אוהבי הגיבור..

Sandro

New member
אוהבי הגיבור..

שלום, אני חדש בפורום.. ששואלים הרבה אנשים שרואים את הסידרה "דוסון קריק" ושואלים אותם.. את מי אתם הכי אוהבים בסידרה? הם אומרים בד"כ דוסון. למה?. כי הוא גיבור הסידרה.. ויש אומרים שהוא הכי יפה.. אני חושב שפייסי.. הלא הוא ג´ושוע, הוא האיש האהוב עליי בסידרה. מדוע? כישרון המשחק שלו פשוט מצויין, הוא יודע להצחיק, הוא משחק טוב כקולט דברים במהירות(בסידרה) כמו שקלט שחברתו שכבה עם מישהו מאיזה בית חולי נפש.. שכחתי איך קראו לה.. ועזב אותה.. אם היו מחליפים את דוסון בפייסי (בתפקידים) אתם עדיין חושבים שהיו אוהבים יותר את דוסון מאשר את פייסי? כדוגמא לקח קחו בלחיי האהבה את ספיר ומאיה.. ספיר הרבה יותר יפה ממאיה ועם כישרון משחק יותר טוב (ודרך אגב היא הייתה צריכה להיות מאיה) ובכל זאת אוהבים את מאיה יותר במציאות.. מה אתם חושבים בעניין?

מסכימה!../images/Emo105.gif

ג´וש באמת מאוד מאוד מאוד מוכשר...... אני מאמינה שאם הוא היה משחק את דוסון עדיין היינו אוהבות אותו! (הוא נבחן בהתחלה לתפקיד של דוסון...) כי הוא מוכשר,אבל זה קשה לדמיין את זה.... ולחברה שלו קראו אנדי! והנה תמונה שלו!--->

LillipooT

New member
לדעתי דווקא.. ../images/Emo60.gif

הרוב מעדיפים את פייסי.. כולל אותי :) כבר מזמן אנשים באו "והתלוננו" שדוסון בכלל לא הדמות הראשית בסדרה.. ושפייסי הוא *ה*דמות..

Sandro

New member
הצעה..

אני מציע לערוך סקר.. רק בין פייסי לדוסון מי שחקן טוב יותר ואת מי אוהבים יותר... אם תקבלו את הצעתי אני אשמח..:) אני חושב שזה יהיה מעניין

אני חושבת

שזה לא נכון שדוסון הוא הדמות האהובה בסדרה ובאמת יותר אוהבים את פייסי. בעונה הראשונה כל הסדרה סבבה סביב דוסון אבל עכשיו הוא כבר לא הדמות הראשית. אני אוהבת את פייסי יותר אבל גם דוסון מאוד מאוד מוכשר.

למעלה