אבל שוכבת עם אחר...יש שיר כזה לא?
ק קרן אור של בוקר New member 22/8/05 #34 "אל תדאג אני חושבת עליך אבל שוכבת עם כולם! ואין לי אף אחד.. אין לי אף אח-אהאהאה-ד" אביב גפן המלך!
ג גרושה בי סקסואלית New member 22/8/05 #39 אם כבר אביב אז יותר מתאים פה ואהבתי אותך והלכתי ממך נתת לי הרגשה שאף פעם לא נתראה...
ה הנודניקית עם הקוקו New member 22/8/05 #44 מצחיק... אביב גפן...אתמול בלילה חשבתי עליו. לא יודעת אם אין עליו,אבל... כמוהו-אין. אוהבת אותו גם.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 22/8/05 #33 אבל... אבלים אם ישנם...מבחינתי נאמרים בינך לבין עצמך... במסגרת פעולת המאזניים שאנו עושים,אם מתאים לנו אם לאו. קוקו שמוכנה לשמוע אבלים...רק לא במסגרת של התנייה.
אבל... אבלים אם ישנם...מבחינתי נאמרים בינך לבין עצמך... במסגרת פעולת המאזניים שאנו עושים,אם מתאים לנו אם לאו. קוקו שמוכנה לשמוע אבלים...רק לא במסגרת של התנייה.
ג גרושה בי סקסואלית New member 22/8/05 #37 ואם ההתנייה היא סביבתית? אם הוא אומר לך,אוהב אותך ככה אבל...ליד ההורים שלי או ליד הילדים שלי או ליד החברים שלי רוצה אותך אחרת?
ואם ההתנייה היא סביבתית? אם הוא אומר לך,אוהב אותך ככה אבל...ליד ההורים שלי או ליד הילדים שלי או ליד החברים שלי רוצה אותך אחרת?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 22/8/05 #41 מאד תלוי... בבקשה. אחרת אני לא יודעת ליות...להתנהג אחרת בחברה זו או אחרת... אם לי לא עקרוני...ולו מאד משמעותי...משתדלת. אבל שוב...לא אם מגיע כהתנייה.
מאד תלוי... בבקשה. אחרת אני לא יודעת ליות...להתנהג אחרת בחברה זו או אחרת... אם לי לא עקרוני...ולו מאד משמעותי...משתדלת. אבל שוב...לא אם מגיע כהתנייה.
ד דמדומים New member 22/8/05 #49 לא צריך אבל לא משתמש בו בכלל...בשימוש שכזה זה תרוץ,פחדנות,חוסר רצון להתיחס לאמת...הרצון לשינוי הפרנטר נובע ממקומות להם כלום לאהבה.
לא צריך אבל לא משתמש בו בכלל...בשימוש שכזה זה תרוץ,פחדנות,חוסר רצון להתיחס לאמת...הרצון לשינוי הפרנטר נובע ממקומות להם כלום לאהבה.
ג גלי10 New member 22/8/05 #50 אבל ....אני אוהב אותך את בלגאן, את סערה, את נשברת, את הרוסה, את לא רואה, את לא..... אבל אני אוהב אותך....
אבל ....אני אוהב אותך את בלגאן, את סערה, את נשברת, את הרוסה, את לא רואה, את לא..... אבל אני אוהב אותך....
י יעלילה1 New member 23/8/05 #54 את מביאה שירים מקסימים... תמיד אני שומרת אותם אחר כך. אוי כמה השיר יפה, נגע ועורר מחשבה. פשוט להיות, לא להתאמץ מדי...
את מביאה שירים מקסימים... תמיד אני שומרת אותם אחר כך. אוי כמה השיר יפה, נגע ועורר מחשבה. פשוט להיות, לא להתאמץ מדי...
S sunset האחת New member 24/8/05 #59 מה קרה לכם? אין דברים מושלמים, אז יש אהבה אבל לא תמיד היא מספיקה ותמיד יש מקום לשיפור... וככה גם בבנאדם עצמו. אז אוהבת אותך אבל.. יכול להיות גם משהו חיובי..
מה קרה לכם? אין דברים מושלמים, אז יש אהבה אבל לא תמיד היא מספיקה ותמיד יש מקום לשיפור... וככה גם בבנאדם עצמו. אז אוהבת אותך אבל.. יכול להיות גם משהו חיובי..