אוהבי סייפריס היל !!!

bitcho

New member
אוהבי סייפריס היל !!!

וסתם אנשים שמכירים: אני בזמן האחרון נדלקתי לגמרי על ההרכב ואני פשוט טוחן שירים שלהם בלי הפסקה אז אממ אם יש לכם המצלות אני אשמח לשמוע !!!

papa g

New member
אם רק הכרת אותם

tequila sunrise שירי חובה גם באנגלית וגם בספרדית וכמובן ראפ ורוק סופארסטאר ובכלל את כל האלבום הראשון והשני וכו'......

bitcho

New member
תודה!

ראפ ורוק סופרסטאר נחרשו מספיק, גם trouble,insane in the brain, latin thugs,how i could just kill a man. נהנה מכל שיר ושיר. עוד המלצות?? (יותר שירים מאשר אלבומים)

אווו אהבת חיי גבעת הברוש../images/Emo70.gif

יש את שירי החובה שלהם: I Wanna Get High Insane In The Brain Hits From The Bong Tequila Sunrise Dead Men Tell No Tales 16 Men Till There's No Men Left Lowrider L.I.F.E. Memories Once Again Till Death Do Us Part Temples of Boom - אחד האלבוים המטורפים שלהם! Unrelased & Revamped - אלבום רמיקסים מצויין, עם רמיקס מעולה לboom biddy bye bye בשיתוף פעולה של הפוג'יז! Los Grandes Exitos En Espanol - אלבום של כל הלהיטים שלהם מהאלבומים הראשונים בגירסא ספרדים, נשמע גם טווב באוזן. Live At The Fillmore - אלבום הופעה מעולה אם אתה אוהב יותר את הצד הרוקי של סייפרס הילל ולא הסטלני, הייתי ממליץ לך על האלבום האחרון שלהם till death do us part. שאלות?

למעלה