תראה...תקשיב...
אני אומנם לא מבין גדול כי רק נכנסתי לקטע הזה של מוסיקה אמיתית ולא חרא כמו טרנסים רק לפני 3 שנים אבל אני מכיר יחסית המון מתופפים. האהובים אלי הם: וויני קולאיוטה - זה מאוד קשה להסביר אבל תחשבו שיש בן אדם שהוא גאון ויש לו חוש קצב וחוש מוסיקלי מדהים וגם יש לו את הטכניקה הכי טובה. תמיד תמיד שאני שומע אותו ופילו שכבר שמעתי אותו מלא הוא מדהים!!! הוא משתמש בדברים הכי מדהימים והוא פי שבע על מייק פורטנוי. שאני גם מאוד אוהב... דייב וואקל - הוא אגב המציא את המצילה הכפולה (אני חושב שככה אומרים את זה) ואני לא מתכוון להאיי האט אלה למצילות ההפוכות המוזרות האלה שקוראים להם באנגלית: STACKS. חוץ מזה יש לו את הקצב מבין המדהימים. והוא מתופף בן זונה! מייק פורטנוי - ראיתם שהוא שלישי אצלי.. בכל מקרה אני מת עליו! הוא גם חמוד! הוא המתופף של הלהקה הכי טובה לפי דעתי, ויש לו מן מימד מוזר כזה שהוא מנגן בו ממש כמו אלוהים. הידעתם שמאז שהוא התחיל לנגן על תופים ואני לא זוכר מתי זה היה אני חושב ש15 אבל לא בטוח אז בכל מקרה מאז שהוא התחיל לנגן הוא ניגן על 2 בסים? ... טוב אז זה כל מה שיש לי להגיד. יש המון מתופפים שאני גם אוהב (דניס ציימברס, ארט בלאקי, מקס רואץ,ביל קובהאם ועוד כמו המתופף של ראש ושל טריבל טק) וזה הכל עניין של טעם זה מה שיפה בדברים האלה, כלומר כל אחד אוהב משהו שונה ואז כולם חולקים את אהבתם לדברים שונים. אז זה הכל...