מוזר בלי סוורוס שלנו?.. אלילה תרגישי טוב והחלמה נעימה ומהירה והכול.... קיצס...

למעלה