אוהבי dream theater לפה

PorTnoY

New member
אוהבי dream theater לפה

אני ממש ממש אוהב את DREAM THEATER ואם יש פה עוד מישהו אז תגיבו... בבקשה.... אגב זיו המגניב חבר שלי... באמת!

PorTnoY

New member
טוב זה לא מספיק להגיד...

שאתם אוהבים את דרים טיאטר תמשיכו... מי יותר גדול ממיק פורטנוי המתופף הענק? ומי יותר מוכשר מגון פטרוצי הגיטריסט? ומי יותר סיני קונפה מגון מיאנג? יאללה תדברו! אגב אני למשל מעריץ ענק של מייק המתופף (אני מתופף כבר שנה וחצי) ואגב עוד נ.ב או משהו כזה אני וזיו גרינברג (זה שיורד על הסקואייר) חברים כבר די הרבה זמן ויש לו להקה עם חברים שלי שקוראים להם: מורפיוס הם מנגנים פרוגרסיב והם ממש טובים! ואני והוא החלטנו לעשות הרכב קטן משלנו אז אם יש גיטריסט טוב שרוצה לנגן (סתם מטאל ורוק) והוא מנגן טוב והוא מהרצליה וקוראים לו גדעון שמלטיאהו בן ארזיעל והוא בן 15 וקצת .. סתם סתם אבל אם יש גיטריסט מהרצליה טוב אז תענה להודעה !

Sham 69

New member
אוי באמת .. תעשה לי טובה..

פורטנוי יכול ללטף את האשכים של הרבה מתופפים אחרים .. ובמיוחד HellHammer בתכלס.. הפורטנוי הזה משעמם אותי רצח.. לעומת זאת.. כל פעם שאני שומע את HellHammer בא לי לגמור.. בכל מקרה.. כן .. זה בדוק, הטכניקה והמהירות של HELL HAMMER יותר טובה משל פורטנוי..

yoni162

New member
אתה אידיוט

"מי יותר גדול ממיק פורטנוי המתופף הענק? ומי יותר מוכשר מגון פטרוצי הגיטריסט?" זה נראה לך גן חובה פה? אי אפשר למצוא פורום בארץ המזדיינת הזאת שיש בה דיונים ברמה קצת יותר גבוהה מ"מי יותר טוב?" ומורפיוס לא "ממש ממש טובים", אבל זאת רק דעתי

PorTnoY

New member
למה לדבר ככה?

אתה לא חייב להתעצבן כלכך.. זה ממש לא יפה. אני סך הכל הצעתי להתחיל דיון על מי יותר טוב ואתה ישר צועק. מה אתה קורא לי אידיוט? זה ממש לא בסדר... אגב לפי דעתי מורפיוס ממש טובים: הקלידן שלהם הוא אחד הקלידנים המדהימים ששמעתי בגיל הזה. הבסיסט (זיו) הוא מנגן פשוט מדהים. יש לו כשרון ענק. הגיטריסט (פטרוצי) .. אין לי מילים. הוא מנגן ממש קצת (7 חודשים) ואין לא בכלל מורה הוא למד לבד. והא מנגן לא יאומן. טכניקה מדהימה. ... אל תקלל סתם

Sham 69

New member
אתה נותן קרדיט ללהקה שלך?

אתה לא חושב שזה קצת עלוב? תן לאנשים אחרים לשפוט את הלהקה שלך.. כאחד מחברי הלהקה אתה לא ממש יכול לתת שיפוט לגביי הלהקה של עצמך..

The Exorcist

New member
כתבת את זה בדיוק שהלכתי לישון

אז פיספסתי את התענוג להגיד לך להפסיק בשיא. אני אגיד את זה עכשיו, תפסיק בשיא! כי השאלות האלה לא תורמות לך וללהקה שלך (מתחיל להראות כאילו זיו הוא הבן אדם הרציני היחיד בלהקה)

זה לא זיו זה ערן

פשוט זיו היה אצלי והוא עשה את היוזר שלו ואני לא זוכר את הסיסמא שלי אז לא נורא. יפה גם אני אוהב את דרים טיאטר. טוב אז אודי´לה אתה יודע מייקי הוא ענק, אבל יש יותר טובים בהרבה ממנו. למשל אני מציע לך לשמוע: דניס צ´ברס.!!! שהוא הכי ענק אבל בטח יש כאלה שיחלקו על דעתי אבל לא נורא!!! בקיצור די לשלשול ותנוצל זיכפת הבוקר זה המוטו שלי בחיים אבל אין קשר! יו ברגע זה המצאתי מוטוו חדש "הכיפה היא לא רק של הדוסים" טוב לא משנה תשאירו הודעות

adiels

New member
קודם כל...

זה דניס צ´יימברס ודבר שני אתה צודק הוא באמת טוב

ram liran

New member
אני עוד לא שמעתי...

מתופף שיתעלה על ביל ברופורד (האלוהי). כדאי לשמוע את הביצוע לstarless של קרימזון בהופעה כדי להבין עד כמה הבנאדם ע-נ-ק. כל השוואה לפוטונוי או כאלה תעשה לבנאדם עוול. Ram-bo

PorTnoY

New member
תראה...תקשיב...

אני אומנם לא מבין גדול כי רק נכנסתי לקטע הזה של מוסיקה אמיתית ולא חרא כמו טרנסים רק לפני 3 שנים אבל אני מכיר יחסית המון מתופפים. האהובים אלי הם: וויני קולאיוטה - זה מאוד קשה להסביר אבל תחשבו שיש בן אדם שהוא גאון ויש לו חוש קצב וחוש מוסיקלי מדהים וגם יש לו את הטכניקה הכי טובה. תמיד תמיד שאני שומע אותו ופילו שכבר שמעתי אותו מלא הוא מדהים!!! הוא משתמש בדברים הכי מדהימים והוא פי שבע על מייק פורטנוי. שאני גם מאוד אוהב... דייב וואקל - הוא אגב המציא את המצילה הכפולה (אני חושב שככה אומרים את זה) ואני לא מתכוון להאיי האט אלה למצילות ההפוכות המוזרות האלה שקוראים להם באנגלית: STACKS. חוץ מזה יש לו את הקצב מבין המדהימים. והוא מתופף בן זונה! מייק פורטנוי - ראיתם שהוא שלישי אצלי.. בכל מקרה אני מת עליו! הוא גם חמוד! הוא המתופף של הלהקה הכי טובה לפי דעתי, ויש לו מן מימד מוזר כזה שהוא מנגן בו ממש כמו אלוהים. הידעתם שמאז שהוא התחיל לנגן על תופים ואני לא זוכר מתי זה היה אני חושב ש15 אבל לא בטוח אז בכל מקרה מאז שהוא התחיל לנגן הוא ניגן על 2 בסים? ... טוב אז זה כל מה שיש לי להגיד. יש המון מתופפים שאני גם אוהב (דניס ציימברס, ארט בלאקי, מקס רואץ,ביל קובהאם ועוד כמו המתופף של ראש ושל טריבל טק) וזה הכל עניין של טעם זה מה שיפה בדברים האלה, כלומר כל אחד אוהב משהו שונה ואז כולם חולקים את אהבתם לדברים שונים. אז זה הכל...

למעלה