אוהבתותכם!!

ד י ק ו ש

New member
אוהבתותכם!!

חחח כן אני אוהבת אתתתתתת כולכם! רציתי לבקש סליחה שנעלמתי לקצתת ולא יוצא לי להגיב להכל פשוט מסוף חופש סוכות אני בהתקפת לימודים רצינית ביותר!!! אני הרי בי"ב וזאת שנה אחרונה וקצרה מאוד.. !! ככהש אני מותקפת במבחנים וגםםםםם חרשתי לתיאוריה.. שדרך אגב עברתי את התיאוריה חח תיאוריה ראשונה!! בכבודד חחחחחחחח בקיצור אני סומכת על חנוש שהיא מנהלת פה את הכל ואני נכנסת כל הזמן אבל לא תמיד יוצא לי להגיב להכל.. בקשר למאיההה היא נוחתת מחר כנראה ואני מבטיחה שנברר עניינים.. !! קיצור סורי לאב יו אול .. שבוע טוב לכולם!!

../images/Emo99.gifדיקו'שששששש../images/Emo24.gif

מתה עלייך!
אל תדאגי אני מבינה אותך אח שלי כל הזמן יושב וחורש על החומר והוא גם בי"ב!
ו
על התאוריה..
אז תבררי עניינים בקשר למאיוש.. סומכת עלייך
אוהבת
מאי

חח דיקושש זה בסדר..נצ"לש אני רוצה ל

הגיד לכולם גם סורי שאנלא מגיבה הרבה גם אני בתקופת לימודים מאוד לחוצהה חח למרות שאני רק בח' אבל יש לנו איזה 4 מבחנים בשבועע..אין לי זמן לנשוםם.. אוהבת אותכםם

sivan1207

New member
בקטנה חחח

גמאני בי"ב אבל אין לי כזה לחץ כי כמעט את כל הבגריות שלי עשיתי בשנה שעברה! חה חה חה נפתרתי ממלא מקצועות.. אז השנה אין לי כזה עומס.. אמממ ומזל טוב לך על התיאוריה.. נראה לי אני פה היחידה בגיל הזה שיכולה להוצאי רישיון ולא בדרך לזה =] חחח

נשמה זה בסדררר!!:)

לכולנו יש עומסססס מגעיל ומעצבןןןן ררר את מבינה כברר!! .. ואני מאחלת שלכולכם יהיה בהצלחהה!!! ונשמה המון המון המון מזל טוב על התיאוריה אני שמחה בשבילך!!!! בלי עין הרע יש אלוקים חח תפילות אליי;).. לאב יוו

jenilo

New member
מאיוש

דיקי מה קורה מאמי אני רק רציתי לדעת איך הצלחת לסדר לעצמך מפגש בעם המלכה רחלי0508219002

למעלה